E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporObradovic imzayı attı---

Obradovic imzayı attı

Obradovic imzayı attı
06 Aralık 2016 - 15:16 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, erkek basketbol takımı başantrenörü Zeljko Obradovic ve ekibi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Obradovic için bir imza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic ve ekibiyle yapılan anlaşmayla ilgili Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde bir imza töreni düzenlendi. İmza törenininde Obradovic ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım açıklamaları şöyle:

"5 DAKİKADA İMZALADIK"

"3 yıllık anlaşmayı 5 dakikada imzaladık. İnşallah Euroleague kupasını da alacağız. Bu sözleşmeye biz kalbimizde imza atmıştık, bugün de resmiyete döküyoruz. 3 yıllık sözleşme görüşmesini de 5 dakikalık bir konuşmayla çözdük."

"OBRADOVİC'İN MİLLİ TAKIM'I DA ÇALIŞTIRMASINI İSTERDİM"

"2 senedir Final Four oynadık, bu sene umarım Final Four'u da kazanacağız. Gönlüm böyle bir antrenörün Türk Milli Takımı'nı da çalıştırmasını da ister ama şu an böyle bir şey yapamıyoruz. Ama gönlümde geçenin bu olduğunu da söyleyeyim."

"SPONSORLUK İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"

"Fenerbahçe Basketbol Takımı artık dünya devi oldu. Bizdeki sponsorlar diğer takımlardan tepki görürüz düşüncesiyle Fenerbahçe ile kolay anlaşamıyorlar. Gidiyorlar yurt dışındaki bizden daha alt seviyedeki takımlara sponsor oluyorlar. Bu akılsızca bir iş. Real Madrid maçı 201 ülkeden canlı yayınlandı. Bundan iyi reklam mı olurdu bir sponsor için. Sponsorluk için görüşmeler yapıyoruz. Seneye ismimizin yanına bir sponsor alabiliriz. Sponsorlara bütün kulüpler için çağrı yapıyorum, sadece Fenerbahçe için değil. Basketbola hepimizin destek vermesi gerekir. Türkiye'de dünyada çok seviliyor. Bunu değerlendirmemiz lazım."

Obradovic ise şunları söyledi:

"GURUR DUYUYORUM"

"Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün parçası olduğum için gurur duyuyorum. Sizin ve yönetimin bana olan güveni benim için çok özel bir durum. 3 yıl boyunca aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz."

"HEM KULÜP HEM DE MİLLİ TAKIMI ÇALIŞTIRAMAM"

"Ben Fenerbahçe'nin koçuyum ve Fenerbahçe'nin koçu olarak devam etmek istiyorum. Şu anda hem kulüp takımında hem de Milli Takım'da çalışacak durumda değilim. Artık yaşlıyım ve yazın dinlenmek istiyorum. Beni böyle bir göreve layık gören herkese çok teşekkür ederim. Bu gerçekten büyük bir onur"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)