E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMorgan Stanley ve BofA'dan hisse senedi yorumu---

Morgan Stanley ve BofA'dan hisse senedi yorumu

Morgan Stanley ve BofA'dan hisse senedi yorumu
03 Ekim 2023 - 08:00 borsagundem.com

Morgan Stanley, hisse senetleri için faiz riski görüyor, Bank of America çok olmadığını düşünmüyor

Wall Street'in en önde gelen ABD hisse senedi stratejistlerinden ikisi, faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağı gerçeğine rağmen hisse senetlerinin bu yılki ralliyi uzatıp uzatamayacağı konusunda anlaşmazlık yaşıyor.

Morgan Stanley'den Michael Wilson, reel faiz oranları ile hisse senedi getirileri arasındaki korelasyonun negatif bölgeye düştüğünü ve bunun da faiz oranlarının bir kez daha hisse senedi performansının belirleyicisi haline geldiğinin bir işareti olduğunu söyledi. Ancak Bank of America Corp'ta (BofA) Savita Subramanian, faizlerin yüksek kalması durumunda Hisse senedi piyasalarının hala gelişebileceğini düşünüyor.

Wilson, müşterilerine gönderdiği bir notta, "Temmuz ortasından bu yana hisse senetleri belirgin bir kişilik değişikliği yaşadı" diye yazdı. Geçen ayki son Fed toplantısının ardından ABD hisse senetlerindeki düşüşün, yatırımcıların "'daha uzun süre daha yüksek' anlatısını sorgulamaya başladığını" gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Buna karşılık BofA'dan Subramanian, borçlanma maliyetleri yüksek kalsa bile yükseliş için nedenler görüyor.

ABD'de teknoloji hisselerinde ralli beklentisi

 

JPMorgan: ABD hisse senedi değerlemeleri risk altında

 

Morgan Stanley'den ABD hisse senedi uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)