E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce adaylıktan çekildi---

Muharrem İnce adaylıktan çekildi

Muharrem İnce adaylıktan çekildi
11 Mayıs 2023 - 10:23 borsagundem.com

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, 14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kala Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı.

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28'inci dönem Milletvekili genel seçimlerine 3 gün kala, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı basın toplantısında cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce, "45 gündür direniyorum. En son geldiğim noktada adaylıktan çekiliyorum, bunu memleketim için yapıyorum" dedi.

İşte Muharrem İnce'nin basın toplantısındaki açıklamaları...

''Son 45 günde gördüklerimi son 45 senede görmedim. Sahte dekontlar olmayan bacanaklar görüntüler fotoğraflar yani İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü kendisi kesiyor oraya koyuyor bunu FETÖ'cüler yapıyor.

''BU ÖZEL HAYAT FALAN DEĞİL İFTİRA''

Böylesine bir iftira furyasını Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir siyasetçi görmedi. Bütün bunlar olurken bu ülkenin savcıları görmediler. 'Özel hayatın gizliliği' diye yazanlar FETÖ'cülerin ortağıdır. Benim böyle bir ses kaydım görüntüm yok. Bu özel hayat falan değil bu iftira. Gerçek değil. 

Türkiye Cumhuriyet Devleti benim itibarımı koruyamamıştır. Alenen iftira. 5 milyon dolarlık dekont... Yazıyor geçiyor adam. Nerede bu savcılar?

''BİR YANDAN FETÖ'CÜLER BİR YANDAN PKK'LILAR SALDIRIYOR''

Her şeyim ortada benden başka mal varlığını açıklayan hiç kimse yok. Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa yurt dışından saldırıyorlar. Bir yandan FETÖ'cüler bir yandan PKK'lılar saldırıyor. Her gün bir iftira var. Pazar günü sandığa gideceğiz. Memleket Partisi mutlaka o Meclis'te olmalıdır. Atatürkçülerin o Meclis'te olması lazım. İstedikleri kadar montaj kaset yapsınlar Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum.

''ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM"

'Saraydan para aldı çekilemez.' diyenlere sesleniyorum; benim bu kumpaslardan bu sahte dekontlardan, montajlardan korktuğum falan yok. 45 gündür direniyorum zaten. Adaylıktan çekiliyorum, bunu memleketim için yapıyorum.''

Türkiye'ye üçüncü bir seçenek önerdim, bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık.

"BAHANELERİ KALMASIN''

Bahaneleri kalmasın yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum.''

İNCE'YE VERİLEN OYLAR NE OLACAK?

9 Mayıs itibariyle yurt dışı oy verme işlemi sona ererken, adaylıktan çekilen İnce'ye verilen oylar geçerli olacak. 14 Mayıs'ta kullanılacak pusulalarda ise İnce'nin ismi ve fotoğrafı yer alacak, yeni pusula basılmayacak ve aldığı oylar geçerli sayılacak.

İnce, resmi olarak çekilme başvurusu yaparsa 2. tura kalamayacak, seçilse bile mazbatasını alamayacak.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İNCE PAYLAŞIMI

Öte yandan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamasının ardından Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu, Barış Manço'nun 'Halil İbrahim Sofrası' şarkısını paylaşarak, "Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'dan Muharrem İnce'ye çağrı

 

Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile görüştü

 

Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'yi ziyaret edecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (82)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİRİSİ12 Mayıs 2023 09:25

    Gerçek Atatürkçüler Akp ye asla oy vermezler. Muharrem İnce gerçek bir Atatürkçüdür. Ancak Atatürkçüler Muharrem İnceye oyları böldüğü için kızıyorlardı. Eğer istifa etmeyipte ilk turda Kılıçdaroğlunun kazanmasını engellemiş olsaydı Atatürkçüler onu asla affetmezdi. Çünkü Akp 20 yıldır Atatürkçüleri çok görmemezlikten geldi ve onları rakip gibi gördü. Atatürkçüler bunu unutmaz. GERÇEK YORUM BUDUR. 

  • BİRİSİ12 Mayıs 2023 07:50

    Ülkenin ekonomisi korkunç durumda asıl olan budur. Tüik enflasyon rakamlarını gizliyor enflasyonun çok daha yüksek olduğunu biliyoruz. Kur korumalı mevduat kanser haline gelmiş durumda. Döviz serbest piyasada farklı fiyatlanıyor. Döviz rezervleri eksi 72 milyar dolar olmuş. Cari açık büyüyor. EKONOMİDEN MEMNUN OLANLAR HAKSIZ ZENGİNLEŞENLERDİR. HALK İSE EKONOMİDEN ŞİKAYETÇİ.

  • baran13 Mayıs 2023 14:17

    fetoş ve pkk itlerine hiç oy vermezler

  • mezarci 11 Mayıs 2023 23:20

    ozgurluge giden yolda devam yada o eski got gobek kasimaktan ileri gecmeyen kohnemis doneme geri donus,pazar gunu herbir kisinin oy verirken cok iyi dusunmesi gerek.

  • Vatandaş11 Mayıs 2023 21:22

    Çok geç alınmış bir karar olsa da, Sn. İnce Sn. Ali Yeşildağ' ın açıklamalarından çok etkilendi diye düşünüyorum.

  • İnandırıcı değil11 Mayıs 2023 19:31

    Birileri İnce mağduriyet üzerinden oy artırma peşinde, yarıda Oğan desteği gelebilir :) 

  • fukara11 Mayıs 2023 18:50

    yahu ince çekilince adamın biri çok üzülmüş,niye üsdün be marremmmm,adamın ikinci tur hayalinide yıktın ayıpsın valla 

  • A11 Mayıs 2023 18:49

    Korkak

  • Mucise Reis : )11 Mayıs 2023 17:44

    BEN MUHARREM İNCE NİN YERİNDE OLSAM BANA KUMPASI YAPANLAR KİM OLDUĞUNU BİLİYORUM DİYOR O ZAMAN SEÇMENLERİNE  BANA VERECEĞİNİZ OYLARINIZI RTE VERİN DER.YOKSA BU OLAYIN ARKASINDAN ASLA KALKAMAZ MİLLETİN GÖZÜNDEN DÜŞER.

  • kaportacı salim usta sanayiden12 Mayıs 2023 07:51

    beyler rumuz çalmayalım .incenin yerinde olsamış da falan filan çakma mücize reiz .gidiyonuzzzzzzzz .auhuhauhhaua 

  • Mucise Reis : )11 Mayıs 2023 18:56

    Ben sana inandım... :D Gülücükte at, elin alışsın.  Sana Söz, " 23 Nisanda " rumuzumu kullanma hakkını sana vericem. Geleceğin mucise reisi :D haha oturursun koltuğuma : )))

  • vay beeeeeee11 Mayıs 2023 17:39

    borsanın yükselişi millet ittifakının geleceğini müjdeliyor ,anlaşılan millet kararını vermiş ,kurtaracak kendisini

  • Bir Dost 11 Mayıs 2023 18:26

    Kılıçdaroğlu'na en fazla 1,5 puan kayıyor. Sen yanlış anlamışın zaten kaybedecekler bana bahane bulanların bahanesi de bitecek ve CHP'nin başına geçeceğim diyor.

  • emekci11 Mayıs 2023 17:32

    akpcilerin tüm planları boşa çıktı. ağlayın...

  • DOĞRU11 Mayıs 2023 17:17

    incenin oyu  yüzde 2 lere düşmüştü.kurt siyasetci bunu gördü geri çekildi...

  • yurtsever11 Mayıs 2023 17:14

    trol ordusu soygunun devamı için nasılda yırtınıyor ,borsanın patladığı gibi sandıklarıda millet oyuyla patlatıp ,zulumden kurtaracak kendisini hiç boşuna yırtınmayın,depremde çadır satma rezalatini yapan bir kızılay kan emicisini götüremediler ,nasıl bir düzen bu ya adam yapıştı söküp atamadılar niye acaba niye ,niye niyeeeeeeeeeeeeeee,ondan sonrada biz vatandaşın yanındayızzzzzzzzzz dızzzzzzzz dızzzzzzz dızzzzzzzzzzz ve vızzzzzzzzzzzzz

  • NUSRET ALİBEYSOY11 Mayıs 2023 17:09

    Kemal Kılıçtaroğlu yazıklar olsun sana sevinme sana asla burdan bir menfaat çıkmaz.Oyunlar geri tepecektir.

  • xyz11 Mayıs 2023 17:07

    Böyle rezaleti de gördük madem yan çizecek idin neden çıktın sahneye.

  • Baran11 Mayıs 2023 17:27

    2018'de de aynısını yapmıştı

  • ZALIM ÇILPIRT11 Mayıs 2023 16:53

    Ben oyumu Muharrem İnce ye verecek idim.Asla CHP ve onun ortaklarına oyumu vermem RTE ve BAHÇELİ ye vereceğim oyumu .oyunu görüyorum bu oyunu bozacağım.Nahhhhhhhhhhhh Alırsınızzzzzzzzzz Bendennnnnnnnnn Oyyyyyyyyyyyyyy...

  • pıtırcık11 Mayıs 2023 17:27

    gaz çıkardın yani

  • vatandaş11 Mayıs 2023 16:43

    trol ordusu perişan vaziyette ,adam doğru olanı yapınca ,adamın biride üzülmüşşşşşşşşşş vah vahhhhhhhhhhhh ,kimsenin böbürlenmesine gerek yok millet sandıkta kendisini zulümden kurtaracak,yok incenin oyları ona gider buna gider geçin bu işleri,millet uyandı soyguna son diyecek 

  • Mucise Reis : )11 Mayıs 2023 16:43

    incenin çekilmesini ilk olarak uzmanlar tv radyolarda, muhalefetin menfaati var neden onların payı olmasın vb yuvarlıyorlardı.... aradan 5 - 10 dk geçti. şimdi diyorlarki yaa ince oyları cumhura kayacaktır zaten demeye başladılar :D demem o ki, hem mevzuyu yapan millet ittikadı olabilir, işine yarıyor diyorlarken, yaa zatne ince oyları cumhura gidiyor :D demeye başladılar... Allahım bu nasıl çelişki ? sonra bize diyorlar neden TV izlemiyorsunuz, yok ingiliz ajanslar, dergiler, yok fransız basın ve abd ekonomi kanalları vb izliyor diyorlar :D yahu kendi dediklerini kendi eleştren tvde yorumcu diye i,şgal eden tipler bir gidin artık kızılay başkanı gibi yapışmışsınız... :D

  • HASAN TOSUN11 Mayıs 2023 16:38

    BU KUMPASI  ALTILI MASA  VE AVENELERİ YAPTI,İNCECİLER BUNUN HESABINI SANDIKTA 6 LI PİSLİKLERE TOKATLAYARAK SORACAZ,FETÖCÜSÜ,PKK LISI HDPLİSİ CHPLİSİ,İPLİSİ İPSİZİ,DAVULU ZURNASI HAİN GÜRUH ALAYINIZ GELİN SİZİ SANDIĞA GÖMÜP ÜZERİNİZE BETON ATACAĞIZ,ATATÜRK DÜŞMANLARI

  • KEZİBAN KORTANLI11 Mayıs 2023 16:10

    Memleket partisinin tüm üyeleri RTE oy vermeli bakın kimin peşinden gidiyorsunuz gittiğiniz kişi ne oyunlar döndermekte yazıklar olsun .

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI11 Mayıs 2023 16:08

    Madem Muharrem İnce bunları yaptı ise nasıl cumhurbaşkanı adayı olur ki devlet memuru dahi olamaz, yok yapmadı ise ben olsam kendimi aklamak için adaylıktan çekilmez hakem olarak millete gider idim.Şimdi muharrem ince bence haksız çıkmıştır ve kasetteki olayları kabul etmiş oluyor.

  • AHMET ÖZBİLEN11 Mayıs 2023 15:59

    Zaten muharrem ince RTE oyunu bölmek için bunları yapmış idi baktılar ki olay terse gidiyor bugün yaptı istifayı.Topunuz gelin bu millet bu ülkenin sahibi halktır siyasiler sizler kim oluyorsunuz dönen dolapları dönen oyunları dönen alavere dalavereleri bizler sizden daha iyi biliyoruz.

  • Haylaz 11 Mayıs 2023 15:53

    Baykali kasetle devirdi bu adamı kasetle devirdi gerçekten iğrenç bi muhalefetmis

  • vatandaş11 Mayıs 2023 15:48

    Gücünü milletten alan lider Recep Tayyip Erdoğan. Bu kaypaklara ülke yönetimi teslim edilmez.

  • Mucise Reis : )11 Mayıs 2023 16:07

    Güç sandıkdan alınır. Sandık gücüne bütün devlet kurumları namus şeref  onur yeminleri vardır. sandık sonucuna sonsuz itaat eedr bütün devlet kurumları. Sandık sonucu önemlidir. Fantazi peşinde koşturma bence. Arap toplumu değiliz biz, demokrarik modern ve bölgemizde öncü, örnek  bir ülkeyiz.

  • Mucise Reis : )11 Mayıs 2023 15:45

    Sayın ince gerçekten donanımlı bir kişi. Kişilik. çok etkili ve yetkili.. günümüzde.. sayın destici mecliste... hüdapar bilmem ismi mecliste, erzincan dan sarıgül mecliste... sayın İnce, bence kesinlikle meclisde olalı, görev almalı. donanımlı, onurlu, şerefli bir kişilik, hukuk alanında kumpascılarıda devirecek bulacak güçte... Bence bir Yalova Meclisi kucaklar harikada bir belediye başkanı olur, sonrasında eski partisi ile yine daha güçlü biçimde Türk siyasetine döner... Devletimizve savcıları nasıl olsa kumpascıları artık  14 mayıs sonrası yakalayacak güce ulaşacaktır. Bence ince ülke siyasetçilerimize bakınca , kesinlikle jubilesini yapmamalı, heleki onlarca yolsuzluk dosyaları düşünülünce... Bence İnce siyasi kariyerine ara vermeden uzlaşmacı olup yararlı işlerine devam etmeli... Uzlacaktır... Seçime  bir kaç gün kala...

  • AHMET ÖZÇELİK11 Mayıs 2023 16:00

    Muharrem ince de cumhurbaşkanlığı yardımcılığı karşılığında adaylıktan çektirdiler ama kazanamayacaklar.

  • Mucise Reis : )11 Mayıs 2023 15:41

    Malum tv de pro.doc.dr süslü insanlar... diyor ki, İnce kaset kumpasına gitti, ama bir savcı adım atmadı :D yahu savcımı kaldı adım atan ulkede ? :D şimdi adım atmalı savcı nerede diyor ?.... diğer uzman diyor, ya bu iş kime yarar, kaset muhalefete yaradı. zaten kasetlerle değişim oldu chp de. felan filan diyor. muhalefete yaradığına göre bu iş araştırmak bakmak laızm diyor... :D aradan 3 - 5dk geçiyor, oylar nereye gider şimdi dendiğinde ? ya bu oylar zaten millet ittifafına gitmez, olmaz öyle şeyler, diyor :D yahu birbirini yalanlayan saçma sapan sohbetler :D gerçekten de seviye o kadar düşükki, bunlar insanları aptal sanıyor, zannediyor. Bırak kim ereye oy verirse verir. kendini o ünvanlar işe şebek yapma... bir sorada muhalefet işine yarıyor diyor, diğer soruda ekstra muhalefet oy beklemesin yok öyle bir durum dıyor. ya siz oy atın, başka yere oy atmayın diyor, inceye atın oy diyor...

  • Suat11 Mayıs 2023 15:29

    Demekki muharrem borsayı düşürmüş.

  • BİRİSİ11 Mayıs 2023 15:25

    Kılıçdaroğlu seçilince tüm yolsuzlukların hesabı sorulacak. Tüm korku bu. 20 yıldır hiç bir hesap sorulamadı. Sonuç ortada gayet açık. Merkez bankası döviz rezervi eksi 72 milyar dolar evet eksi 72 milyar. Ne oldu bu rezervlere bileniniz var mı? Memleketini seven düzenin değişmesini ister. En büyük kötülük yolsuzluklardır. Haksız zenginleşmedir.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL11 Mayıs 2023 16:01

    Haydi ordan hadsiz istanbul ve ankara izmir belediyelerinde neler varmış neler tv lerde tek tek belgeleri ile kanıtlayarak belediye başkanları söyledi onlara neden ses çıkartımıyorsun.

  • IDAM11 Mayıs 2023 15:17

    Tum Turkiyenin cok iyi bilmesigerekir.  feto denen satilmis,MHP'yi ele geçirebilseydi, İyi Parti'yi kurmazdı.AKP'yi ele geçirebilseydi, Gelecek Partisi'ni kurmazdı.feto, CHP ve SP'yi elinde tuttuğu için, İyi Parti ve Gelecek Parti dörtlüsü, PKK ile örtülü ya da açık olarak ittifak yapmaktalar/zorundalarZira Amerika'nın emirlerine karşı gelemezler.15 Temmuz'da darbeyle indiremedikleri Müslümanları indirebilmek için her türlü kirli ittifaka "helal" diyen fetvayı da Amerika'daki hocalarından almışlardır.saygilar lutfen yayinlayin....

  • ALİ KODUŞ11 Mayıs 2023 16:02

    MHP yi çakma milliyetci meral parçalattılar ama millet uyandı şimdi meral %3-5 oy alacak kayıp edecekler bakın görürsünüz.

  • Saf vatandaş11 Mayıs 2023 15:14

    Muhalefet kumpasçıları yada bağlaşıklarını partilerinde barındırdığı sürece bu ucuz ve kalitesiz numaralarla oylarının arttığını değil azaldığını ptesi görürse şaşırmasınlar. Herkes aptal olan biteni görmüyor siz akıllısınız. Bu kumpasçılar bu işleri bu kadar kolay yapabiliyorsa iktidara ortak olunca bu ülkeyi ikinci 15 temmuza götürür.

  • Cenk11 Mayıs 2023 14:51

    İnce çekildiğine göre tek seçenek Erdoğan kaldı demekki.

  • AHMET ÖZBİR11 Mayıs 2023 14:49

    ATATÜRKÇÜLER CHP'ye tarihinde görülmemiş ders verecek. 50 bin vatan evladının ölümünden sorumlu olan "KATİLLER" sürüsüyle birlikte olmanın hesabı 14 Mayıs'ta kesilecek, OY'LAR CUMHUR İTTİFAKI'na ve MEMLEKET PARTİSİ'ne!.. Sn. İnce'ye KASET İFTİRASINDA BULUNAN KANI ve SÜTÜ BOZUK İMANSIZ KAHPELERE LANET OLSUN!..

  • sözün özü11 Mayıs 2023 20:09

    Ahmet Özbir bu milletin hali ortada ......... Mutlu azınlıklar kaybeder......... Sen 13 bin tl ile geçinen Öğretmenin .memurun halini bilmezsin...... Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar yoktur..... BOŞ SÖZLERLE VATANSEVERLİK OLMAZ.....  PAYLAŞACAKSIN Kİ   YÖNETMEYE YÜZÜN OLSUN.........ALLAH FAKİR FUKARANIN AHINI ALIR....  REİS KENDİ AYAĞINA KURŞUN SIKTI.............. BUNU BİLESİN.............. 

  • Değmez Ama Olsun11 Mayıs 2023 16:49

    Muharrem İnce daha önce olduğu gibi gene CHP'nin adayı olsaydı uydurmadığın hikaye etmediğin laf kalmadı. Hatta muhtemelen 5 sene önce yazdıkların duruyordur bir yerlerde. Şimdi de Muharrem Aşkın kabarmış. Keşke gerçekten haksızlık yanında yer alırken, reisinin faydasına olan olmayan diye ayırmasan da, bizde adam desek

  • Murat11 Mayıs 2023 14:48

    Bu cenahta sözünün eri bir adam yok ki hepsi Kaypak

  • Baba11 Mayıs 2023 14:44

    Akşenerin masaya dönmesi ile incenin çekilmesi aynı güç tarafından yapılmaktadır .Kim ne yaparsa yapsın bu seçim Hak ile batılın seçimidir. Doğru ile yanlışı pazar günü bu millet belirleyecek . Gücünü Milletten alan Türk milletinin Ferasetine güvenen CUMHUR İttifakı seçimi açık ara kazanacak inşaallah...

  • sözün özü12 Mayıs 2023 08:15

     yıllarca Ak partiye oy verdim. Ama gelinen nokta fütursuzca işler yapan yönetim oluştu....... Bu seçim kötünün iyisini seçme olayı........KERHEN DE OLSA MİLLET BU SEÇİMDE KILIÇTAROĞLUNU SEÇECEK......... Ama milletin ekonomik durumu yine de iyi olamayacak....... ÜLKE EKONOMİSİNİN AYARLARI BOZULDU........ Yakıta ,elektriğe, gaza ,şekere,yağa,una zam yap sonra da pahalılık olmasın de.... KARGALARI GÜLDÜRMEYİN BEYLER....... Olan vatandaşa olacak... Zaten milleti de düşünen yok....... Cumhur ittifakı da millet ittifakıda BİRİ BULUNMASIN DİĞERİ DE KAYBOISUN.....

  • AHMET ÖZBİR11 Mayıs 2023 16:42

    İnşallah REİS'im kazanacak, vatan kazanacak, çocuklarımız kazanacak. Ankara'yı bugün görseydiniz "REİS YANARDAĞI PATLADI, KAOSÇULAR KAFAYI SIYIRDI!" derdiniz.

  • borsazede11 Mayıs 2023 15:14

    AMİN İNŞALLAH MAAŞALLAH

  • Slm11 Mayıs 2023 14:44

    ADAMLAR ATATÜRKÇÜYÜZ DİYORLAR, HDP li SIRRI SAKIK ta siz MUSTAFA KEMAL İN GENERALLERİ OLSA NE YAZAR İT SÜRÜLERİ DİYOR ARKADAŞLAR BU NE BİÇİM Bİ HAKARET BUNU BİR ATATÜRKÇÜ KALDIRABİLİRMİ MUHARREM İNCE YE GELECEK OLURSAK LİDER VASFI SIFIR ELDE SIFIR

  • DEPREMZEDE11 Mayıs 2023 15:23

    SIRRI SAPIK PİSİLİĞİNİ GEÇ,CANAN KAFTANCIOĞLU MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ SÖZÜNE GICIK OLUR,CANAN KAFTANCIOĞLU ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM DİYOR,NE GARİP ATATÜRKÜN BAŞINDA OLAN ZAT ONU İSTANBULA BAŞKAN YAPIYOR,DEMEKKİ CHP NİN  İÇİNDE ATATÜRKÇÜLÜK YOK,KILIÇDAROĞLUNUN ATATÜRKÇÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM,ATATÜRKÜ  MASKE OLARAK KULLANIYORLAR,TEK GERÇEK ATATÜRKÇÜ MUHARREM İNCEDİR,DÜRÜSTTÜR,CHP,FETÖ,PKK ARKADAŞ OLDUKLARINA GÖRE,EMPERYALİST ABD DESTEKLEDİĞİNE GÖRE,BUNLARDA ATATÜRKÇÜLÜK YOK,GERÇEK ATAÜRKÇÜLER BU 10-15 Lİ KEPAZELER HAİNLER İTTİFAKINA OY VEREMEZ.VERİRSE VEBALE GİRER, VATAN BU HAİNLER TOPLULUĞUNA EMANET EDİLEMEZ,ATAÜTRKÇÜ OLARAK,ATATÜRKÜ GERÇEKTEN SEVİYORSANIZ BU HAİNLERE OY VERMEYİN KARDEŞLERİM.

  • HASAN TOSUN11 Mayıs 2023 14:40

    CHP,LİLER TİMSAH GÖZYAŞI DÖKERKEN KAFASINI ARKAYA ÇEVİRİP OHBE DİYE SEVİNİYORLAR,BÜTÜN SÖZCÜ,HALK,TELE 1, PKK,HDP,CHP,İP,FETÖ HEPSİ BİRDEN İNCEYE SALDIRDILAR KUMPASLARA ORTAKLAR,İNCEYE OY VERECEKTİM,ÇEKİLİNCE SANMASINLAR ANARŞİSTLER TOPLULUĞUNA OY VERECEĞİMİ,İNCECİLER BU MİLLET DÜŞMANI MİLLET İTTİFAKINA OY VERMEYİN,PKK,HDP,DHKPC,FETÖ,MÜNAFIKLAR,KAFİRLER HEPSİ ORDA,ORDA OLMAYAN ATATÜRK

  • Mucise Reis : )11 Mayıs 2023 14:16

    Reis ne dedi ? aşağıda okudunuz dimi saatler önce... seçimi kim kazanır bilmem ama ben şimdiden KAZANDIM  :D  ... az  çalışan, çok kazanır, akıllı çalışcan daha çokkazanır. çok başılan ise, belirsizbu düzende  bazen kaybeder :D

  • Çakır 11 Mayıs 2023 13:45

    Hala bay bay Kemal'e inanlar var borsayı talan ederler 20 sene istikrar çok güzel oldu daha güzel olacak evet herşey güzel olacak devletimiz payidar olsun inşallah demekrosi içinde bir seçim geçmesi dileğiyle hayırlı günler

  • samuray11 Mayıs 2023 13:20

    ne güleceğiz bu gün 14,00 da.ilk önce madurum da madurum erkekseniz çıkın falan ayakkları sonra chp ye kin nefretle sataşma sonra çekilmiyorum .tıpkı baykal sistemi borsadan birileri iyi para yaptı bugün .ve borsa % 3 eksilerde kapatabilir .hedef 4170 ler.(yatırım tavsişyesi değildir.)anca seçim sonrası vatansever millet ittifaskıyla borsa 20 bin deniyor koridorlarda herkesin dilinde muazam bi para geliyo seçim sonrası parlamentr reji,m bayramı yaşanacak

  • Murat11 Mayıs 2023 12:59

    Meral i sopayla masaya oturttular... bakalım ince tırsacak mı

  • Agah var11 Mayıs 2023 12:59

    Her şey çok güzel olacak

  • şekil şefket burnunu karıştıran 11 Mayıs 2023 12:28

    abijim bu adam zaten devamlı kamburumsu eğilip dans etmiyomudu.adam şow yapıyodu kafa yapıyodu zaten .oy oranı belli % 0,3 bile değil rezil olacak.yada kafayı çalıştırıp çekilip kahraman olacak sahte kahraman .sonraki yıllar siyasette kalabilmek için .fırıldaklık böle bi şe .bugünde çekişlmeyip kin kusacağını herkes biliyor.konuşuyor.yaptığı film icabı madur madurum ayakları sonra kinle bi kaç yüzde oy kapma ayakları görevini başarılı yapamadı garibim .bide baykal vardı bunun bi ikizi .ülke neler çekti bunlardan .yasasınnnnn kılıçdaroğlu gekliyooooo kaçınnnn gıl boyavı yobaz kardeşlerimmm mansur imamolu beraber geliyoooooo .ahuhuhuhau % 74 deniyo herkes .

  • mert11 Mayıs 2023 15:13

    sizin zihniyetiniz çürümüş akli melekelerinizi kaybetmişsiniz.

  • Murat11 Mayıs 2023 13:00

    Madem 0.3 oyu var neden tırstınız

  • bir zamanlar çukurova11 Mayıs 2023 12:23

    ne yazıkki ince ardında çok büyük bir karanlık bırakarak siyasetten silinecek.baykal dan beter olacak bu .ikinci bir baykal sendromu yaşanıyor.bunlar şu an film çeviriyo herkes farkında bunun.adam ne yapsa millet oluşumuna zarart veremedi.şimdi adamı parlatmaya uğraşıyorlar mağdur ayaklara .akapa hödüpa rejimi her tür filmi çeviriyo .bu olsa olsa film içinde danyal topatanın camokası olarak kalacak tarihe.yada  özgür Türkiyenin gençlerinin çok iyi anarak bahsedeceği bir abisi büğüğü olarak kalacak .gözüken bu film adamı partaltmaya uğraşıyorlar .da bu adamın ederi bu .akapa hödüpa da farkında şimdi madur madurum da madur ayakları parlatması son bi hamle bugün de asla çekilmeyecek .gene kin nefretle millet oluşumuna sataşacak .

  • AhmrtK11 Mayıs 2023 12:10

    Nasil baykal i kasetle devirdilerse, pirana gibi herseyi yaptilar adama. Neyse zaten ne oldugu belliydi. Yolu vatan olanin oyu belli. Hdpkk ile gizli acik yol yuruyenler belli.. esti gurledi, pisti ;)

  • Mucise Reis : )11 Mayıs 2023 12:09

    Söylenti  bir tarafa geçecek ve tarafmı olacak ?  borsaya yansıdı. 2. tur görmeden sonuçmu olacak?.Bazı kaset iddaları var . İnce bunlarla uğraşırken, kurmay ekibi lk seçime girsekte, 2. seçime nasıl gideriz ? bu yapılan kaset kumpası bizleri yıprattı dedi. Bunun üzerine 11 kişilik heyet toplandı bir x otelde. 8 üye 2. tura gitmek anlamsız söylemleri oluşunca, ince ekibi dağılıyor mu ? ince tek başına yarı yarıya debammı edecek ? gibi söylemler oluştu. o bakımdan sayın ince konuşmadan tepki geldi borsayada. saat 14,00 de resmi açıklaması beklenıyor. Açıklamayı ince kendi kararına göre yapsada, 8 etkın üyenin istifa ediyoruz, biz çekiliyoruz demesi de ortaya çıkmış oluyor. Yani bugun Seçim öncesi önemli bir iç gündem oluştu. Haber akışları, söylemler bunlar. Borsada bunları satın alıyor. Zaten yabancı gelecek x seçilirse, alacakları belli biz onları alayoruz diyen kurumlar var. Seçime çok önem verdiği bistin ortaya çıktı böylece. trade mı? al , tut mu ? beklıyoruz bugun...

  • kaportacı salim usta sanayiden11 Mayıs 2023 13:16

    bugün bunlardan kim çekilirse kahraman olacak. diğerleri dansa devam etsin . olan şuki halk son anda bunu tarihin karanlığına ülkesinin insanlarını satan olarak tarihe gömecek .son şansı çekilmeden kullanırsa ne yazıkki kahraman olacak.

  • Ankara Selim 11 Mayıs 2023 11:54

    Eğer çekilirse yazıklar olsun derim madem çekilecektin baştan çekilseydin ne oldu hani PKK nın olduğu masaya oturmam diye konuşuyordun demezlermi adama Millet gözünü açmalı tabii vatanını düşünüyorsa,Neden İngiliz Economist Tayyip gitmeli ,ölmeli diyecek kadar şerefsiz basın kurumu, neden istemez Tayyip Erdoğan'ı diye düşünmek lazım..Kılıçdaroğlu ve avaneleri kukla olduğunu anlamak gerek Adamlar Türkiye nin büyümesini gelişmesini istemiyorlar neden Çünkü Bunlar SÖMÜRGECİLİĞE alışmış Diş geçirmeleri lazım Tayyip Erdoğan'a geçiremeyince Kılıçdaroğlu ve avanelerini istedikleri gibi kullanırlar..o yüzden Yırtnıyorlar babasının hayrına değil,UYAN MİLLET BU ÇANAKKALE SAVAŞI NASILSA ŞU ANDADA AYNI ,BU ŞEHİTLER NEDEN ÖLDÜ CAN VERDİ

  • Yavuz Selim Vatansever11 Mayıs 2023 11:44

    PKK'lı teröristbaşı Helin Ümit “Cumhuriyeti biz yıkacağız” dedi. Vatana, bayrağa sapına kadar bağlı olan Sn. İnce teröritlerin desteklediği "İTTİFAK'TA YER ALMAZ, ÜLKEMİZİ PARÇALAMAK MASASINDA OLMAZ." Herşey Türk'ün Vatanı İçin.

  • AHMET ÖZBİLEN11 Mayıs 2023 11:42

    Muharrem İnce chp veya  Cumhurbaşkanı olmak istedi adamı yediler, şimdi de tek başına cumhurbaşkanı adayı oldu yine yediler.bir kaç gün önce kemal kılıçtaroğlu tv de şöyle demiş idi yakında benim hakkımda bir kaset çıkacak demiş idi demek ki muharrem ince için miş bu kaset sonra sen nereden biliyorsun bunları diye adama sormazlarmı.

  • Koala11 Mayıs 2023 13:18

    Ince aday olsun diye imza verenlerden biri daha. Git genel merkezin onunde parkart ac

  • mert11 Mayıs 2023 11:27

    Muharrem İnce Millet ittifakını bu kadar sert eleştirmişken taraftarlarının buna rağmen millet ittifakına mı oy vereceğini düşünüyor çok ilginç.

  • NUSRET ALİBEYSOY11 Mayıs 2023 11:25

    Zaten ben cuma günü adaylıktan çekilecek diye bekliyor idim.Benim için süpriz olmayacaktır.

  • kaportacı salim usta sanayiden11 Mayıs 2023 11:24

    bu herif çekilmez bence .tarihe karanlık olarak gömülecek.çekilmesin  devam etsin vatansever millet ittfiakının bu herife ihtiyacı yok .adamoın surat yapısı bişlem değişti.içindeki kin nefret suratuna vurmnaya başladı .bu üleknin yetiminin emekişsini garibin çok hakkı kalacak bunda 

  • E.g.11 Mayıs 2023 11:18

    ONCA KARGAŞAYA RAĞMEN KILIÇDAROĞLUNUN GRUBU BİR ARADA TUTMASI DESTEKLEMEK İSTEYENLERE KAPIYI AÇIK BIRAKMASI DAHA DA BAŞARILI OLACAĞININ GÖSTERGESİDİR

  • Alpertunga11 Mayıs 2023 11:11

    Borsa gündem bu ahlak yoksunu trollerin yorumuna izin verme. yoksa tıklama yok...

  • Gerçeğin sesi 11 Mayıs 2023 11:08

    Çok doğru bir adım, bu kadar yolsuzluğun olduğu bir ülkede birlik olma zamanı, yurtdisina kaçırılan milyarlarlarca dolar geri getirilsin.Siyaset artık zenginleşme yeri olmamalı eski Türkiye yok artık kimse din ,milliyet üzerinden siyaset yapıp yolsuzluklarına kılıf yapmamalı. Takim tutar gibi parti tutulmamalı,ülkeyi kötü yöneten yolsuzluk yapan ülkeyi mülteci çiftliğine çeviren gidecek.Baska yolu yok.

  • Zamanın ruhu11 Mayıs 2023 10:58

    Kendisine kumpas kuran adamların pozisyon aldığı parti ve yöneticisi için mi çekilecek ? Ayrıldığın partiden beklentini sıfırlayıp tam ilişkiyi kesip masada sandalye beklentisine girmeden yeni bir vizyonla önüne ve işine bakmalı zikzaklar çizmemeliydi. Yine de cesaret ve emeğine niyetine büyük saygı duyulur. Akrepleri dost paydaş sofradaş edinen kurnazlarsa, akreplerce günü gelince sokulduklarında ne kadar saf olduklarını anlarlar. Hırs iyidir ama kapasiten varsa.

  • ALİ RIZA GÜZELKALE11 Mayıs 2023 10:50

    Zaten kendisi söylüyor idi ben RTE  oy oranını bozmak için geldim bir anda çekilebilirim demiş idi.ha bir saat önce olur ha bir saat sonra olur.sonuç yine aynı olacaktır.bunlar algı operesyonları olup milletin kime oy vereceği zaaten belli.

  • erhan11 Mayıs 2023 10:47

    6+pkk masasinin fetocu natocu tayfasi milliyetcileri gommeye devam ediyor...kriptolara ve teroristlere yol acmak icin

  • HÜSEYNİ KALKANOV11 Mayıs 2023 10:43

    Az kalsın adamı öldüreceklermiş anlaşılan.bunu yapan vatanhainlerinden her şey beklenir acil şifalar dilerim davasından asla vazgeçmemeli ve chp nin başına geçmelidir.yoksa ülkemizin muhalefet yönünden güvenilmez olmuştur.

  • AHMET ÖZBİR11 Mayıs 2023 10:41

    KUMAR MAŞASI'nda Atatürkçüler yok, teröristlerle aralarında mesafe yok, bebek katillerine sevda sunan hainlere tek bir kem söz yok, velhasıl KAOSUN MASASI'nda vatan sevdalısı Sn. MUHARREM İNCE olmaz, BAYRAĞA HAKARET SÖZKONUSU OLMAZ!..

  • Türkoğluturk11 Mayıs 2023 10:41

    En doğrusunu yaparsınız.devir birlik devri

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM11 Mayıs 2023 10:36

    Gerçek milliyetçi ve vatansever olup, bunun gibilerin sayısı çok çok azaldı.aslında CHP nin başında muharrem ince, mete yarar, hulki çevizoğlu ,nedim şener olsa idi tek başına iktidar idi.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK11 Mayıs 2023 10:33

    Deniz Baykal dan sonra bunu da aynı kaynaklar Kaset, santaj, iftira ile siyaset tarihine gömecekler gibi.Bunların işler hiç belli olmaz her şeyi yapalar iyiki kendisine bir şey olup öldürmemişler.

  • Baran11 Mayıs 2023 10:50

    çekilmesi için kasete ihtiyaç yok ki. seçilirsen 100 günlük icraat planın ne, ekonomi, dış işleri bakanın kim olacak sorularına cevap verecek bir kadrosu, hazırlığı yok. 2018 yılından 2023 yılına kadar 5 yıl geçti, hiçbir hazırlık yapmamış