E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNebati: Piyasalardaki oynaklığın azaltılması için tedbirler alınacak---

Nebati: Piyasalardaki oynaklığın azaltılması için tedbirler alınacak

Nebati:  Piyasalardaki oynaklığın azaltılması için tedbirler alınacak
08 Ocak 2022 - 19:57 borsagundem.com

İş dünyası ve STK’ların kadın yöneticileriyle bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Piyasalardaki oynaklığın azaltılmasına yönelik olarak gereken makro ihtiyati tedbirlerin alınacak" diye konuştu

İş dünyası ve STK’ların kadın yöneticileriyle bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye’nin ekonomi modelinin doğru bir model olduğunu söyledi. Türkiye’nin güçlü üretim ve ihracat kapasitesi bulunduğunun altını çizen Nebati, Türkiye’nin  yüksek miktarda doğrudan yabancı yatırım çeken önemli bir merkez haline gelme potansiyeli olduğunu kaydetti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, piyasalardaki oynaklığın azaltılmasına yönelik olarak gereken makro ihtiyati tedbirlerin alınacağını dile getiren Nebati, ekonomide beklentileri iyileştirerek reel sektörün önünü daha net görmesinin sağlanacağını aktardı.

Bakan Nebati, kadın istihdamının artırılması amacıyla mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programlarının da yer aldığı destekler hakkında  bilgi verirken, sosyal politikalar kapsamında devreye alınan projeleri anlattı.

Kadın yöneticilerin tek tek söz aldığı Dolmabahçe’deki toplantı yaklaşık 5.5 saat sürdü.

Erdoğan: Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokuyoruz

Ankara'dan rekor ihracat artışı: 9,3 milyar dolara yükseldi

Küresel piyasalarda Fed rüzgarı

Bakan Bilgin'den 3600 Ek gösterge açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ne iyi oldu be09 Ocak 2022 21:29

    Cak cak cak cek cek cek cak cek cak cek

  • Acaba09 Ocak 2022 12:29

    Şu ecek acak eklerini ne zaman bırakaCAK SINIZ??

  • Ali09 Ocak 2022 00:29

    Benzine ...Doğal gaza...elektriğe zam....zam zam sonra piyasalar oynak sen zam yaptığın an her kes zam yağmuruna devam ediyor...Hükümet ARTIK zamlarla üretimi durma noktasına getirdi...Kral çıplak TUZU kuru olan görmez duymaz

  • Vatandaş08 Ocak 2022 23:00

    Ortadaki komik zat hala sırıtıyor.Kimlerin elindeyiz pes artık.!

  • vatandaş 08 Ocak 2022 22:20

    sizler önce vakıfbank hissesinde ve halkbank hissesinde ki hırsızlığa çözüm bulun vakıfbank yönetimi ve halkbank yönetimi kendi vatandaşının iki kuruşuna göz diktiniz utanmazlar sizler önce buna engel olun yazıklar olsun size

  • Ali08 Ocak 2022 21:34

    Sattığınız fabrikaları geri alın ekonomi düzelir. Tabi bedavaya sattığınız fabrikayı 10 misline geri vermezler.

  • Metallica08 Ocak 2022 21:04

    Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Darphane; Cumhuriyet gümüş sikke ve Cumhuriyet gümüş ziynetleri üretimine başlamalıdır. Millet için altından daha kolay alınabilir durumda ve yatırım açısından daha yüksek potansiyele sahip.         

  • BORSACI08 Ocak 2022 21:01

    sürekli tedbir alınıyor ama netice hep aynı .dogrusu başarısızlıkların bedelli daima millet,te zam yükleniyor bu günde saraya 3 otomabil tanesi 37 milyondan alınmış milleti perişan edip şatafat içinde yaşamak müslümanlıkta yok ama türkiyede varmış.