E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuş'ta polis otosuna saldırı: 2 yaralı---

Muş'ta polis otosuna saldırı: 2 yaralı

Muş'ta polis otosuna saldırı: 2 yaralı
02 Ağustos 2016 - 05:54 borsagundem.com

Devriye görevi yürüten polis ekibine uzun namlulu silahlarla saldıran terör örgütü PKK mensuplarından 2'si ölü, 1'i sağ ele geçirildi, çıkan çatışmada 2 polis yaralandı

Alınan bilgiye göre, Muş-Varto karayolunun Çatbaşı köyü yol ayrımında devriye görevi yürüten Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine, bir araç içerisindeki terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.
Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi, 1 terörist sağ yakalandı. Olayda 2 polis memuru yaralandı.
Bölgede operasyon sürüyor.

MUŞ VALİSİ'NDEN SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK'nın ikiz terör örgütü olduğunu ifade eden Yavuz: "Biz her zaman söylüyoruz, PKK terör örgütü, FETÖ terör örgütü kardeş ikiz terör örgütleridir. Hepsi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne kastediyor, birliğimize, beraberliğimize kastediyor. Dolayısıyla aynı anda harekete geçmiş olmaları tesadüfi değildir. Bunun Bingöl'le bağlantısı var mı yok mu bilemem" diye konuştu.
Vatandaşların darbe girişimine karşı gösterdiği direnci terör örgütleriyle mücadelede de göstermesi gerektiğinin altını çizen Yavuz: "Halkımız nasıl darbenin karşısında dimdik durmuşsa, bugün de hem FETÖ'nün hem de PKK'nın karşısında aynı dirençle durmalıdır. Bunun ilacı da budur. Zaten Muş halkı bu sınavı her defasında da vermiştir. Biz Muş halkına bu konuda minnettarız" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)