E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzdağ: Yeni bir siyasi partiyle ilgili çalışmalar başladı---

Özdağ: Yeni bir siyasi partiyle ilgili çalışmalar başladı

Özdağ: Yeni bir siyasi partiyle ilgili çalışmalar başladı
04 Temmuz 2017 - 15:01 borsagundem.com

Bağımsız Milletvekili Özdağ, Yeni bir siyasi partiyle ilgili çalışmalar başladı

Gaziantep Bağımsız Milletvekili ve eski MHP'li Ümit Özdağ, yeni bir siyasi parti kurulmasıyla ilgili çalışmaların başladığını söyledi. Aralarında Özdağ'ın da bulunduğu, MHP'den ihraç edilen muhaliflerin geçen yıl düzenledikleri ve MHP Genel Merkezi tarafından 'korsan' ilan edilen olağanüstü kongre, 20 Haziran tarihinde verilen mahkeme kararıyla iptal edilmiş, böylece MHP'ye dönme ihtimalleri kalmayan muhaliflerin 'yeni parti'yi gündeme alabilecekleri belirtilmişti.
 Özdağ bugün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, "Yeni bir milli merkezi teşkil edecek siyasi parti oluşumuyla ilgili çalışmalar başlamış durumdadır. Yeni bir partiden bahsediyorum" dedi. Özdağ dün akşam bir düğünde, kurulması muhtemel yeni partinin lideri olabileceği belirtilen eski MHP'li Meral Akşener ile bir araya gelmişti. Akşener düğün sonrası yaptığı açıklamada, "MHP defteri artık benim için kapandı. Yeni bir merkez partiye ihtiyaç var" demişti. Özdağ bugün gazetecilerin yeni parti çalışmaları konusunda ayrıntılı bilgi istemesi üzerine, "Bugün kadro çalışmaları, program çalışmalarıyla ilgili bilgi verebilecek durumda değilim. Zamanı geldiğinde onları da paylaşırız" diye konuştu.
MHP Genel Merkezi bu yıl içerisinde aldığı kararlarla, Akşener'in yanısıra muhalif eski MHP'li milletvekili Sinan Oğan ve Özdağ'ı partiden ihraç etmişti. İhraç edilenler arasında muhaliflerle birlikte hareket eden Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu da vardı. Genel başkan adayı olduğunu duyuran ve parti üyeliği süren Koray Aydın ise, mücadelesini MHP içerisinde devam ettireceğini duyurmuştu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz05 Temmuz 2017 14:33

    leblebi tozu kadar etmeyen meral ve şürekesı sözde MİLLİYETÇİLİK adı altında kraliçeye,merkele,brüksele mandacılık için yırtınıyorlar.

  • gobel6605 Temmuz 2017 12:45

    FETÖ'nün güdümünde hareket edeceksin, CHP, HDP'yle aynı politikayı izleyeceksin, sonra millliyetçiyim diyeceksin. Bu millet sizin gibi çakma milliyetçilere çok dersini verdi, sizin de parti kurup boyunuzun ölçüsünü almak için sabırsızlıkla bekliyor.

  • türk05 Temmuz 2017 03:39

    gerçek bir millyetçi parti istiyoruz

  • Gömce05 Temmuz 2017 03:14

    İhanet şebekesi.

  • Bence04 Temmuz 2017 19:59

    Bahçeli Parti yi kapatsın ve akp ye geçsin.Akp nin dümen suyunda bir MHP nin şansı yok artık.

  • Bence04 Temmuz 2017 19:58

    Bahçeli Parti yi kapatsın ve akp ye geçsin.Akp nin dümen suyunda bir MHP nin şansı yok artık.

  • ahmet engin 04 Temmuz 2017 19:24

    Yılların partisi size mi kalacaktı ... Ülküsüz ahlaktan uzak terör sevicilerle dost millete düşman siyaset eğer pirim yapsa idi önce cehape ve hdp nin iktidar olması gerekirdi... şimdi sıra sizde demek öyleyse sesinizi duyalım : çok yaşa hdp

  • ramiz04 Temmuz 2017 19:10

    %1 I geçemezler

  • KILIÇ04 Temmuz 2017 17:43

    AYRIM YAPAN KALLEŞDİR MHP YE ZARAR VERİP KANDİL YOLUNDA OY KULLANANLAR BU MİLLLETE HAYIR ETMEZ.

  • Memleketimize04 Temmuz 2017 16:23

    Hayırlı olsun.

  • recai04 Temmuz 2017 16:10

    türkiyenin marjinal partilere ihtiyaci varmi arastirdinizmi bunlari önüne gelen parti kurmaya calisiyor..