E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiNebati: Ekonomiyi kurtardık elhamdülillah---

Nebati: Ekonomiyi kurtardık elhamdülillah

Nebati: Ekonomiyi kurtardık elhamdülillah
19 Mart 2022 - 14:39 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı bugün katıldığı bir programda "Faiz ve kur odağında sığ bir alanın içinde sıkışan Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdülillah" dedi.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) İş Zirvesi’nde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Ayağımızın tozuyla Londra'dan geldik. Önce Fransa'da İklim ve Şehircilik Bakanı'mız Murat Kurum Bey ile istişareler gerçekleştirerek fon yatırımcılarıyla bir araya geldik. Türkiye tam bir ilgi alanıdır” diyen Nebati, “Gelebilecek her türlü yatırım için başta bürokratik engeller olmak üzere her türlü engellerin kaldırılmasında ön ayak oluyoruz” dedi.

Açıklamaları Türkiye’de tepkilere neden olmuştu

Fransa'da yabancı yatırımcılara hitabında “Bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda cumhurbaşkanımız var” açıklamaları sonrası bakana Türkiye’den tepkiler gelmişti.

Bugünkü konuşmasında, “Milli para birimimize lütfen güvenin” diyen Nebati, “Faiz ve kur odağında sığ bir alanın içinde sıkışan Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdülillah” dedi.

Nebati ayrıca, “Elbette her şirket kazanacak. Ama bu işten farklı bir şekilde gelir elde edeceğim diyenlere enflasyonla mücadele timi gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, NATO Liderler zirvesi için Brüksel'e gidecek

 

Bakan Çavuşoğlu'ndan 'reform' çağrısı

 

Bakan Nebati 'den Londra buluşmasında enflasyon mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (89)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala21 Mart 2022 08:08

    Erdoğan batırdı, ben kurtardım diyor

  • Ali Taş20 Mart 2022 20:21

    Dolar 20 tl olmadı Yada treni kaçırdık 17 tl den bozduramadık diye piyasayı bozmaya çalışan Çakallar size söylüyorum size Bu memleket her daim bir çıkış yolu bulmuştur Lakin Allah bizi Müslümanım diyen münafıktan Türküm diyen siyonistten Kürdüm diyen Ermeniden fetöcü hainden pklı itten korusun çünki bunlar and içmiş vatanı hançerlemeye Ama şunu ununutmayın Biz varız biz hep burdayız Türk milletiyiz Elhamdülillah

  • Türkoğlutúrk21 Mart 2022 08:43

    Soyadı cuk oturmus.ekonomiyi bozan ortada,vatanını sevsen ona karşı çıkarsın.koyun.

  • Ali Taş21 Mart 2022 00:16

    Ulen çopur Nuri kim bağıracak senden başka sen bağırıyorsun bak kaşı dağdan sesinin yankısı geliyor camış seni

  • Ali Taş20 Mart 2022 23:25

    Biz birsürü vatan satan asker müsveddesi hain gördük 15 temmuzlarda Kendine çırkaracağın bir pay varsa senin bileceğin iş GERÇEKLER BAZEN ACITIR

  • Nuri20 Mart 2022 23:08

    Ali ineği git çayırda böğür.mööö diye bagırma davar

  • xyz20 Mart 2022 21:51

    Ali Taş bir insan anca böyle bölücü olur. Bu ülkede bu vatan için askerlik yapan ve vergi veren Kürt ve Ermeni var. Şovenist laflarla millete nutuk atanları gördük millete ait ne varsa ya sattılar yada özelleştirdiler. Ha unutmadan ben Oğuzların Kayı boyundanım.

  • xyz20 Mart 2022 17:03

    Artur denen kişicik. Sen kim İzmir' deki düşmanı denize dökmek kim. Ama benim dedem Yunan kazansaydı diyen fesli ve senin zihniyetindekileri denize döktü. Sabi sübyanıda baĝışladı. O bağışlanan ve sapıtanlardanmısın. Emin ol sen aslan görmemişsin.

  • kum20 Mart 2022 15:26

    bu bakkal hesabi yapamaz...devlet erkaninda bir ciddiyet olur..bu gevrek gevrek konuşuyor...samimi bulmuyirum..damatla ayni el kol yuz mimik isaretleri ayni ....

  • adil20 Mart 2022 15:02

    allah razı olsun durmak yok mükemmel ekonomi bilginizle enflasyonu %100 görmek isteyen makarnacılar olarak size hayranız.

  • Artur20 Mart 2022 14:06

    Ekonominizde batsın, parasız diye ağlayanlarda batsın. Çanakkalenin çocuklarına bakın. İşiniz gücünüz para para para....

  • Türkoğlutúrk21 Mart 2022 17:07

    Bu troller niye İngiliz ismi kullanır.

  • xyz20 Mart 2022 16:47

    Bana bak Artur İngiliz Kralı Artur pudra şe k erini az çek. Gözlerindeki perde insin. Resmen ben trol'üm diye bağırıyorsun.

  • Taki20 Mart 2022 14:03

    Hangi gezegende yaşıyorsunuz

  • Islak odun20 Mart 2022 13:13

    Aktör oyuncu yapmadığı yaşamadığı şeyi ekrana aktarmak için yaşamış gibi yapiyorsa, siyasetçi de rolkesen değilmidir?

  • Haluk20 Mart 2022 12:59

    Bütün dünyada sıkıntı var Türkiyede olmayacak mı!! Yapılan her iyi şeye körü korüne hayır demek sığlığı ancak art niyetlilere yakışır Madem mualefet iyi bildiği ve umut olacak bir cevabı var söylesin o zaman Onuda yapmıyor Eğer biz gelirsek göya yapılan yalnışları düzeltmek için çok daha sert kemer sıkma politikaları yapacaklarmış Yav orası kesin pkk ile ortak siyaset belirleyen bir mualefetten ne beklenir

  • Türkoğlutúrk 20 Mart 2022 21:32

    PKK lilarla Oslo'da pazarlık yapan kim.kim terörist yobaz tarikatları savunuyor.

  • xyz20 Mart 2022 16:53

    Arkadaşlar Haluk'un gözleri kapalı kalbi mühürlü. Bunlara artık makarna ve un yanında pudra şekeride veriyorlar. Bunlar hak ve hukuk sürsen bulaşmaz. Anca vatan, millet, ezan, bayrak vb. lafları ile bu kutsallarıda zehirlerler.

  • Ömer Can 20 Mart 2022 16:23

    Haluk rumuzlu zat Hadi oradan dünya ile bizi mukayese etmen için kişi başına düşen milli gelirin 30 Bin dolar olmalı umarım anlamışsındır bizim ülkede hibede bile vergi alınıyor nokta 😡

  • Mucise Reis ;)20 Mart 2022 14:28

    Almanya da 1 saat çalışıp  12 euro saatlik kazanırsın. 2 kg dana eti alıyorsun. Almanda 1 saat çalışıp 12 litre süt alıyorsun. DAMAK ÇİKOLATA örneği verenler var.. 12 milka 3 euro Almanya da markette. Türkiye de tanesi 1 tanesi 14 tl ... :D Almanya da çikolata süt oranları daha yüksek belirteyim...   ABD de 1 saat çalışıp   19 usd alıyorsun Asgari ücret 3 kg et alabilirsin. 15 litre yağ alabilirsin. Emek , alınteri aynı. ordada kasiyer, Türkiye dede kasiyer. Yurtdışındada asgari ücretli elemen, Türkiyede de asgari ücretli eleman. Ömrünün 1 saatini işverende satıyorsun. Türkiye de , ömrünün 1 saatinin karşılığını alamıyorsun. Onun için insanlar ömrünü başka ülkelerde geçirmek istiyor. Benzin Almanda 2,20 lerde =1 litre. 1 saat çalışan biri = 5 litre benzın alıyor. TC de 1  saat çalış 1 litre alamıyorsun. TL/USD/Euro ezik TL.

  • Artur20 Mart 2022 14:08

    İzmirde denize dökülenlerden bazısı karada kalmış içimize yerleşmiş. Çanakkalenin çocuğu olamaz bu isyan edenler...

  • baturayersin20 Mart 2022 12:58

    çiçek yap 5 lt. 200 tl 1 kilo kıyma 130 tl 5 kilo un 75 tl peynir bir kilo 100 tl gayri menkul fiyatları %300 fiyat artışı var kiralar yansıması var elektirk %100 zamlı evlerde tencere kaynamıyor GIDADA EFLASYON %200 ARTIŞ VAR SEÇİM NE ZAMAN ONDAN HABERİN VERİN 

  • !!!!20 Mart 2022 12:22

    Elektrik faturasında belli oluyor nasıl kurtarıldığı!!

  • Muro20 Mart 2022 12:21

    Bunun gözüne birileri devamlı projektör tutuyor anlaşılan insanda biraz utanma olur biraz sakal bırak Allah'ı kitabı ağzından bırakma tamam oldu buis memlekette koyun çok nasilsa sallaaaaaa

  • Mucise Reis ;)20 Mart 2022 11:51

    Ömrümde usd/TL paritesi 14 iken görmedim. Böyle ekonomi olmaz. dünyanın hiç bir gelişmiş devleti böyle payarak ekonomisini kurtarmamıştır. Afrikalının parası  1/ 25 olsa ne olacak  ? iphone mu ihraçedecek ? boing uçak mı satacak ? son model otomobil üretip dunyaya mı satacak ? iş ülke para biriminin değerini düşürmek değildir. Kİ TL değeri düştü, buğday üretmiyoruz, mazor , doğalgaz çıkartmıyoruz, domates yetiştirmiyoruz, dana koyun vb bakmıyoruz, biz  her fabrikamızı satmış, üretim tesislerini özelleştirmiş, şekeri, çayı, buğdayı, vb ürettiklerimizi dahi ithal ederek bir hayat sürüyormuşuz. Kasa boş.Birikimler eridi. ucuz ucuz çalışan gelen zamlar karşısında borç batağına gidecek bir millet görüyorum. Titanik yavaş yavaş, denizdelaylay loy loy  ilerler iken gelen buzulu göremedi...

  • Mucise Reis ;)20 Mart 2022 13:12

    xyz bırak bakkal dükkanını... :D emime misafir alsam, kiralık evimi 5 dk bıraksam dışarıda işim var gelicem desem.. geldiğimde ***kiralık evimi başkasına kiralar bunlar :D ortadan kaybolur.. Yaptıkları iş bu... Ekonomistler, dahiane düşünce, gerçekten şapkadan tavşan çıktı, müthiş destan hikaye yasıldı diye diye, beni evimden dışarı attırırlar. aa bak daha çok kazançla ev kiralandı ev sahibi daha çok kazanıyor diye gazete+tvler yazar durur :D  Türkiye böyle bir halde ekonomi düzeninde.. Fark yok. alkışçıların da suçu var, 5 yıl tv ye çık gazete köşesinde yaz.. eee bu gunlerı gormedın mı ? sezmedin mi ? neden uyarmadın ? neden böyle olabilir diye uçakta bahsetmedin ? gerçekleri gören, gerçekleri yazıp hehalinden kazanan gazetecilere ihtiyacımız var.  Herşeye kılıf bula bula kasa boşaldı. siyasiler kadar o ünvanı taşıyan isimelerde hesap vermeli.

  • xyz20 Mart 2022 12:20

    Ha unutmadan dediklerinde haklısın. Hazar güneş bu milletin üzerine bir daha doĝar. Ama karanlıktan istifade eden yarasa çok.

  • xyz20 Mart 2022 12:16

    Gardaş; adamlar kötü ve kötü niyetli vatanını ve milletini seven senin şu dediklerini bilmemesinin imkanı yok. Bunlar projeydi. Gerekli herşeyi yaptılar. Seçimleri kazanırlarsa tabuta son çiviyi çakacaklar. Göreve gelene baksana emin ol senin bakkal dükkanın olsa buna emanet edip 5 dk. tuvalete gidemezsin.

  • xyz20 Mart 2022 11:33

    Bunlar ekonomi eğitimini ya El-Ezher yada Riyad Universitesinde almıştır. O daparayla gitmeden. Bilgi yoksunluklarını inşallah ve maşallah ile kapatacaklar. Yiyen varmı bence var. Bu sayfada bile davul tokmakçıları çok. Çünkü 20 senede cahil yetiştirdiler.

  • Sedat20 Mart 2022 10:26

    Kim siyasi istikbal uğruna milletin ekmeği ile oynuyorsa onu Allah'a havale ediyoruz

  • Yavuz Selim Vatansever20 Mart 2022 10:20

    Yorumlara bakınca ne kadar da "VATAN YANSIN, KRİZ OLSUN, OY'LAR ZİLLET'E GİTSİN"ci hokkabaz varmış. Allaha hamdolsun " VATAN SANA CANIM FEDA" diyenler her zaman benim ülkemde çoğunlukta. Sn. Bakanım da "EKONOMİYİ RAYINA" oturtmuş ülke sevdalısı güzel insan. Sizlerin yanında olup Türk'ün gücünü her zaman ispatlayacağız inşallah.

  • Türkoğlutúrk 20 Mart 2022 21:33

    Noldu lan hani uçuyorduk,dünya bizi kiskaniyordu.

  • Arif20 Mart 2022 14:10

    Bu yorumu %80 beğenmemiş. Aziz nesin haklıymış...

  • mustafa20 Mart 2022 10:05

    bu ekonominin kurtulmuş hali mi ? tuuuhhhh senin suratına, sıfatına.

  • KILIÇ20 Mart 2022 09:53

    sayın bakanım acaba diplomayı paralı mı aldınız yada okula gittinizmi merak ediyorum çünkü ekenomide her konuştugunuz konunun tam zıt,tı çıkıyor .

  • DOĞRU20 Mart 2022 09:18

    yüzde 25 ile borçlan yüzde 17 ile konut kredisi dağıt  aradaki fark konut alamayanların cebinden çıkıyor bu kul hakkı değilmi...

  • skeç20 Mart 2022 07:50

    rahmetli Levent Kırcanın has sektör  diye bir skeci vardı o geldi aklıma :)

  • Vatandaş20 Mart 2022 06:22

    Hadi ordan gevşek...Hala hayal aleminde yaşıyorlar yada birşey içmişler,yada vatandaş ile kafa yapıyorlar.!!! Memlekettenadam kalmayınca bunlara kaldık maalesef...Gel 23 gel...

  • MKA20 Mart 2022 02:39

    Kimden kurtardınız!!! Bi de onu bilsek!!!

  • hirbo20 Mart 2022 02:37

    senin gözüne şı...m ekonomiyi nasil batik hale getirdiniz....

  • Vatandas20 Mart 2022 01:22

    Herkes zamlara odaklanmış el altında ülkeyi satıyorlar ne zaman uyanacagız

  • Yorum 20 Mart 2022 01:04

    Biz zaten milli paramıza ve şirketlerimize güveniyoruz.2016 yılından beri çağrılarınıza uyuyoruz. Sorun tahsisli kararlarınızla, yatırımların akıl almaz derecede aşırı değer kaybını görüp çözüm üretmemenizden kaynaklanıyor.11 USD nere? 30 cent nere? Kendi para birimize çevirdiğimizde de zarardayız.Yani şirketlere sınırsız kaynak aktarırken, borsada birikimlerin değersizleştirilmesi kimin sorumluluğunda. Bana göre, Ky umursanmıyor. Bir avuç insanı traderler 2017 yılından beri eziyor uzun vadede insanlar zarar etti. Böyle saçma bir sistem olabilirmi? Garantiniz biziz deyip 5 yıldır insanları mağdur etmenin gerekçesi ne olabilir. Yatırımcı her tabloyu, her şirketi görüyor. Sizin sözlerinle değil, veriler düzelince yatırımcı gelir. Verileri aynı anda tüm dünya okuyor, yabancı ve yerli yoksa kendinize dönüp bakmalısınız. Kişisel görüşüm ve eleştirimdir.

  • Kemal20 Mart 2022 00:52

    Pişkinliğin bu kadar yuh be. İnsanda biraz ar damırı olur ayıp!!

  • Ali Fuat20 Mart 2022 00:38

    Rahmetli Nejat Uygur'un yerini alabilir bence...

  • Gökhan20 Mart 2022 00:27

    Ekonomiyi kimden kurtardınız!!! zaten 20 senedir siz yönetmiyormusunuz ülkeyi, anlamadım ki...

  • Nuri19 Mart 2022 23:14

    Ağam bizimle eğleniy.

  • Gmm 19 Mart 2022 22:39

    Hergün her saat herşeye zam yağıyor. Sen ekonomi düzeldi diyorsun. Sizinki muhteşem...

  • Ersan19 Mart 2022 22:39

    Sayın bakan usak seramık yatırımcısın 10 senedır soyuyor butik sıketlere yatırımcı gelmez maliyeni gönder defterleri inceletir bak nekadar hırsızlıkolmuş

  • kerimcandurdu19 Mart 2022 22:33

    Allah kurtarsın. Tahvil Faizleri %26 Enflasyon %50 .usd yürümüş 1 senede %100 e yakın . Piyasada gıdadan temizliğe giyime ne varsa 2 hatta 3 katlamış fiyat. Amerikan ekonomisinimi kurtarmışlar nereyiiii ? Bunları görmüyorlarsa insanları değil kendilerini kandırıyorlar o kadar saflar kedni söylediklerine inanıyorlar... (6)  (6)  (6) 

  • Ankara Kurtuluş19 Mart 2022 22:26

    Vatandaş a % 14 ver. sonra cebinden % 60 enflasyon ile geri al. Kimler kurtuluyor acaba

  • hadi oradan 19 Mart 2022 22:05

    hani ekonomi cok guzeldi ....ekonomi batikmiki ekonomiyi kurtardik diyorsun....demekki ekonomiyi bozmussunuz... ve halktan sakliyorsinuz oylemi ...kendi kendinizi ele veriyorsunuz ....yaziklar olsun

  • Mg 19 Mart 2022 21:28

    Londra’daki Tefecilere % 9 dolar faizi az olmuş , biraz arttırın…

  • Sabır19 Mart 2022 20:08

    Sabır edin az kaldı.

  • Ali19 Mart 2022 19:05

    Bu tarz bir açıklama bile doğru değil. 8.80 faizle dolar borçlandık geçen hafta. bu sorun yok herşey mükemmel algısı sorunu derinleştiriyor. sorunlar var üstüne düşerseniz çözülür yoksa artarak devam eder.

  • azmi19 Mart 2022 18:58

    Kur korumalı mevduat sahiplerine ödenecek kur farkları benim cebimden çıkacak. Helal etmiyorum. Bu sistemi kim getirdiyse o ödesin

  • Ekonomi19 Mart 2022 18:52

    Kimin ekonomisini kurtardiniz? Halk göçtü

  • AHMET ÖZBİR19 Mart 2022 18:44

    RABBİM sizlerden razı olsun, VATANI yakmak, DÖVİZ kriziyle BİTİRMEK isteyen DAHİLİ ve HARİCİ alçaklara DARBEYİ indirdiniz, DÖVİZİN YATIRIM aracı olmasına SON VERDİNİZ. ***Garanti Devlet Baba'ya Türk Lirasını Yatıracağız, Ecnebinin Parasını Şutlayacağız!"

  • Hehe20 Mart 2022 12:39

    Lan m… adamalar dovuze endeskli faiz veriyor fakir

  • fafa20 Mart 2022 10:26

    Ahmet senden ayrıksı yorum yapan var mı?Bir sen farklısın.

  • Garaibana ödet zengini koru19 Mart 2022 20:07

    :))) seni gidi faizci seni

  • Deli deli19 Mart 2022 18:23

    Kurtarmak bu ise batırmayı düşünemiyorum Allahım sen bize dayanma gücü ver.Her şey ateş pahası

  • Ali Taş19 Mart 2022 17:54

    Muğla eğitim ve araştırma hastanesinde doktoru darpetti yalanı ile hakkı yenilen arkadaşımız Uzman çavuşumuzu alkışlarla uğurlayan eller yalancı bir doktora inanandılar Memleket kocaman yalanlar atıp insanları algı ile yönlendirmeye çalışan şerrefsizlerle doldu Ama şunu bilin ki biz varız biz Türk Milleti var

  • xyz20 Mart 2022 11:25

    Sen Türk Milletini temsil etmiyorsun. Sen ondan besleniyorsun. Senin gibiler gül bahçesine serpiştirilmiş dikenlerdir. Az kaldı beslemeler.

  • Sedrettin özdemir 19 Mart 2022 17:52

    Berat Albayrak'ı arama gerek kalmadı. Uçtuk kaçtık sonunda iflas ilan ettik. Yazık altı ay sonra nasıl bir çıkmaza gireceğiz onu düşünemiyor.

  • BORSACI19 Mart 2022 17:00

    ülkenin ekenomisi bitmiş dünyanın en çok deger kaybeden parası TL olmuş halk sefil ,perişan olmuş her şey günlük zamlanır olmuş ,daha ne denirki elhamdüllilah.

  • fahri19 Mart 2022 16:42

    AKP kadar borçtan korkmayan bir hühumete rastlamadım.Demirelin borçtan ödi kopardı.Ecevit hükumeti İMF'den 13 milyar dolar borç aldı yirmi sene söylediler.AKP 456 milyar dolar borçlandırdı kimsenin sesi çıkmıyor.

  • xyz20 Mart 2022 11:28

    Baran okumaz. Onlar abileri gibi pudra şekeri çekerler. Pembe gözlükleri takarlar. Yaĝmadan payımıza ne düşer diye hesap ederler. Ben bunlar gibileri iyi bilirim. Bunlar davul tokmakçısıdır.

  • fafa19 Mart 2022 22:27

    Baran:Çok cahilsin,hiç mi gazete okumazsın!Türkiye 8.25 faizle borçlandı.

  • baran19 Mart 2022 17:55

    1-O zaman tarım ülkesi idik!  2- Doğal gaz ve petrol ithalatının keselim o halde!  Kömür yakalım!  Burada car car öten dangalaklar oturduğu yerden  battık bittik  demeyi adet edinmiş!  Dışarıda neler olup bitiyor umurunda değil ahmağın.  İşi gücü cayırtı koparmak. Aslında batırmaya yemin etmiş kötüleyici itlere zemin oluşturmak amaçları olanlara neden alet olurlar?  Sebep belli başlarına gelecek var.  

  • fafa19 Mart 2022 16:38

    Nasıl yani?!

  • Agah var19 Mart 2022 16:28

    Bizde ekonomi kurtuldu ise AB ülkeleri ekonomileri ne oluyor acaba

  • ALPTUĞ19 Mart 2022 16:26

    Gel Ankara da  ulusta gez, meyve haline gir ekonomiyimi kurtardın palavramı sıkıyorsun görürsün sizin olduğunuz yerden problem yok gel keyfim gel.

  • İtri19 Mart 2022 16:00

    Titanik batıyor bunlar mızıka çalıyor

  • KERİM19 Mart 2022 15:40

    bakan..hangi dünyada Hangi ülkede yaşıyor....AĞAM BİZİMLE EĞLENİYOR....

  • ARİF19 Mart 2022 15:35

    PUHAHAHAHAHAHA DOLAR YILSONU 28 LİRA OLUNCA İSTİFA EDİCEN Mİ

  • vatandaş19 Mart 2022 15:30

    fırıncıda öyle diyor ekmek 4 lira ,yaktınız milleti şimdide işin dalgasındasınız ,allah büyüktür be ,bu kibir sizdeyken iflah olmayız ,kırmak dökmek milleti aşağılamak bu ne ya moritanya bile bizden daha demokratik

  • Vesaire cevP19 Mart 2022 21:40

    Çaresiz olduğunu ,korktuğunu. Kendini değersiz gibi hissettiğini görüyorum...pazara çıkıyorsun kendini yolunmus tavuk gibi hissettiğini anlıyorsun ama anlam veremiyorsun...ahmaklık senden değil yönetimdendir...20 yıl zikildin anlamadın Bi 5 yıl daha zikilsen ne değişir degilmi

  • Vesair19 Mart 2022 17:58

    Allah büyük tabi şerefsiz!   Bunlar daha iyi günlerin!  Nankörlüğün bir bedeli olmadığını zan etme!  Bunlar daha iyi günlerin!  Yanmanın ne olduğunu yakında anlarsın.  20 yıldan beri yandık bitik öldük yalanları ile bu ülkeye düşmanlık etmenin ne olduğunu anlaman çok uzak değil.

  • reserpin 19 Mart 2022 15:26

    Sayın bakan rüyada sanırım. Hangi ekonomi ? Ekonomi bitmiş halk perişan her şey çok pahalı. Insanların alim gücü düştü. Bununla mi öğünuyorsunuz? Ilk secimde gideceksiniz Allahın izniyle. Bıktık sizden artık. Düşün halkın yakasından. 2023 sizden kurtuldugumuz sene olacak inşallah.

  • Hehe19 Mart 2022 15:25

    Dogru soyluyor akplilerin ekonomisi kurtuldu dolar aldilar 18 den millete kilitlediler simdide hem faizi hem dolarlarini aliyorlar allahimdan bulun

  • Dobra19 Mart 2022 15:19

    İlahi nebati beni güldürdün, faizden ve kur artışından bizi kurtarmışsın, şu an 2 yıllık tahvil faizi 25,30 -5 yıllık 27- 10 yıllık 27, politika faizini 14 de tutman sadece vatandaşa kazık olarak geri dönmekte, mevduata para yatıracak vatandaşa 14-17 arasında getiri veren bankalar, vatandaş kredi kullanacağı zaman yüzde 30 çakıyor vatandaşa, ayrıca döviz kurunu eksi rezevleri kullanarak 15 de zor tutuyorsunuz, çok yakında o da patlayacak, bakın bu ekonomi bitmiş ama millete her şey yolundaymış izlenimi vermeye çalışıyorlar, iktisat mezunu olarak söylüyorum.

  • Sai19 Mart 2022 15:13

    Ne alıyor merak ettim.

  • liberal19 Mart 2022 15:13

    sen ilk once demokrasinin ne oldugunu ogren

  • Cego19 Mart 2022 15:11

    Bunlar bizimle dalga geçiyor

  • Musanın asası19 Mart 2022 15:09

    Bunlar milleti mahvettiler, en düşük araç 200 binken 450 bin olmuş, hala çıkmış ekonomiyi düzettik diyor, artık o kadar halktan uzaklarki bunu görmüyorlar, aynen ekmek bulamayan pasta yesin kafasını yaşıyorlar, resmen halkla alay ediyorlar

  • xyz19 Mart 2022 15:04

    Emin ol Sn. Bakan bu ülkede veya dışarıda milyar doları olan sana güvenip bu ülkeye yatırım yapmaz.

  • xyz19 Mart 2022 15:00

    Eğer ekonominin kurtulmuş hali buysa yandık. Artık milletle dalga geçmeleri zoruma gidiyor. Herşeyin fiyatı uçmuş ve uçmaya devam ediyor. Kurtarınca biz kurtardık batırınca dış güçler. Nasıl olsa yiyen var.

  • Bik19 Mart 2022 14:59

    Dış piyasalardan borçlanmak için tefeci faizi ödeniyor. % 8,625 dolar bazlı getirisi olan tahvil faizi ödenince nema mı oluyor!

  • hım19 Mart 2022 14:51

    kasapta öyle diyor kıyma130 lira