E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOğuz Haksever emekliliğini istedi---

Oğuz Haksever emekliliğini istedi

Oğuz Haksever emekliliğini istedi
09 Temmuz 2019 - 12:29 borsagundem.com

NTV spikeri Haksever son olarak 27 Mayıs'ta Yassıada haberi esnasında yayına yansıyan "Ne yaslı ada be, canına okumuşsun" sözleriyle gündeme gelmiş, sonrasında yaptığı açıklamada yanlış anlaşıldığını söylemişti.

Independent Türkçe'nin ulaştığı kaynağa göre TV spikeri Oğuz Haksever emekliliğini istedi. 

Haksever, Mayıs ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yassıada ziyareti ve oradaki açıklamalarının ekrana geldiği sırada,  mikrofonunun açık kaldığının farkında olmadan "Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun..."dediği duyulmuştu.

Haberin yayılmasının ardından Oğuz Haksever özür dileyerek, "Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir" ifadelerini kullanmıştı.

Haksever geçen ay ise rejiye tepki gösterirken yine seyirciye yakalanmış ve video kısa sürede internette viral olmuştu. 

TRT Haber Dairesi Başkanlığı’nda muhabirliğe başlayan Haksever, Show TV, Kanal 6 ve atv haber merkezlerinde çalıştı, bu kanalların haber merkezlerinin kuruluşlarında görev aldı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti tarafından ödüle layık görülen Oğuz Haksever 1990'lardan beri TV gazeteciliği yapıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego 09 Temmuz 2019 21:24

    Adam tüm Türkiye nin yaptığını yaptı. Yüzüne hahahi arkadan yuh. Makarnacılardan fazlası beklenemez. Ama doğru yu söyledi.

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU09 Temmuz 2019 21:01

    oğuz bey artık bir kenara çekil ve biraz da öbür dünya işlerine zamamını ayır.yoksa imamın kayığına bindikten sonra bunları sana kralı gelse yaptıramazlar.

  • Ckync09 Temmuz 2019 18:20

    Gitmeli artik

  • halden09 Temmuz 2019 14:29

    Oğuz Haksever kadar can alıcı sorular soran, programın konu ve konuklarına çalışan, genel kültür düzeyi iyi olan, hitabı, ifadesi düzgün, bir spiker az bulunur.

  • Volkan09 Temmuz 2019 13:11

    Benim hayatta genelde prensibim şudur, yüzüne söylemeyeceğim şeyi arkasından söylemem. Adam da doğrusunu yapmış, istifa etmesi normal. Ben şöyle derdim biraz uyduruk olmuş. Aslen sabah neden TV de canlı yayınlarda gaf, küfür, gülme krizi bu kadar az diye düşünüyordum. Meclisde horozlanma daha fazla.

  • hatırla09 Temmuz 2019 12:37

    oğuz haksever yılların duayen spiker ve muhabiridir. o öyle demiş. bu böyle demiş. dinci tarikatçı kanallar ve trt de ne gaflar yapılıyor hatırlayın.. haksever hatası için özür dilemiş.. tarikatçılar yaptıkları gaflara peynir ekmek sürüp yediler..