E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMümtaz'er Türköne tahliye edildi---

Mümtaz'er Türköne tahliye edildi

Mümtaz'er Türköne tahliye edildi
24 Eylül 2020 - 20:34 borsagundem.com

FETÖ’den 10 yıl hapis cezası alan Zaman gazetesi yazarı Mümtaz'er Türköne tahliye edildi.

FETÖ’den 10 yıl hapis cezası alan FETÖ'nün kapatılan yayın organı Zaman gazetesi yazarı Mümtaz'er Türköne tahliye edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mümtaz'er Türköne'ye sahip çıkmış ve Türköne’nin yeniden yargılanmasını istemişti. Bahçeli, Türköne için, "Dileğim bir haksızlık varsa bunun acilen düzeltilmesidir. Osman Kavala’nın, Altan kardeşlerin, Nazlı Ilıcak’ın ve daha pek çok sorunlu kişinin masum gösterilmeye çalışıldığı bir yerde şehit ağabeyi Mümtaz’er Türköne’nin davası tekraren ve titizlikle değerlendirilmelidir."Ülkücü şehidimizin ağabeyi olan ve geçmişte davamıza emek vermiş Mümtaz'er Türköne'nin gerçekten suçlu olup olmadığına karar verecek yegâne merci Türk adaletidir. Adil ve hakkaniyetli yargılamayla Mümtaz'er Türköne'nin üzerine atılı isnatların netleşmesi de mümkün olacaktır" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yurttaş24 Eylül 2020 22:44

    Bahçeli isteyince pardon mu? Hasbel kader asyabank a para yatıranların fetöcü ilan edilerek hapse atıldığı bir ülkede, bahçelinin ricasıyla ve ülkücü şehit ağabeyi gibi saçma bir gerekçeyle tahliye kararı verilmesinin hukuki ve adil bir gerekçesi var mı? Mahkemeler ne zamandan beri rica üzerine kararlar veriyor? Temyiz için yüce mahkeme yerine bahçeliye mi başvurulmalı? Adalet kime ve ne için var?

  • Fırat 24 Eylül 2020 22:42

    Ergenekon balyoz kumpaslarında tutuklanan şerefli Türk subaylarına hakaretlerde bulunup yaglı kazıga oturtulmaları gereklı dıye beyanatlarda bulunuyordu bu Fetöcü adi yapanın yanına kar kalıyor bu ülkede

  • M.Turgut24 Eylül 2020 21:22

           Bahçeli istedi böyle oldu!

  • Kıvır24 Eylül 2020 22:31

    Sen Ali nazik yap gerisi sana fazla gelir haydar

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU24 Eylül 2020 22:10

    Sen şu arda büyük suç işlemiş bulunuyorsun.Nereden biliyorsun Bahçeli nin istediğini.Bunu ispatlamak zorundasın.

  • vatandaş24 Eylül 2020 21:18

    bu türk düşmanı hain pentegon rezili ve nazlı ılıcak gibi fetönün kılı bunları tahliye edenlerden allah ergenekon ve balyozda hayatları mahv olanlar gibi mahhv olsun bu hainlere ömür boyu gün yüzü gösterilmemeliydi karar yanlışın en önde gideni