E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNusaybin ve Van'da polise saldırı: 4 yaralı---

Nusaybin ve Van'da polise saldırı: 4 yaralı

Nusaybin ve Van'da polise saldırı: 4 yaralı
27 Temmuz 2015 - 00:20 borsagundem.com

Mardin Nusaybin'de Bölge Trafik İstasyonu'na silah ve patlayıcı maddeyle düzenlenen saldırıda 3 polis yaralandı. Van ve Tatvan'da polise saldırı var

Terör örgütü üyelerinin polise saldırıları sürüyor. Nusaybin ve Van'ın Erciş ilçelerindeki saldırılarda 4 polis memuru yaralandı.

Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik sınır ötesi operasyonu bahane eden bir grup, Duruca mahallesinde Nusaybin-Cizre karayolunu trafiğe kapattı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri gruba biber gazıyla müdahale etti. Grup ara sokaklara dağıldı.

Bu arada aynı yoldaki Bölge Trafik İstasyonu'na bir otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş açılarak, patlayıcı atıldı. 

Olayda istasyonda görevli 3  polis yaralandı.Yaralı polisler Nusaybin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Saldırganların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

NÖBET KULÜBESİNDEKİ POLİSE SALDIRI

Van'ın Erciş  İlçesi'ndeki hükümet konağı arkasında bulunan polis nöbet kulübesine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Saldırıda yaralanan bir polis memuru, Erciş Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Saldırının ardından İlçe Emniyet Müdürü Murad Hoş ile hükümet konağına gelen Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, olayla ilgili bilgi aldı. 

Polis, saldırganların yakalanması için ilçede geniş çaplı çalışma başlattı.

Bu arada Van'da ise Hacıbekir Mahallesi'ndeki terör örgütü PKK yandaşlarının eylemine müdahale eden zırhlı polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Aracın ön camında hasara yol açan saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Tatvan'da polise saldırı

Öte yandan, Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, terör örgütü PKK mensupları tarafından gece saatlerinde Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait lojmanlara roketatarlı saldırı düzenlendiği belirtildi.

Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı saldırıya güvenlik güçlerince anında karşılık verildiği vurgulanan açıklamada, olay yerinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı, saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı ifade edildi.

Tatvan'da izinsiz gösteri yapan terör örgütü yandaşları, polis aracına ateş etti, bir sivil aracı da ateşe verdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gkmppp27 Temmuz 2015 01:18

    Alin memurlarin hepsini ne halleri varsa gorsunler ya halk memura sahip cikar yada hizmetsiz kalsinlar nedir bu insanlarin cektigi