E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinPatronlar kendi ayakkabılarını tasarladı---

Patronlar kendi ayakkabılarını tasarladı

Patronlar kendi ayakkabılarını tasarladı
15 Ocak 2014 - 05:37 borsagundem.com

BETA, bir süredir en sadık müşterileri için uyguladığı ‘rüya ayakkabıları tasarlama’ fırsatını patronlara açtı

Ayakkabıda 34 yıllık tecrübeye sahip Beta, tüketiciyle ilişkilerini güçlendirmek ve onların beklentilerini tespit edebilmek için Sinerji Atölyesi’ni kurdu. Kendi hayallerindeki ayakkabıyı tasarlama imkanı sunan Sinerji Atölyesi, geçtiğimiz hafta sonu patronları ağırladı. Ayşen Zamanpur (Silk & Cashmere), Sedef Orman (Derimod), Füsun Kuran (Brooks Brothers), Sinan Kuran (KRN Mimarlık), Aslı Karadeniz (Boyner), Can Karatuna (AKS Mühendislik), Canan Eren Arditi (Museİstanbul), Serra Arıkök (Demsa Group) gibi perakende sektörü başta pek çok patron ve yönetici rüya ayakkabılarını tasarladı. Beta Yönetim Kurulu Üyesi Özlem İkiışık, “Sinerji Atölyesi bize de yeni ufuklar açıyor” dedi.

SEKSİ TASARIMLAR

Kadın patronların büyük bölümü seksi ayakkabılar tasarlarken, eşleri için tasarım yapan erkeklerin daha sade çizgilere yöneldiği görüldü. Sedef Orman, zümrüt yeşili yılan derisinden, sivri burunlu, yanı açık, arkası kapalı 15 pont bilekten dize doğru dolanarak bağlanan çok seksi bir stiletto tasarladı.
Ayşen Zamanpur’un tasarımı ise yeşil ve tabanın hâkim olduğu bantlı, tabanı da yeşil olan yazlık yüksek ökçeli bir sandalet oldu.
Füsun Kuran’a eşi Sinan Kuran, arka kısmında balık kanatları detayının olduğu mimari çizgilere hâkim bir bot tasarladı.
Füsun Kuran kendisi için dolgu siyah deri kaplı tabanın derisi ayağın yarısını bileğe kadar saran, ayağın ön kısmında metalik ve mat süet derilerin kombinasyonundan oluşan avangard bir sandalet dizayn etti. Aslı Karadeniz, Can Karatuna için siyah Chelsea bir bot tasarladı. 
Can Karatuna ise Aslı Karadeniz için sivri burunlu, yanları açık bir stiletto tasarladı.

25 KİŞİ TASARIM FIRSATI BULDU

Sinerji Atölyesi’ne katılanlar bu tecrübeyi tekrar yaşamak istiyor. Özlem İkiışık, bugüne kadar 25 kişiyi ağırlayarak hayallerindeki ayakkabıyı tasarlamalarına fırsat verdiklerini söyledi. İkiışık, atölyenin devam edeceğini de belirtti.

1 AY İÇİNDE ÜRETİLİYOR

Özlem İkiışık “Müşterilerin fikirlerine önem veriyoruz. Katılımcılar, verilen malzemeler ve bizim tasarım ekibinin yardımıyla hayallerindeki ayakkabıyı çiziyor. Tasarlanan ayakkabılar, yaklaşık bir ayda üretilip adreslerine gönderiliyor.” (Hürriyet - Demet Cengiz)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)