E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMurat Kurum: Milletimizin verdiği mesajları değerlendireceğiz---

Murat Kurum: Milletimizin verdiği mesajları değerlendireceğiz

Murat Kurum: Milletimizin verdiği mesajları değerlendireceğiz
01 Nisan 2024 - 01:50 borsagundem.com

İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada "milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

AK Parti'nin İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"İstanbul'un 39 ilçesinde teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkan adaylarımızla, başkanlarımızla, değerli basın mensuplarımızda birlikte vatandaşımıza gittik.

Dilimiz döndüğünce projelerimizi eser ve hayallerimizi paylaştık. Her bir vatandaşımız bu süreçte gerçekten samimi duygularla bağrına bastı. Bizi bir kardeşi, bir evladı olarak gördü.

O yüzden tüm İstanbullu kardeşlerimize hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum.90 gündür evinden işinden feragat eden tüm teşkilat mensuplarımıza, benimle birlikte yol yürüyen bu hayal için çalışan çabalayan her bir çalışma arkadaşıma teşekkür ediyorum.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz"

İstanbul'lu hemşerilerimiz şundan emin olsunlar ki Murat kardeşleri “İstanbul'un Murat’ı” İstanbul için İstanbullular için çalışmaya devam edecek.

Biz yine sokakta olacağız, biz yine milletimizin yanında olacağız. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa yine orada olacağız ve İstanbul'u hemşehrilerimiz için gece gündüz Sayın Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz.

Daha iyi hazırlanacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Bize düşen vazifeleri görevleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız.

"Tüm teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız"

Biz bugünü bir milat olarak kabul edip başkanımın da ifade ettiği gibi eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için yine tüm teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız.

Yarından itibaren yine milletimize gideceğiz. Ben bu süreçte yine seçilen belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı tebrik ediyor, tekrar bu seçimlerin İstanbul'umuza milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız. Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin takdirini sorgulamayacağız

 

Özgür Özel'den balkon konuşması: Tarihi bir sonuç

 

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan yeni açıklama

 

Meral Akşener, yarın açıklama yapacak!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik01 Nisan 2024 09:21

    İstanbul'a başkan olmaya kalkan daha çok köfte ekmek yemesi lazım, yanında piyaz ve ayran!

  • fasfakir EMEKLİ01 Nisan 2024 08:05

    chp artık Türkiyenin partisidir.ve en büyük partisidir.ve Cumhuriyetin demokratik yaşamın temel bekçisi partisidr.eylül 2024 erken seçim olmalı ve bu akapa hödüpa mahapa rfejimi son bulmalıdır .bir an evvel demokratik parlamenter rejim yargı reformuyla beraber geri gelmelidir.chp uykuya yatmamalı bir an evvel sefalet içinde olan Türk halkı için erken seçime gidilmelidir.

  • borsacı01 Nisan 2024 07:26

    sen kalkıp evde yat deyip muhtar maaşını 17,500 tl yaparsan vijdanımı sızlatırsın sana asla oy vermem dünyada bizim gibi çagın gerisinde kalmış yerde muhtarlık var bir an önce muhtarlık kalkmalı.

  • Ahmet 01 Nisan 2024 05:18

    O kadar yüz astar varsa tabii

  • Çalım yenen01 Nisan 2024 03:11

    🤭🤭🤭🤭🤭😀😀😀😛😛😛😪😪😪😪