E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilliyet o yazar ile yollarını ayırdı---

Milliyet o yazar ile yollarını ayırdı

Milliyet o yazar ile yollarını ayırdı
23 Temmuz 2015 - 05:58 borsagundem.com

Milliyet Gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki tweet'i nedeniyle yazar Ahmet Kadri Gürsel ile yollarını ayırdığını duyurdu

Milliyet gazetesi, Suruç katliamının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dünya liderlerinden gelen mesajlar için Twitter hesabından yaptığı yorum nedeniyle yazar Ahmet Kadri Gürsel ile yollarını ayırdığını kamuoyuna duyurdu. 

Milliyet'te 'Kamuoyuna duyuru' başlağıyla verilen açıklama şöyle:

Suruç'ta meydana gelen vahim terör saldırısında 32 vatandaşımız yaşamını yitirmiş, 100'den fazlasının yaralanmış olmasının tüm ülkede yarattığı üzüntü kamuoyunun malumudur.
0Sitene Ekle

Bu vahşetin yol açtığı can kayıpları karşısında, ülkemizin büyük acısını paylaşmak, terör eylemi ve örgütünü kınamak amacıyla yabancı devlet adamlarının Türkiye'deki mevkidaşlarını arayarak taziyelerini bildirmelerine ilişkin olarak, yazarımız Sn. Ahmet Kadri Gürsel'in yaptığı yorumlar, gazetecinin etik kurallarıyla bağdaşmadığı gibi grubumuzun yayıncılık anlayışı ve sorumluluğuyla da ters düşmektedir.

Birlikte çalışma ortamımızı tahrip eden bu tutumu nedeniyle Sn. Ahmet Kadri Gürsel'le yollarımız 22.07.2015 tarihi itibarıyla ayrılmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

İnsan Kaynakları Müdürlüğü

NE DEMİŞTİ?

Ahmet Kadri Gürsel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yabancı liderlerin Türkiye'deki IŞİD terörünün bir numaralı sebebini oluşturan kişiyi arayıp Suruç için başsağlığı dilemeleri utanç verici" ifadesini kullanmıştı. 




 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol23 Temmuz 2015 13:37

    yukarıdan emir gelmiştir

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM23 Temmuz 2015 11:55

    AHMET KADRİ GÜRSEL BEYE SELAM OLSUN.YÜREĞİNE SAĞLIK CESARETİNE SELAM OLSUN.BEYFENDİYİ DOĞRUYU DOĞRUDAN SÖYLEMESİ NEDENİ İLE KUTLUYORUM.