E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÖzbal'ı devralan Erciyas, Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlıyor---

Özbal'ı devralan Erciyas, Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlıyor

Özbal'ı devralan Erciyas, Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlıyor
12 Ocak 2022 - 18:54 borsagundem.com

Erciyas Çelik Boru'nun Özbal Çelik Boru'yu bir kül halinde devralmasına ilişkin pay dağıtım işlemleri 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Söz konusu tarih itibariyle Özbal kottan çıkarılacak, Erciyas ise Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak

BORSAGUNDEM.COM

Borsa İstanbul, Erciyas Çelik Boru'nun halka açık Özbal Çelik Boru'yu (#OZBAL) tüm aktif ve pasifleriyle devralmasına ilişkin pay dağıtım işlemlerinin 13 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

BİST'in açıklamasına göre, Özbal hisseleri 13 Ocak olarak duyurulan pay dağıtım tarihinden sonra kottan çıkarılacak ve halihazırda borsada işlem görmeyen Erciyas Çelik, Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak.

Erciyas Çelik Boru payları için 13 Ocak tarihinde referans olarak alınabilecek fiyatın 59.664 TL olacağını duyuran Borsa İstanbul, Pay Endeksleri'nin hesaplanmasında Erciyas Çelik Boru'nun paylarının sayısının 77.770.481, fiili dolaşımdaki pay oranının ise %21 olarak dikkate alınacağını açıkladı.

BIST Katılım 100 Endeksi'ne Özbal'ın yerine Özderici GMYO geliyor

Özbal'ın kottan çıkarılmasıyla birlikte, BIST Katılım 100 Endeksi'ne Özbal'ın yerine 1. yedek olan Özderici GMYO dahil edilecek.

SPK onayladı: Erciyas, Özbal'ı devralıyor

VBTS kapsamında 2 hisseye tedbir getirildi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatih Bahtsızbedevi.03 Temmuz 2022 16:21

    Birleşmeden buyana hep çakıldı.satamadıkları özbal hisselerini isim değişikliğiyle 58 den çaktılar.Kayserili sahtekarlar.Spk nerde.sen nerdesin.ky ler HAhoo diyor

  • Sss12 Ocak 2022 21:11

    Uzun vadede 500 lira olmalı..erbos bu fiyattaysa şayet..