E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu'dan Gazze sınırında kara harekatı mesajı---

Netanyahu'dan Gazze sınırında kara harekatı mesajı

Netanyahu'dan Gazze sınırında kara harekatı mesajı
19 Ekim 2023 - 22:41 borsagundem.com

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik kara operasyonunun yakın olduğu mesajını verdi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze sınırı yakınlarında bulunan askerlerle bir araya geldi.

Askerlerle görüntüsünü X sosyal medya hesabından paylaşan Netanyahu, mesajına "Hazırız" ifadesini ekledi.

'HİZBULLAH'A GÖZDAĞI

İsrail Savunma Bakanı Gallant da Gazze sınırındaki birlikleri ziyaret etti.

Burada İsrail askerlerine seslenen Gallant, "Şu anda Gazze'yi uzaktan görüyorsunuz. Yakında içeriden de göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Gallant, Lübnan sınırında Hizbullah ile yaşanan gerilime de değinerek, "Hizbullah savaş başlatmak istiyorsa ilk önce Gazze şehrinin fotoğraflarına bakmalıdır" dedi.

İsrail'den kritik Türkiye kararı

 

Yıldız: Yaklaşık 700 kişi Gazze’den tahliye talebi iletti

 

Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv 20 Ekim 2023 09:20

     bunlar şeytanın p...ç leri ona hizmet ediyorlar  ellerinde silah çocukların kanı var g....t korkusuna hiçbir dünya  ulkeleri birşey diyemiyor anca kınama  

  • Mehmet20 Ekim 2023 09:16

    haydi bakalım hodri meydan.. kara harekatı yapmayan şerefsiz olsun.. ardına bakıp kaçmak yok ama

  • asena19 Ekim 2023 23:26

    allah belanı versin israillllll ve amaricaaaaaaaaaaaaaa

  • Mucise Reis : )19 Ekim 2023 22:59

    Filistin halkı örgütlenmip, milli birlik devlet stasütünde adım atarak silahlı direniş yapacak, ordusunu kuracak yoksa bir halkt olmaz. arap ve islam birlikleri bu durumu desteklemeli. terör örgütü hamas yerıne filisitnd evlet ve ben devletı desteklıyorum diyebilmeli. yoksa filistin adım adım kemirilecek, sonra diğer komşu devletlere sıra gelecek.

  • Mucise Reis : )19 Ekim 2023 22:56

    Yabancı bir araştırma raporu .... Gizli olabilir neyse... İsrail -Filistini çözmeli. Filisitn klit nokta. ABD rusyanın kötu zaman dılımınden yararlanmak sitiyor. Rusya sessiz çin atak deil . ortadoğuda filisitn çözulup, düzene girip, silahlı direnişler durdurulup ör: işid gibi... sonra ortadoğuda ırak, surıye, ürdün, mısır, arap ülkelerivb. ırksal , mezhepsel çatışmalar, başkalaştırılan geçmişi bir ama özünü kaybeden aşiretler israil emrinde farklı sahipsiz toprakalra yerleştirip devletleştirip kumanda ülkelerin yönetimleri oluşturulacak. Yani pkk-ypg-kürt gruplarda bu bağlamda etkin rol alacak. abd 2 gemi getirdiğinde istediğini yaptırtabiliyor gördük. Demekki iran -azrbaycan geirlimi gelecekte olacak. burada ermenistan rusyadan kopartılıp, fransız ingiliz devşirmesine aktırılacak. Türkiye her türlü bu durumda pkk-ypg üzerinden komşu devlet vb karşı karşıya bir gün kalacak. olay sadece Filistin deil, israil-abd dizaynı..f35 yok neden ???