E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMısır Türkiye'ye ayar verdi---

Mısır Türkiye'ye ayar verdi

Mısır Türkiye'ye ayar verdi
03 Şubat 2011 - 08:44 borsagundem.com

Mısır’da hükümet, uluslararası toplumdan gelen iktidarın değişimine yönelik çağrıları reddetti. Mübarek, Türkiye'yi ağır eleştirdi

Mısır Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Hüsam Zeki, uluslararası toplumdan gelen çağrıların ardından yaptığı açıklamada, "iktidar değişimini" kabul etmediklerini, çağrıların Mısır’daki durumu alevlendirmeye yönelik olduğunu ifade etti.
Zeki, "ABD, İngiltere, Fransa gibi Batılı ülkelerin, hatta Türkiye’nin her durumda rol oynamaya çalışmasını, Mısır’daki gelişmelere burunlarını sokmasını görmek üzücü" diyerek, bu ülkelerin kendi işleriyle uğraşmasını istedi.
"Bu ülkeleri cüretkar ve eşi benzeri olmayan biçimde Mısır halkı adına konuşmakla" suçlayan Zeki, bu durumun hükümet ve halk tarafından reddedildiğini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • burhan paçacı03 Şubat 2011 11:03

    sen bırak türkiye yi HALK git diyor HALK kabul et artık deniz bitti gemin su ala ala dibe oturdu hatta pervanen koptu boşuna gaza yüklenme pervanen dönmüyor buda yetmezmiş gibi dümende kırıldı gemin ilerlese bile ne yöne gideceği belli değil hazır o başın gövdenin üstündeyken bırak sağa sola saldırmayı adma gibi çek git hazırda 30 milyar dolarında var ingiltere fransa abd vs. gibi ülkelerde bu parayla seni kabul ederken kaybol iyisimi sen..