E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan İran-ABD gerilimine ilişkin kritik açıklama---

NATO'dan İran-ABD gerilimine ilişkin kritik açıklama

NATO'dan İran-ABD gerilimine ilişkin kritik açıklama
06 Ocak 2020 - 19:41 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg "İran gerilimi tırmandıracak adımlardan kaçınmalı" dedi. Stoltenberg ayrıca "Süleymani'nin öldürülmesinin NATO'nun değil ABD'nin tercihiydi" ifadelerini kullandı

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD tarafından öldürülmesinin uluslararsı arenada etkileri sürerken, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Stoltenberg, "İran gerilimi tırmandıracak adımlardan kaçınmalı. Süleymani'nin öldürülmesi NATO'nun değil ABD'nin tercihiydi" dedi.

İran'da gerilimi tırmandıracak açıklamalardan kaçınılması gerektiğini vurgulayan Stoltengerg, "NATO müttefikleri İran'ın bölgedeki radikal gruplara destek vermesinden endişeli" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bozkurt06 Ocak 2020 22:39

    İranı boş verin Kenya ya bakın!

  • Delikanlı06 Ocak 2020 22:19

    Nato amerikanın ağzıyla konuşuyor.yarın amerika istesin türkiye yede cephe alır.amerikaya iyi bir ders verilmeli.tüm bölge ülkeleri iran ırak türkiye birlikte hareket etmeli ve nüklüer silahlanmalı yoksa sürekli batının tehditleri artarak devam eder.

  • Sezai Sürbehan06 Ocak 2020 20:48

    Ha İran hada ABD İsrail ve batı , hepsi emperyalist emelleri olan devletler. Yahu hiç savaş olmasa herkes kendi topraklarında özgür yaşasa ne güzel olur. İlla bi devlet bi başka devleti halkı sömürmek zorunda mı? Allah, kutsal kitaplar bunu mu emrediyor, vurun öldürün..yok öyle bş din...bu gün İslam'i veya hristiyan yahudi budist her dini duygu çoğunlukla saptırılmış vede bunu Allah'ı da katarak kutsallık katıyorlar.önce insan olun ahlaklı dürüst olun sonra ne olursanız olun .

  • Ky07 Ocak 2020 00:08

    👍👍👏aynen

  • Tespit 06 Ocak 2020 20:40

    Iran müslüman ülke olsaydı gerçkten müslümanların katledilislerine tepki gösterirdi. libya suriye de olanlara hiç tepki göstermedi.iran akıllı olup sesini çıkarmadan işine bakması gerek ülkeleri germesine gerek yok.

  • Yusuf Kalekapısı06 Ocak 2020 20:05

    Peki de müslümanlar nükleer silah elde edemeyecekler fakat yahudiler veya hristiyanlar elde edecekler.bu hangi bir kutsal kitapların birinde mi yazmaktadır.

  • Mehmet06 Ocak 2020 23:29

    Iran in elinde nükleer olsa Yahudiler e ya da Hristiyanlar a mi kullanacak. .. müslümanlara kullanacak. Hemen idlib ten başlarlar mesela. Dün esedin adamlari hamile bir kadını öldürdüler