E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli Takım'ın rakibine kötü haber---

Milli Takım'ın rakibine kötü haber

Milli Takım'ın rakibine kötü haber
03 Ekim 2021 - 13:13 borsagundem.com

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında 8 Ekim'de A Milli Futbol Takımımız ile karşı karşıya gelecek Norveç Milli Takımı'nda Alexander Sörloth ve Erling Haaland'ın ardından bir sakatlık haberi daha geldi.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında G Grubu maçında 8 Ekim'de A Milli Takımımız ile karşı karşıya gelecek Norveç'te sorunlar büyüyor. Dünya Kupası Elemeleri için çok kritik maç olan Türkiye'ye karşı Alexander Sörloth'tan faydalanamayacak Norveç'te Erling Haaland'ın da oynaması zor gözükürken şimdi ise bir başka forvet daha sakatlık yaşayarak oyundan çıktı.

SAKATLIK YAŞAYIP ÇIKTI

İngiltere Premier Lig'de Watford formasıyla Leeds United'a karşı ilk 11'de maça başlayan Joshua King, ilk yarının sonunda yaşadığı sakatlığın ardından kenara gelmek durumunda kaldı. King'in Türkiye karşısında forma giyip giymeyeceği bugün yapılacak görüşmeler sonucunda netlik kazanacak.

Leeds United maçına devam edemeyen oyuncunun forma giymesine düşük ihtimal veriliyor.

HAALAND UMUDU SÜRÜYOR

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose, Erling Haaland'ın sakatlığı nedeniyle milli takıma gitmeyeceğini açıklasa da Norveç tarafında girişimler sürüyor. Norveç Milli Takımı, Haaland'ı Türkiye maçında kullanmak adına en önemli yıldız oyuncusunu riske etmek istemeyen Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund ile izin için görüşmelerini sürdürüyor.

Haaland ve Joshua King'in kadrodan çıkarılması durumunda ise Veton Berisha ve Kristian Thorstvedt, takımdaki mevcut hücum oyuncuları olacaklar.

TÜRKİYE NORVEÇ MAÇI NE ZAMAN?

Milliler, 8 Ekim Cuma günü Ülker Stadı'nda Norveç ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Türkiye, grubundaki 8. maçında ise 11 Ekim Pazartesi günü Letonya'ya konuk olacak. Daugava Stadyumu'ndaki mücadele TSİ 21.45'te oynanacak.

A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu

Milli Takım'ın yeni hocası Stefan Kuntz'un yardımcıları belli oldu

Galatasaray'dan Türk Telekom'a veda

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)