E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOsman Sarıgün, AK Parti'de Disiplin Kurulu'na sevk edildi---

Osman Sarıgün, AK Parti'de Disiplin Kurulu'na sevk edildi

Osman Sarıgün, AK Parti'de Disiplin Kurulu'na sevk edildi
22 Nisan 2019 - 10:57 borsagundem.com

Ak Parti Sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğlu’na saldıranlar içinde ismi geçen Osman Sarıgün’ün partimiz üyesi olduğu görüldü, kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıraların arasında ismi geçen Osman Sarıgün'ün parti üyesi olduğunu ve kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi.

Çelik twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Kılıçdaroğlu’na saldıranlar içinde ismi geçen Osman Sarıgün’ün partimiz üyesi olduğu görülmüştür. Ankara İl Yönetim Kurulumuz, Osman Sarıgün’ün kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu’na sevkine karar vermiştir. AK Parti şiddetin her türlüsüne karşıdır. İlkelerimiz, şiddeti kesinlikle reddetmektedir. Demokratik siyasette şiddete yer yoktur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş22 Nisan 2019 13:09

    ülkem adına üzüldüm ve utanç duydum biz Türklerin örf adetlerine bile ters cenazeye düşmanın bile katılsa saygı gösterilir saldırılmaz 

  • fafa22 Nisan 2019 13:07

    Bir insan olarak,bu ülkenin bir ferdi olarak hem üzüldüm;hem de utandım.Türkiye bunları aşmalı,kardeş olmalıyız,huzur içinde yaşamalıyız.

  • fafa22 Nisan 2019 12:38

    Siyasiler ülkeyi  düşünmüyor,hep kendilerini düşünüyor,gerdiler gerdiler sonuç  bu.Bu millete huzur lazım değil mi,bu  millet hiç mi mutlu olmayacak ?Herkes her şeyi görüyor birbirinizi kötülemeye, hakaret etmeye ne gerek var?Bize yazık değl mi tv'ye bakamaz olduk.

  • doğa22 Nisan 2019 12:08

     (A) yakın oevi diyip arabaya taş atan o kadını bulun ve mahkeme önüne çıkartın

  • Demir...22 Nisan 2019 11:34

    Demiri soğumaya bırakalım,bide açıklama lütfen...

  • Hayri22 Nisan 2019 11:14

    Hayırsız insanların toplandığı bir yer