E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Kilit bölgesinde 6 asker şehit oldu---

Pençe-Kilit bölgesinde 6 asker şehit oldu

Pençe-Kilit bölgesinde 6 asker şehit oldu
23 Aralık 2023 - 19:05 borsagundem.com

MSB'den yapılan açıklamada Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerimizin şehit olduğu, 1 askerimizin de yaralandığı duyuruldu. Bölgede çatışmaların devam ettiği ifade edildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını bildirdi.

Irak’ın kuzeyinde dün PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda 6 asker şehit olmuştu.

Terör örgütü PKK, bugün Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir askeri üs bölgesine sızmaya çalıştı. Teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), çatışmada 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

"BÖLGEDE TEMAS DEVAM EDİYOR"

MSB'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralımıza da acil şifalar dileriz."

Siyasilerden şehit askerler için taziye mesajları

Irak'ın kuzeyinden acı haber: 6 asker şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

Beşiktaş'taki terör saldırısının şehitleri tören ile anıldı

Operasyon bölgesinden acı haber: 2 asker şehit, 2 yaralı

MSB, acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ferit25 Aralık 2023 10:43

    Kimbu kqnı bozik şerefsizlerle iş tutuyorsa yada onlara demokrasi kılıfı ile destek oluyor ise Allah belasını versin Bu Abd denen yalancı muttefik görünümlü düşmanada da artık fırsat vermeyelimOnurumuzla yaşayayalım

  • borsacı24 Aralık 2023 10:01

    önce meclisten başlanmak acımaksızın gebertilmeli dünya ne derse desin dep düp temizlenmeli halkın ve ülkenin bekası düşünülerek taaruza geçilip top yekün imha planı devreye sokulmalı ceza evlerinde besleme cihetinden vaz geçilmeli .hayinlerin tümü tuz buz edilmeli.

  • FİNANS DÜNYASI25 Aralık 2023 10:55

    Bu nasıl olacak Anayasa Mahkesi bile 3 yıldır kapatmadı hdp ve parasına yargıtay blok koydu halde nasıl oldu bir iki ayda karara bağladı.ülkede adeleti de kitlediler çalıştırmıyorlar .Hükümet ne yapsın.Keşke bu hükümet aşırı herkese devlet koruma konusunda bu özgürlükleri vermese idi.Bizdeki özgürlükler ne abd nede hiç bir ab ülkesinde yoktur.HDP nin amaca ülki parçalamak ve bir kaç yanımızdaki ülkeden de alıp büyük kürdistan kurmak bunu bilmeyen varmı.

  • xyz25 Aralık 2023 10:52

    Nasıl olacak kardeş öyle yapalım deseler chp karşı çıkar çünkü chp tüm hücrelerine kadar hdp nin kontrolunü geçmiş olup, hdp chp nin bir gölgesidir.Yani chp demek hdp demek,. hdp demek de chp demektir.

  • Ahmet Özbir25 Aralık 2023 09:07

    aynen, öcalanın mektubunu dolmabahçe sarayında okuyan ve okutturanlar hala mecliste

  • Mucise Reis : (24 Aralık 2023 09:37

     Üzülmek yetmez. Bu terör örgütlerini o karlı taşlı  bayırlı yollarda, alet edebat silah techizat vb olarak nasıl donanımlı oldukları, eğitimleri kimleden aldıkları besbelli.Bura ramen olayı menfaat ve kişiselleştirip, iç siyasi gündeme çekenleri vatan perver görmek imkansız. İç siyasette bu işi çekenlerin kendileri ve çocuklarının askerlik mazisi zaten ortada. Bu olay siyasileştirilemeyecek kadar önem arzediyor. Bu işin sorumlu devletleri elçileri çağrılıp hesap sorulmalı. ilgili ülke elçiliklerle görüşmeler yapılıp, siz böyle yaparsanız hedeflerimiz topraklarınızda yada işbirliği yaptığınız o toprakalrda daha büyük sonuçlar doğuracak.çok daha farklı hedefler imha edilecek mesajı verilmeli. eğitim kamplarını boşaltın vurucam. ilgili  terör örgütü parasal kaynakğı tesbitim var boşaltın vurucam, ticarethane gibi işliyor terör destekçici mekan,vurucam boşaltın. mesajı verilmeli. ben devlet yetkisi aldısam kullanırım. halk isem slogandan öte adım atamam malesef.

  • baran25 Aralık 2023 10:51

    Amerika ya kuyruk sallamayı bırakırsan olur

  • Yener24 Aralık 2023 01:18

    Chp.ve hdp terore lanet bildirisine..mecliste ortak bilditiye imza atmadi. HDP sùpriz degil.ne digelim.ama CHP.Allah onlarin ailelerinede sehit atesi dusursun...isallah

  • Trol fendi24 Aralık 2023 21:01

    Şehitlerimi seçim malzemesi yapanların günahı bin kat daha büyük.

  • Yahya24 Aralık 2023 00:10

    Jyi tamam GAZZEYI SAVUNWALIM ama onlarin kiralik katillerine karsida onlem alalim..alamjyorsak..cokta ileri gidemem..once xzayif noktami kapatiyimki..sonra konusayim..boyle 2 gun icinde 12 sehit vereceksek biz evin yolunu bulamayiz..cak..cek..alacagiz.kani herde kalmayacwk..hele su mesajlara inanin uyuz oluyorum.òZGUR OZEL DEME GIDER..SONRDA SEHIT CENAZESINE..OH..OH..NE ALAA..HA sunuda untttum..mutlaka yazayim..bu HDP kapatilmasina karsi cikan HAKIM VE SAVCILARIN EVLERINE SEHIT ATESI DUSUR ALLAHIM SON DUAM BU..

  • Vatan sever 23 Aralık 2023 21:02

    Allahü Teala şehitlerimize rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

  • ALİ RIZA GÜZELKALE23 Aralık 2023 20:15

    Tüm hava araçlarımız oraya yönlendirilmeli bir tane dahi terörist sağ  bırakılmamalıdır.

  • Alpaslan23 Aralık 2023 20:13

    .50 MHPIYI..BASKA BIR YERe SEN OLSANDA OLMASADA..OMRUM ORADA GECER SIMDI SARTLRI 1.PKK SIYASALLASMASINI SAGLAYAN ANAYASA MAH...O FOSILLESMIS UYELERINI ACILEN DEGISTIR2.ADI DEM KEM.KIM OLUSA OLSUN VEYA KURULACAK.PARTILERE KESIN YASAK.GETIRLMESINI SAGLA..VE BUNA OY VEREN VATANDASADA KAC OYU OLURSA OLSUN..SUCLUDUR..ULKENIM ALTINI OYAN HALKMIS..VATANDASMIS..DEMOKRATMIS.100 .500 BIN HIC ONEMI YOK.3.GUVENLIK GUCLERINE HER SEY SERBEST TALIMATINI VERILMESINI SAGLA..OYLE 2 TERORIST ICIN BJR ASKER SEHKT VERMEYELIM..YANI..DJYARBSKIR OLAYINDA 70 ASKER SEHIT VERMEK NE DEMEK HALKMJS SUMUS BILMEM TERORISTIN YANINA YAkLASAN..TERORISTTIR.4.SOZUB BJTTIGI YER SOZU..ACIZLIKTIR CARESIZLIKTIR..BIZ HER HAL VE HUSUSTA COZUM URETEN BIR MILLETIN COCUKLARIYIZ..ONCE AKLUMIZA .DAYANIR SONUCUDA ALLAHA ...NE DEMEK HAVA SISLI.YMiS BOLGESINE 200 METRE YANASIP SALDJRI YAPMAK O ZAMAN ORAYA US KURMA GUVENLIK ONLEMINI ALAMAYACAKSAN...SON SOZ NE ZAMAN MUSLUMANLAR AKILDAN UzAKLASTI ZELIL OLDULAR...IBNI HALDUN..