E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Kalkan harekatında 61 terörist öldürüldü---

Pençe-Kalkan harekatında 61 terörist öldürüldü

Pençe-Kalkan harekatında 61 terörist öldürüldü
02 Mayıs 2022 - 12:24 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pençe Kilit operasyonunda 61 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 82 mağara, sığınak tahrip, 413 el yapımı patlayıcı imha edildiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Irak’ın kuzeyinden meydana gelen terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak maksadıyla başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu’na ilişikin son bilgileri verdi. Mili Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Bakan Akar, "Pençe Kilit Operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şu ana kadar 61 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlere ait 82 mağara, sığınak tahrip, 413 el yapımı patlayıcı imha edildi. Pençe Kilit Operasyonu bölgesindeki teröristlerin sonunu getirecek terör örgütüne büyük bir darbedir" dedi.

Terör örgütü PKK ve YPG arasında hiçbir fark olmadığını vurgulayan Bakan Akar, “Bazıları YPG ile iş birliği yapmaya kalkıyor. Arkasında kim olursa olsun mücadelemiz devam edecek ve asil milletimizi bu terör belasından kurtaracağız. Suriye’nin kuzeyindeki gelişmeleri yakında takip ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da orada bir terör koridoru oluşmasına müsaade etmeyeceğiz. Teröristler orada bize verilen sözlere rağmen hâlâ varlığını sürdürüyor. Biz de gözümüzü kırpmadan bunlarla mücadelemizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hafta içinde Putin ile görüşeceğiz

 

Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan asker şehit oldu

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 'Pençe'si terör yuvalarını dağıtıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)