E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖmer Çelik: CHP Genel Başkanı'ndan bir şey duyuyor musunuz?---

Ömer Çelik: CHP Genel Başkanı'ndan bir şey duyuyor musunuz?

Ömer Çelik: CHP Genel Başkanı'ndan bir şey duyuyor musunuz?
27 Nisan 2019 - 18:17 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na seslendi ve "Kandil’den yapılan çağrıları, CHP’nin adaylarını biz kazandırdık açıklamaları var. CHP Genel Başkanı’ndan bir şey duyuyor musunuz? Duymuyorsunuz" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Ankara Kızılcahamam’daki 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda gündemi değerlendirdi, soruları yanıtladı.

Sri Lanka’daki terör saldırısı ile ilgili, Çelik, “Açık bir şekilde lanetlediğimiz, kınadığımız Sri Lanka'daki terör eylemini hiç kimse Müslümanları taciz etmek için kullanmamalıdır. Fransa Devlet Başkanı ‘siyasal İslam’ diyerek kavram kargaşasına yol açtı. Bu ‘siyasal İslam’ sözünün öteden beri bir karartma olduğunu söylüyoruz. Birisi siyasal İslam diye bir karartmadan bahsedince farkında değiller. ‘Siyasal Hristiyanlık’ gibi doğru olmayan bir kavramdan bahsetmiş oluyorlar. Yeni Zelanda Başbakanının ve siyasetçilerinin tavrını herkesin örnek alması gerekir.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırı ile ilgili de konuşan Çelik, Ziyaret için ‘haber verildi’ dendiğini ama haber verilmediğini belirtti. Çelik, “Sosyal demokrasi ile ilgileri yok. Politikaları Avrupa aşırı sağıyla benzerlik gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Çelik sözlerini şöyle sürdürdü:

"Peki Kandil’den yapılan çağrıları, CHP’nin adaylarını biz kazandırdık açıklamaları var. CHP Genel Başkanı’ndan bir şey duyuyor musunuz? Duymuyorsunuz. Bunun karşısında bir şey demiyor, bunu dile getirenlere diyor. Kendi genel başkanlarına yapılan saldırıyla ilgili dertleri kalmamış amaçları buradan bizim genel başkanımızı suçlayabilecek bir kompozisyon çıkarmak. Biz de diyoruz ki siz kendi yaptıklarınıza bakın. O gün kınadık, bütün birimlerimizle iletişime geçtik. Siyasi ahlakla bağdaşmayan açıklamalar yapıyorlar."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ışın Özdemir28 Nisan 2019 14:19

    Ağzını açanın başına dert açıldığı,yumurtanın silah sayıldığı ülkeede,dünya terör örgütü listesindeki PKK ya destek verenleri hergün açıklıyorsunuz.Elinizi kolunuzu tutanmı var .kanunlar sizden yana meclis sizde neden gerekeni yapmıyorsunuzda habire konuşuyorsunuz.Konuşmayında türkiye ittifakı derken kavga edeceğinize EKONOMİYE(soğana) çözüm bulun.Dolar olmuş yine 5,95 hala ıvır zıvır

  • astor28 Nisan 2019 11:06

    chp mhp hdp vatan akp bu ülkenin partisi her parti kendi araların da ihtifak kurmuştur. hdp esittir törerüs deniyorsa neden iktidar partisi gerekeni yapmıyor. akp liler önce kendinize bunu sorun. sonra chp yi suçlayın. tabi yiyorsa. chp den bir tane para alan varmı. yok. bitane yardım alan varmı yok .erzak dagıtılan kömür dagıtılan varmı yok. bırakın onu doguda kacak elektirige dokunan varmı yok.

  • Türkoğlutürk 28 Nisan 2019 09:23

    Tek başarınız, halen iktidarda olmanız.

  • Akpy oslo sorusu28 Nisan 2019 07:30

    Akpye oslo sorusu.. hendek savaslarinda 750 ye yakin sehidimiz var diye biliyorum.. onun hesabini bakalim kim verecek..

  • Saf Vatandas28 Nisan 2019 00:43

    Sınıra PKK nın ayağına savcı gönderen CHP, Dolmabahçe de oy için PKK ile pazarlık yapan CHP, Haburdan YPG yi davul zurnayla Suriye ye geçiren CHP, genç işsizlik % 25 leri bulmuşken 6 milyon Suriye liyi halka sormadan ülkeye sokan, maaşa bağlayan, ülkenin demografik yapısını değiştiren CHP, satmadık fabrika bırakmayan CHP, bu CHP cok fena valla.

  • EFE28 Nisan 2019 00:05

    Sİz birazda kendinize baksanız eleştiriyi kendinize yapsanız olmazmı günahamı girersiniz az mı iş tututunuz yazmaya gerek yok iyi günler

  • ...27 Nisan 2019 23:00

    vatan toprağı dışında şehit veriyoruz, ne işimiz var vatan toğrağı dışında demiyoruz da, şehit cenazelerimizde birbirimize şiddetle öfkeyle karşı karşıya getiriliyoruz.  bu kadar saçma sapan siyaset olmaz.  Bir mehmetçiğimin canı yanmasın. Suriyeliler bir sürü ipsiz göçmende gitsin memleketini savunup, topraklarında şehit olsun. sonra bunları görmezden gelip, yok cenazede ona şiddet olur normal, yok buna laf atılır normal diyip, perde arkası tartışmalarla vatandaşı oyalıyoruz. oyumuzu evet diyip attık, hanı terör bitecekti? madem hdp terör, kapatın bitsin. ne diye açık? evet de dedik, eee hani dağda 700 kişi vardı? hanı suriyede oyun kurucuduk ?... yakında komşunuzda terörsit derlerse hiç şaşmam, iş laçkalaşmaya ve iftiralara dönüyo. yakışıksız siyaset dili ağır basmaya başladı. bende evet dedim, oyda verdim ama bu  kadarda değil ama hocam. adamın oğlu bile askere gitti, kaç siyasinin oğlu askere gitmiş? somut delil yok, yorum varsadece.

  • belirsizlik27 Nisan 2019 22:53

    Evet siz Türkiye terörist devlettir diyen adamı çağırıp megri söyletirken iyi , güneydoğudan Kürt oylarını alırken iyi ama falan bir şey dedi filan bir şey dedi diye yine Kılıçdaroğlu kötü oldu. Ya adam ölümden döndü, bir susun oturun ve özür dileyin, geçmiş olsun falan deyin. Fikir beyan eden adam içeri yumruk atan dışarı, hayır bunu kabul etmiyoruz.

  • :))27 Nisan 2019 21:40

    Allahdan youtube var... İnanın devlet arşivi gibi... youtubede aratın.geçmiş çıkıyor. 

  • eda27 Nisan 2019 21:16

    pkk ile yakin ol sonra şehit cenazesine katıl ne yani Kılıçdaroğlu çiçek mi bekliyordu nerden baksan tutarsız Kılıçdaroğlunun yaptıkları tahammül edilemez ama şiddete karşiyiz

  • KILIÇ27 Nisan 2019 21:03

    ÇOK AMA ÇOK ACI VERİCİ VEDE MİLLETİN KANINA DOKUNAN CHP HDP İŞBİRLİGİ SON BULMALI MECLİSTE BİLE HDP İSTİKLAL MARŞINDA OTURUYOR CHP DEN TEPKİ YOK ERMENİ SOYKIRIMINI HDP TANIYOR CHP DEN TEPKİ YOK BU HDP HAYİNLE İŞBİRLİGİ YAPMASI SANDIKTA CHP YE PAHALIYA PATLAYACAKDIR.

  • HALİL TÜRK27 Nisan 2019 20:30

    pkk ve ypg yi terörist görmeyin chp nin yandestekcileri kandilden emir verirler.

  • Fadil27 Nisan 2019 20:06

    Cumhurbaşkanı saldırıyı 1 gün sonra kınamıştır.Ak parti olarakta utanmasanız KILICTAROGLU kendini yumruklatti diyeceksiniz.Bazi partili kişileriniz adamı kahraman ilan etmiştir tik yok sizden.Siddete net tavır gerekir!

  • Bika27 Nisan 2019 19:14

    Oslo görüşmelerinin yapılmasına kim talimat verdi ! Masanın diğer ucunda PKK var mıydı ?

  • ...27 Nisan 2019 22:50

    Hadi say bakalım Oslo görüşmeleri bir çözüm süreci iki başka varmı sayacağın. Size gelince hangisinden saymaya başlayayım bilemedim. O kadar çok var ki buraya sığdıramam. Her şey gözümüzün önünde oluyor sizi anlatmaya gerek yok.

  • Cay27 Nisan 2019 18:55

    Dolmabahçeden de sorumlu cahapa