E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzel'den 'Bordo Bereli'lere teftiş---

Özel'den 'Bordo Bereli'lere teftiş

Özel'den 'Bordo Bereli'lere teftiş
27 Temmuz 2015 - 14:43 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, sınır ötesinde yürütülen terör operasyonlar sırasında bordo berelileri denetledi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, yurt genelinde ve sınır ötesinde yürütülen terör operasyonlar sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı denetledi.

BORDA BERELİLERİ TEFTİŞ ETTİ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in 22 Temmuz'da Özel Kuvvetleri Komutanlığı'nın ziyaret ettiği belirtildi.

GÜLER VE ATAY DA EŞLİK ETTİ

Açıklamaya göre, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın eşlik ettiği denetlemede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda denetleme ve incelemelerde bulundu, yapımı tamamlanan tesislerin açılışını yaptı ve gece icra edilen "Özel Kuvvetler Tatbikatı"nı izledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kumpas27 Temmuz 2015 15:05

    abd, pkk nın kandil vb ıraktan ayrılıp suriyeye yerleşmesini istiyor olabilir ırakı barzaniye bırakıp suriyede pkk etkinliğini artırmak ve işid den boşalan yerlere pkk yı yerleştirmek için zaten o yüzden suriyede operasyona izin vermeyor