E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisOsmanlı Menkul web sitesine büyük ödül---

Osmanlı Menkul web sitesine büyük ödül

Osmanlı Menkul web sitesine büyük ödül
05 Haziran 2015 - 14:23 borsagundem.com

Osmanlı Menkul web sitesi tasarımı, alanında olağanüstü başarı ödülünü kazandı.

Osmanlı Menkul Değerler A.Ş., web sitesi tasarımı ile uluslararası IMA 2015 ödüllerinde, bankacılık kategorisinde olağanüstü başarı ödülünü kazandı.
Interactive Media Awards (IMA) ödülleri 2006 yılından bu yana her yıl web sitesi tasarım ve gelişimi alanında farklı iş kolları kategorilerinde veriliyor. Interactive Media Council (IMC)  tarafından verilen IMA ödülleri verilirken web sitelerinde  yüksek mükemmellik standartları olarak tasarım, erişilebilirlik, kullanım ve güvenlik kriterleri değerlendiriliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Topbaş yaptığı açıklamada, “Dreams&Bytes  tarafından tasarımı gerçekleştirilen web sitelerini planlarken verdiğimiz hizmet, ürün ve platform tanıtımlarını ön plana çıkarmaya çalıştık” dedi. Sermaye piyasalarını takip eden kişilerin ihtiyaçlarına ve kullanımlarına göre farklı web siteleri ve işlem platformları üzerine sürekli yatırım yaptıklarını belirten Ömer Topbaş,  Osmanlı Menkul web sitesinde kurumun tanıtımı, sundukları ürün ve hizmetlerin tanıtımı ve videolarına yer verdiklerini, aynı zamanda site üzerinden hizmetlerimizle ilgili iletişim kanallarını açık tuttuklarını ilave etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)