E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO ses kaydında bomba isim var---

O ses kaydında bomba isim var

O ses kaydında bomba isim var
18 Haziran 2021 - 08:26 borsagundem.com

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, bugünkü yazısında Sezgin Baran Korkmaz ile kendisinden 10 milyon euro istediği iddia edilen Veyis Ateş arasında geçen görüşmede başka bir ismin de yer aldığını belirterek "İsmi geçen bomba bir isim" açıklamasında bulundu.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, 'O ses kaydında bomba isim var' başlıklı bugünkü yazısında, hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’ın arabuluculuk yaparken kendisinden 10 milyon euro istediğini ileri sürdüğü HaberTürk sunucusu Veyis Ateş’le gerçekleştirdiği görüşmenin 12 dakikalık ses kaydını yazdı.

Ses kaydında başka isimlerin de olduğunu söyleyen Öztürk, “O da konuşmanın sonuna doğru patlıyor. Çünkü, ismi geçen bomba bir isim… O kişinin para olayının içinde olup olmadığını tabii ki biz bilemeyiz” diye yazdı.

Öztürk yazısında şu değerlendirmelerde bulundu:

"Dosyada gizlilik olmasına rağmen, içeriğinde olduğu öne sürülen bazı bilgileri basına servis edenlerin de para isteyen lobinin içinde olduğu akla geliyor. Şöminede telefon yakılması iddiası var. Peki bunlar dosyada var mı? Gerçek olmayan bilgiler basına servis ediliyorsa, “Lobi”, “Klik” denilen kişiler de bunun parçası demektir. 14 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bir kişi tutuklanmıştı.

Başı derde giren bir dostuna, gerçeklerin ortaya çıkması için yardımcı olunabilir. Bu insani bir olaydır. Ama işin içine para giriyorsa durum değişir. Belki aynı durumla karşılaşan başka iş insanlarından da bu yolla para istenmiştir. Sezgin Baran Korkmaz, kendisinden para istenmesine “Hayır” dediği için o ses kaydını ortaya çıkardığı belirtiliyor.

Konuşmaya göre Veyis Ateş, o parayı doğrudan kendisine istemiyor. Bu olayın arkasında “iş bağlayan”, “İş çözenler” olduğu anlaşılıyor. Bu durumda, Veyis Ateş de o kişileri tanıyor demektir. Bu gözden kaçırılmamalı."

Veyis Ateş'ten FETÖ açıklaması: Kandırıldım

 

Baran Korkmaz'da 12 gazetecinin kaydı mı var?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hadi18 Haziran 2021 16:46

    Veyis imam hatip mezunu fakat rüşveti euro istiyor bari tl isteseydin milli biri olduğun belli olurdu allah senin gibilerin her türlü belasini versin

  • ŞAZİMENT KILTIR18 Haziran 2021 15:44

    Fatih Altaylı dan aksiyonlar beklemekteyiz.neden sus pus oldu .TEK TEK proğramına Sezgin Baran Korkmaz ve Veyiz Ateş çıkartıp bu olayı çözmeli yoksa bu sıkıntılar bu guruba sıçrayabilir.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ18 Haziran 2021 15:07

    Hırsızın santajcının soyguncunun partisilisimi olur.bunun faturasını hemen ak parti ve mhp kesilsin.ne yapacak milyonlarca kişi RTE ve BAHÇELİ anlıkmı kontrol edecek o zaman yargı niye var.yakalandı ise hesabını yargı sorsun.

  • Gercekler 18 Haziran 2021 14:51

    En milliyi en yerliyi oynayanlar habire götürüyor! Kısa sürede ülkenin en zengini oldular! Oysa verdikleri vergi ortada! Ve ülkede hiç bir üretim tesisleri olmadan! Atı alan üsküdarı gecer, yola devam. Diğer taraftan genel vatandaşın alım gücü düştükte düşüyor, yoksuluk artıyor, sosyal adalet dip olmuş!

  • Zafer18 Haziran 2021 14:49

    Fetö ve pkk üzerinden politik ve sosyal prim yapma yarışı ve bu örtü altında malı götüren götürene

  • Ozan 18 Haziran 2021 14:47

    Bunlar daha yüzeydekiler, en büyük götüren derinde ve üstekilete ulaşmak için öne atılmış yemler.

  • ASTOR18 Haziran 2021 14:04

    iyi ki feto kumpası dememiş.

  • Ahmet ünal 18 Haziran 2021 13:42

    Ateş olsan kendini yakardın yaktın pis esin tilerin temiz insanları zora sokuyor bu dünya doyuramıyor sizi cehennem doyursun

  • Murat18 Haziran 2021 12:47

    Saygı Öztürk dedikoducunun tekidir, köşe komşusu Muharrem İnce'ye iftara atan operasyon çeken sonra da yarım ağız özür dileyen Rahmi Turan'la ilgilensin

  • Mucize Reis : ) 18 Haziran 2021 11:23

    Ya, herkes komisyonunu almis, cebe atmis. Ortada bircok ve baska yolsuzluklar var. Biri is yapmis, biriletinin destegi ile. Ama parayi alan ceve atip, diger ekip uyesine hakkini vermemis. Herker kendi hakkini almak icin elindeki imkan ve gucu kullanarak yolsyzlukdan hakkini almaya calismis. Bu olaylar, buyuk ve kalabalik organize isler. 3 yada 5 kisilik dar kafrolu deildir. Otele konup, sizde hakki parasini alanlarda, otel sahibinin o paralari kazanmasiba yol acan organize ekip kisileri. Olay buyuk vurgun. Devlet kurumlari dahi dokunamiyor.

  • ZELİHA KARAKAŞLI18 Haziran 2021 09:45

    Tamamda rüşvet alan kadar verende suçlu değil mi.ikisine de verin 30 sene hapis cezasını bakın bir daha kimse buna yeltenebiliyor mu.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU18 Haziran 2021 09:40

    Hayret bir şey.cİNER grubu ak parti zamanında tüm aktif ve bilanço ile karlarını katladı fakat sürekli haberTürk izlediğinizde sürekli cumhur ittifakı aleyhine yayınlara izin veren ender kanalların başında gelmektedir.ABD dümeye bastığını hepimiz biliyoruz.her gün bu tür haberler gelecektir.ta kii millet ittifakı düşene kadar.ama millet bunları yemez.

  • Türkoğlutúrk18 Haziran 2021 12:18

    İ.melih den tut İçişleri bakanına kadar onca iddia karşısında sadece sustun,tıpkı feto örgütünün soru calmasindan,milli piyango yolsuzlukları karşısında sustugun gibi.parti değil kötüleri koruma teşkilatı.once iftira de sus,doğru olduğu ispatlaninca kandirildim de.yirt.

  • ersan18 Haziran 2021 09:24

    hergun  top cevırmekten  bıkmadınızmı acıklayacaksanız acıklayın .cunku hepınız aynısınız

  • Bika18 Haziran 2021 08:51

    Mehmet Barlas'ın selefi Veyis Ateş mi! Eskiden minik kuş iş bağlayanların  ya da iş çözenlerin haberini verirdi, günümüzde ses kayıtlarından ve videolardan görüntülü öğrenmeye başladık.

  • Abdülhamit Serin18 Haziran 2021 08:32

    Tuz KOKTU ülkede hâlâ iktidarda ses Yok önlem Yok soruşturma Yok yazık oluyor ulkemin güzel insanlarına herşey ateş pahası ekonomi bitik ama Almanya bizi kıskanıyor

  • vatandas18 Haziran 2021 12:36

    hayati ucuzlatmak tl cisninden cok kolay...dolar esegi olan turk milleti yigidigi dolari satsin kendi parasina gecsin...ve fetocu bebecan ile disardaki oc mafyasinin organize saldirisina destek veren konumdan ciksin yeter...dunyada hic bi ulkede bu kadar aptal devlet ve vatandas 1arada tr den baska bi yerde yok..kendi kendine sorun cikartabilen baska bi zeka yok

  • Türkoğlutúrk18 Haziran 2021 12:20

    Bu ülkede kaziklandikca zevk alan bir grup var.girdikce daha yokmu daha yokmu diye bağıran,kaziklanarak zevk alan grup.koyun diye boşuna isim konulmamış.

  • TAMİZ KARTALGÖZ18 Haziran 2021 10:08

    O zaman sende TuzRuhu kullan işiş kökten hal et.sanki mahalefet partileri zamanındaki iktidarlıklar cennetlik.