E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMülteciye piyango vurdu!---

Mülteciye piyango vurdu!

Mülteciye piyango vurdu!
12 Haziran 2023 - 23:48 borsagundem.com

Belçika'da Ukraynalı mülteciye kazı kazandan 500 bin euroluk ikramiye çıktı. Talihli şahıs, kazandığı parayla ülkesinin yeniden inşasına katkıda bulunmak istediğini söyledi

Ukraynalı bir genç, Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynadığı 5 euroluk kazı kazandan 500 bin euroluk ikramiye elde etti.

Belçika Ulusal Piyango İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ukraynalı bir mülteciye, oynadığı 5 euro değerindeki kazı kazandan 500 bin euroluk ödül çıktığı duyuruldu.

ÜLKESİNİN YENİDEN İNŞA ÇALIŞMALARINA KATKID BULUNMAK İSTİYOR

Talihlinin cinsiyetinin erkek, yaş aralığının 18-24 olduğu ve bir yıldır Brüksel'de yaşadığı bildirilen açıklamada, Ukraynalı gencin, savaş bittiğinde ülkesine dönmeyi ve bu parayla yeniden inşa çalışmalarına katkıda bulunmak istediğini belirttiği aktarıldı.

"ÜLKESİ BU HALDEYKEN SEVİNMESİ ZORDU"

Açıklamada ayrıca Ulusal Piyango İdaresi Sözcüsü Joke Vermoere'nin "Duyguları çok karışıktı. Aklı, Ukrayna'daydı. Ülkesi bu haldeyken sevinmesi elbette zordu ancak aynı zamanda kazandığı için de çok mutlu ve umut doluydu" ifadelerine yer verildi.

MGK bildirisinde mülteci mesajı: Uluslararası işbirliği önemli

 

Kılıçdaroğlu: Tüm mültecileri evlerine göndereceğim

 

Suriye 4 ülkeyle anlaştı: Mülteciler geri dönüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)