E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: Pençe Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu---

MSB: Pençe Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu

MSB: Pençe Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu
10 Ekim 2023 - 15:58 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekat bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Çakmak'ın şehit olduğunu bildirdi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ağır yaralan bir asker şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe Harekat Bölgesinde bugün bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Çakmak derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, şehit Çakmak'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk milleti için başsağlığı ve sabır dilendi.​​​​​​​

MSB acı haberi duyurdu: Bir asker şehit oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (10 Ekim 2023 22:40

    "Pençe-Yıldırım ve Pençe-Şimşek Operasyonları....24 Nisan 2021 tarihinde Millî Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ile Irak'ın kuzeyinde Pençe-Yıldırım ve Pençe-Şimşek adında iki operasyonun eş zamanlı olarak başlatıldığı belirtildi. Operasyon Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde icra edilmekte...."Allah arkasında kalanlara sabır versin...

  • baran10 Ekim 2023 19:49

    Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabrı cemil nasip eylesin. Bu genç vatanı için şehit oldu.  Peki görmek istemediğimiz şımarık züppe zora gelemeyen ama ukalalalığı çok bilmişliği de elden bırakmayan bir güruh ne olacak? 6 ay askerşiği bile nazlana nazlana yapan Özellikle maddece ve ideolojik kafayla yetiştirilmiş bu tipler elinden iş gelmez ama her konuda ahkam kesmeyi vazife bilirler.  Bunların bir de sırtları sıvazlanması ve hpigörü ile bakılması felaketi adım adım çağırıyor. Kuralsız yaşamak gibi bir ahmaklığı da ilke edinmiş bir kısmı. Hepsi böyle değil tabi Ancak gidişatta iyi değil Bedavacılık alışkanlığı  ve suç oranlarındaki artış ta bunu gösteriyor.