E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMorgan Stanley: Yatırımcılar riskli varlıkların 2024 görünümleri için olumsuzlar---

Morgan Stanley: Yatırımcılar riskli varlıkların 2024 görünümleri için olumsuzlar

Morgan Stanley: Yatırımcılar riskli varlıkların 2024 görünümleri için olumsuzlar
18 Eylül 2023 - 16:20 borsagundem.com

Morgan Stanley stratejisti Wilson yayınladığı yatırımcı notunda, "Konuştuğumuz yatırımcıların çoğunluğu 'dışarı itilenler' kampında yer alıyor ve 2024'ün riskli varlıklar için 2023'e göre daha zorlu bir yıl gibi göründüğü görüşündeler" dedi.

Morgan Stanley stratejisti Michael Wilson'a göre, dayanıklı ekonomik büyümenin etkisiyle bu yıl yaşanan keskin hisse senedi rallisinin ardından, yatırımcılar artık 2024 yılında riskli varlıklar için daha olumsuz bir görünüme sahip.

S&P 500'deki yüzde 16'lık yükselişe rağmen 2023'te hisse senetleri için düşüş görüşünü koruyan stratejist, müşterileri arasında resesyonun tamamen önlenip önlenmediği ya da sadece 2024'e kadar ertelenip ertelenmediği konusunda artan bir tartışma olduğunu öne sürdü.

Wilson yayınladığı yatırımcı notunda, "Konuştuğumuz yatırımcıların çoğunluğu 'dışarı itilenler' kampında yer alıyor ve 2024'ün riskli varlıklar için 2023'e göre daha zorlu bir yıl gibi göründüğü görüşündeler" dedi.

Wilson'ın S&P 500 için yılsonu hedefi hala %10'dan fazla bir düşüşü işaret ediyor.

Morgan Stanley, Tesla'nın hedef fiyatını yükseltti

 

Morgan Stanley'dan ABD Hazine kağıtları tavsiyesi

 

Morgan Stanley'den petrol tahmini

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)