E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNebati: Fiyat değişimlerini denetliyoruz---

Nebati: Fiyat değişimlerini denetliyoruz

Nebati: Fiyat değişimlerini denetliyoruz
16 Mayıs 2022 - 15:46 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerin kesintisiz sürdüğünü söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut sektörüne yönelik açıklanan destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerin kesintisiz sürdüğünü söyledi.

Nebati, açıklamasında şunları söyledi:

"Birlikten Berekete temasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarımız ile bir araya geldik. Hepimizin ortak meselesi olan enflasyonla mücadelede vatandaşlarımızı rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik.

Çözüm alternatifleri üreterek yenilikçi uygulamalar geliştiren, iyi niyetli ve cesur girişimlerde bulunan kurumlarımızı sonuna kadar destekleyeceğimizin altını çizerek stokçuluğa ve fırsatçılığa kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi ifade ettik.

Bu kapsamda, konut sektörüne yönelik açıkladığımız destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyor, fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetliyoruz."

Bakan Nebati, yarın konut ve temizlik sektörü temsilcileriyle bir araya gelecek

 

Nebati: Hedefimiz enflasyonu tek haneye indirmek

 

Nebati'den EBRD toplantısında temaslar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VERİ16 Mayıs 2022 19:39

    liyakat liyakat liyakat

  • Mucise Reis ;)16 Mayıs 2022 19:03

    Youtube gülgürgüldür parodisi bugun yayınlandı. Ağlanacak halimize gülmek için youtube den izleyebilirsiniz. :D  Malum showtv yasakladı ve yayınlamama kararı almıştı.

  • bu dünyadan biri16 Mayıs 2022 16:56

    Hep aynı masal. Halkı çocuk yerine koyan iktidardan bıktık artık. 

  • Türkoğlutúrk16 Mayıs 2022 16:49

    Kazık girmeden söylüyordum o zamanlar uçuyoruz diyenlere hayır düşüyoruz,yere inince göreceksin dediğimde bana saldıranlara, oh olsun. Acı varmı acı.

  • KILIÇ16 Mayıs 2022 16:35

    dünyada ekenomik güven endeksi en kötü durumda olan ülke türkiye bunada şükreder duruma geldik çünkü her geçen gün daha kötü duruma gidiyruz kur koruma dedin ne kuru korudun nede tl yi adeta ekenomik uçuruma gidiyoruz bir an önce erken seçim dedik ondan kaçtınız .allah beterinden korusun.

  • DOĞRU16 Mayıs 2022 16:31

    sizin yaptığınız petrol ve elektrik zamlarını kim denetliyecek...

  • Mucise Reis ;)16 Mayıs 2022 15:59

    Bence emekli maaşına zam yapıp asli görevinize dönseniz. ücretli ezildi, programınız mükemmel ise neden ücretliye emekliye çalışan işçiye işsize programın kaymağından elde edilen geliri vermiyorsunuz ? ne diye hangi program için insanlar yokluk çekiyor ? artık anlatsanız. Bence maaşınızı asgari ücret seviyesine getirip 1 ay yaşayınız. Anca o zaman gerçekleri göreceksiniz. Elektrik hattınızı 1 hafta kapatın, o insanların çektiğini görün ki çözüm üretin notlarınızı alıp. Nasrettin hoca damdan düşmüş doktor değil, damdan düşeni bana çağırın derdimi o bilir demiş misali.. Tamamen masal ve muhabbet hutbe sohbetleri ama icraat sıfır.