E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO belediyeler artık helikopterli---

O belediyeler artık helikopterli

O belediyeler artık helikopterli
11 Haziran 2015 - 04:52 borsagundem.com

Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri mayıs ve haziran ayı içinde arka arkaya sonuçlanan ihalelerle, helikopter kiraladı

İki büyükşehir belediyesinde helikopterli hizmet dönemi başladı. Hacer Boyacıoğlu'nun Hürriyet'teki haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 24 ay için yaptığı kiralamada rakam 11.1 milyon TL olurken, ihaleye tek teklif veren ve kazanan belediyenin yine kendine ait şirketi oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin yaptığı ihaleyi de yine bir belediye şirketi kazandı. Ankara’nın su yataklarının havadan kontrolü için kiralanan iki helikopter için 10.8 milyon TL’lik sözleşme yapıldı. Belediyelerin yakın zamanda sonuçlanan helikopter ihalelerinin detayları şöyle oldu:

HİZMETLER İÇİN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan helikopter ihalesinde, genel maksat helikopteri kiralandı. İhalenin şartnamesinde, helikopterin kullanılacağı alanlar; İstanbul ve Türkiye genelinde itfaiye yangın komuta, zabıta, imar, trafik, çevre koruma veya idare birimlerinin ihtiyacı benzeri işlerde durumun havadan kontrolü, personel intikali ve gerektiğinde hasta nakli hizmetleri olarak gösterildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ihale şartnamesinde ise tüm barajları kontrol için helikopter kiralandığı ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)