E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetenyahu savaş kabinesini topladı---

Netenyahu savaş kabinesini topladı

Netenyahu savaş kabinesini topladı
14 Nisan 2024 - 00:36 borsagundem.com

İran, İsrail'e insansız hava aracı (İHA) saldırısı başlattı. İsrail savaş kabinesi, saldırı gündemiyle acil olarak toplandı.

İsrail ordusu, İran'ın, insansız hava aracı (İHA) saldırısı başlattığını, İsrail hava ve deniz kuvvetlerinin dronları izlediğini açıkladı.

Başbakan Binyamin Netanyahu'nun başkanlığında Tel Aviv'de toplanan savaş kabinesi, İran'dan başlatılan İHA saldırısını ele alıyor.

Konuyla ilgili resmi açıklama yapılmazken toplantıya ilişkin paylaşılan fotoğrafta Savunma Bakanı Yoav Gallant, Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz ile Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'nin de hazır bulunduğu görüldü.

İran İsrail'e saldırı başlattı

 

Lübnan hava sahasını kapattı

 

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: ABD'yi uyarmıştık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • varyabıl şemsi gıl boyatır15 Nisan 2024 07:05

    ahauhahauhau borsa çöküşe devam .borsa ralli yaparken hisseler çöküypo dünyada tek bizde .tıpkı tüik efasonu gibi .pahalılık var efason düşüyo .bu kaat üzerinde düşürdükleri efasona göre de yaşam zammı veriyo akapa rejimi .10 bine devam .borsa nolcek diyolar ahauahuhauhau hala borsadan umut bağlaanlar demek hhauhauhauhauha 

  • caner14 Nisan 2024 08:04

    ABD Köpekleri toplanmış

  • Artur14 Nisan 2024 00:53

    Amaç ırak a üst kurmak. Hani nereyi vurdular. YALAN