E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli takım Norveç engelini geçemedi---

Milli takım Norveç engelini geçemedi

Milli takım Norveç engelini geçemedi
08 Ekim 2021 - 23:43 borsagundem.com

Dünya Kupası yolunda ağır darbe... Ay-Yıldızlılar, Norveç engelini geçemedi

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 7. maçında Türkiye, sahasında Norveç'le 1-1 berabere kaldı. Rakibini yenerek 2. sıraya yükselme fırsatını tepen Ay-Yıldızlılar, 12 puanla 3. sırada kaldı.

Dünya Kupası yolundaki kritik Norveç sınavında Türkiye istediğini alamadı. Rakibini yenmesi durumunda puanını 14'e çıkararak 2. sıraya yükselecek A Milli Takım, karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak 3. sırada kaldı.

KEREM, MİLLİ FORMAYLA İLK GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmaya iyi başlayan A Milli Takım, 6. dakikada Kerem Aktürkoğlu'yla golü buldu. Bu dakikadan itibaren oyunu rölantiye alan ve fazla gol şansı bulamayan Ay-Yıldızlılar, 41. dakikada Thorstvedt'le gelen beraberlik golüne engel olamadı. İkinci yarıya istekli başlayan milliler golün gelmediği her saniye temposunu biraz daha kaybetti ve karşılaşmada başka gol çıkmadı. 1-1 sona eren mücadelenin ardından Türkiye 3. sıradaki yerini korudu, Ay-Yıldızlılar, 11 Ekim Pazartesi deplasmanda Letonya'yla karşılaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ09 Ekim 2021 22:37

    yusuf, caner burak ozan bunlar var ise takımda asla ve asla yenmeyi unutun iyi ki farklı yenilmedik.

  • Mantık.09 Ekim 2021 20:32

    Harala gürele topa vurmak mağrifet  değil. Rakip kale önünde takım olarak  topa hakim olmak yok. Topu  kaptırıp kontratak yemekten korkunca çok basit topları bile outa  çıktı. İşin özü daha  cesur, soğukkanlı   ve inatçı olmaları gerekiyor.  Tabi bu da fizik kondisyon olarak güçlü olmayı gerektiriyor.  Bütün spor branşlarında olduğu gibi.  Yoksa yarım saat sonra adet yerini bulsun diye koşarmış gibi yaparsan kusura bakmasınlar seyirci bunu gayet iyi fark eder.  

  • A.yilmaz09 Ekim 2021 15:46

    Mili takim boyle oynarsa bir cacik olmaz iki top yapamiyoruz teknik yok guc yok malesef rakipinin zaaflarini bilmeden oynuyoruz birde ruhda kalmamis

  • Vatandaş09 Ekim 2021 14:16

    Gençlere küçükken sanat spor eğitimi vereceksinki büyüyüncede başarılı olsunlar. Malesef bizde herşeye at gözüyle bakılıyor, Ancak başarı güreşde dövüşte,onlarda kişisel güçle olduyor.

  • 👨‍🦰09 Ekim 2021 12:59

    Milli takımda rüzgardan devrilen adamlar oynadığı sürece istediğimiz kadar teknik direktör değiştirelim aynı düzen devam eder. Ben sporcunun zeki ve ahlaklısını severim. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • ergn09 Ekim 2021 11:35

    Türk futbolu geri idi daha hızla geriliyor...Takımlarımızın Avrupa sonuçlarını yıllardır görüyoruz,sürünüyorlar,milliler zaten ortada... Marmara bölgesinden, Ege den bir iki istisna dışında takım kalmadı süper ligde,diğerleri de asansör misali.!İstanbul ise neredeyse tüm semtleri ile süper ligde !. Futbol iyi yönetilmiyor memlekette... Derhal istifa etmeliler ve bağımsız,siyasetten uzak "özerk" bir yönetim oluşturulmalı,sistem değiştirilmeli..Bireysel yönetiliyor daha kurumsallaşamadı...Hollanda,Almanya yada diğer batı ülkeleri sistemleri incelenip uygulanmalı. Tek çözüm budur. Ama kim yapacak .Sistemden önce kafalar değişmeli ki sistemler değişsin.!!

  • TARKUT TARKAN09 Ekim 2021 11:13

    Yenilmediğimize dua edelim.tüm ab takımlarının yaş ortalaması 25 geçmez.bizimkilerde tam tersini yapıyorlar.eğer shört ve haang olsa bizi rahat yenerler idi.bu takımdan bir halt olmaz.bunların yerine yeni yetenekler bulunur ise o na bir şey diyemem.

  • 🤷🏻09 Ekim 2021 11:00

    Bizim kabul edip kenara çekilmemiz lazım futboldan falan anlamıyoruz.

  • Yazıktır be 09 Ekim 2021 08:07

    Yıllardır Bu sistemle antreman maçı gibi maç seyrettik 1 ileri 2 geri hareketi defalarca yapıyorlar gol yollarında yolunu bulmıyan çocuk gibi TFF yıllardır bu filmi bize seyrettiriyor futboldan gelen çekirdekten yetişen kaliteli bir TFF Başkanı lazımki ne istediğini bilsin para dağıtmaktan başka bir şeyleri yok milletin parasıyla hak etmeyene kepçe kepçe veriyorlar bol kepçe lokantası sanki emekçi işçi emekli sürünsün 10.000 bin emelinin parasını 1 kişi yesin hakmı bu ne veriyorlarda ne alıyorlar haksız kazanç

  • Vatandaş08 Ekim 2021 23:51

    Bir milli takım klasiği...Futbol Türkiyede iyi yönetilmiyor.Güdümlü oluşundan Özerk olmayışından kaynaklı...Derhal istifa etmeliler...Ve özerk bir yönetim oluşturulmalı,siyasetten arındırılmalı...Anlayan anlar.!!