E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOrman'dan Çarşı'ya 'Gezi' eleştirisi---

Orman'dan Çarşı'ya 'Gezi' eleştirisi

Orman'dan Çarşı'ya 'Gezi' eleştirisi
23 Temmuz 2013 - 12:53 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gezi Parkı eylemlerine destek veren Çarşı grubunu böyle eleştirdi

Beşiktaş'ın Başkanı Orman 'Gezi Parkı' olaylarını kastederek, "Ne Beşiktaş siyasi bir kulüp, ne de Çarşı siyasi bir oluşum. Çarşı sadece takımı desteklemeli" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çarşı Grubu'nun Gezi Parkı eylemlerine öncülük etmesini eleştiren Orman "Çarşı Grubu, siyasi bir oluşum değil. Beşiktaş siyasi bir kulüp değil. Çarşı Grubu'nun sadece Beşiktaş takımını desteklemesi gerekirdi. Çarşı Grubu bu eylemlere katılmakla, bu eylemlerin içinde olmakla yanlış yaptı. Çarşı'nın Gezi Parkı eylemlerini hiç doğru bulmuyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ADAM OLUN.23 Temmuz 2013 20:36

    Niye bu ülkede kimse gösterilere katılmayacakmı yada sen bir hata yaptığında türbünler bunu söylemeyecekmi sen o takımın başkanısın kalkıpta erdoğanı destekler gibi konuşman yalnış başkanbu ülkenin milleti ne çektiyse doğruları yaptığından çekti.sen böylekonuşursan senide türbünlere ıslıklamaya başlarız.benim anlamadığım neden bu geziolaylarından rahatsızlık duyduğun.sen çıkta önce bunları açıkla BJK taşlı kardeşlerimize.

  • focus23 Temmuz 2013 13:52

    bu hareket beşiktaşta ne kadar başarılı olacagınızında göstergesidir

  • SONER23 Temmuz 2013 13:50

    BRAVO BAŞKAN.

  • focus23 Temmuz 2013 13:49

    beşiktaşlı olarak çarşının tavrından dolayı beşiktaşı bıraktım kızımıda beşiktaşlı yapmıyorum artık birde başkan olacak olaylar oldugu zaman aklınız neredeydi korkunuzdan konuşamadınız sizin yüzünüzden beşiktaş taraftar kaybetmiştir

  • mehmet23 Temmuz 2013 13:38

    örnek bir davranış dogru dünyanında neresinde olursa olsun dorudur dogru kişilere kuruluşlara göre degişmez asılacagınızı bilsenin dogru söylemekten ve dogrunun yanında olmak iinsanlıgın vazgeçilmez unsurudur

  • bjk23 Temmuz 2013 13:24

    Geçte olsa güzel bir açıklama

  • Aceba23 Temmuz 2013 13:17

    Sayın orman eylemlerin en hareketli olduğu günlerde çıkıp neden yiğitçe yaptığınız yanlış sizi bundan sonra statlarda görmek istemiyorum demediniz. Olaylar hükümetçe büyük bir ustalıkla bastırılıp gerçek yüzü halka açıklanınca mı aklınız başınıza geldi. Anadoludaki birçok Beşiktaş taraftarı çarşı grubunun illegal örgüt gibi davranmasından ve onlara destek olmasından dolayı gönül verdiği Beşiktaştan kopma noktasına geldi. İnşaallah bundan sonra olaylar olup bittikten sonra değil sıcağı sıcağına sağduyulu açıklama yaparsınız. Sizden beklentimiz bu olaylarda ön saflarda yer alanların kulüple ilişiğini kesmenizdir.