E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinPamir'in öldüğü havuz dün aranmış---

Pamir'in öldüğü havuz dün aranmış

Pamir'in öldüğü havuz dün aranmış
05 Nisan 2014 - 18:12 borsagundem.com

Sarıyer'de dün kaybolup 30 saat sonra cesedine ulaşılan Pamir'de kafalarda büyük soru işaretleri oluştu

Pamir'in cesedi bulunduktan sonra olaya ilişkin soru işaretleri gündeme geldi. 

Vali Mutlu: Havuz dün arandı...

Vali Hüseyin Avni Mutlu, "Rahmetli Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi dün farklı araçlarla aranmış, bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" dedi. 

Sarıyer'de kayıp 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in yan villanın havuzunda bulunmasıyla ilgili İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu açıklamada bulundu. Mutlu, twitter hesabından, "Rahmetli Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi dün farklı araçlarla aranmış, bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" yazdı. 

Dikdik ailesinin yakınları ve komşuları havuzun bulunduğu ev ile Dikdik ailesinin evinin arasında yüksekçe bir duvar bulunduğunu, o yaştaki bir çocuğun bu duvarı nasıl aşarak karşıya geçtiğini sordu. Bazı aile yakınları da kurtarma ekiplerinin daha önce defalarca bakmalarına rağmen havuzda cesedi bulamamalarına tepki gösterdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • .06 Nisan 2014 09:05

    aranan havuzde 2. ye aranıyor bulunuyor? saçmalık ve rezillik... yorum yazmak istemıyorum... utanç durum.

  • hakan277206 Nisan 2014 01:06

    Aranan havuzda olsaydı ilk aramada bulunmazmıydı.Bulunurdu.Demek ki sonrada çocuk havuza birileri tarafından atılmış bakalım otopside ne çıkacak.Hemen polisi suçluyor vatandaş.Tek polis aramıyor ki.Allah ailesine sabır versin.Yalnız sabırla kurtuluşa erer.Zira isyan kula yakışşmaz.Bu ağır bir imtihan