E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMillet İttifakı CHP'de bir araya geldi---

Millet İttifakı CHP'de bir araya geldi

Millet İttifakı CHP'de bir araya geldi
29 Mayıs 2023 - 02:38 borsagundem.com

Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin genel başkanları, CHP Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur sonucunu değerlendirmek için bir araya geldi.


Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur sonucunun ardından, liderler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun davetiyle CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Basına kapalı 1 saat 15 dakika süren toplantıya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldı.

Liderler, toplantının ardından basına açıklama yapmadan CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

Erdoğan, Külliye'den dünyaya seslendi

 

YSK Başkanı Yener, Erdoğan'ın seçim zaferini ilan etti!

 

Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları...

 

Meral Akşener: Sayın Erdoğan'ı tebrik ediyorum

 

Kılıçdaroğlu: Mücadele vermeye devam edeceğim

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Genemi toplaşmışlar29 Mayıs 2023 11:36

    Bunlarda yemek yiyip hesabıda kk ya bırakıp gidiyorlar sürekli :D meral abla iyi vurgun yaptın ama :D önümüzde belediye seçimleri olmasa hdp chp ittifakında kalmaz ama işte belediyelerde bari olayım diyerek ittifakta kalıyor :D

  • İstanbul 29 Mayıs 2023 11:01

    Bu secim kaybettiren imanoğlu dur

  • Sd29 Mayıs 2023 10:38

    Bundan sonra gidin parkta kumda oynayın yordunuz bizi

  • Mucise Reis : )29 Mayıs 2023 07:36

    9 ay sonra seçimler var. aynı birliktelik ve beraberlik sürdürülecek, elde edilen ittifaktı sürdürmeleri, kendi içlerinde kargaşaya düşmemeleri asıl olandır. Burada bir fire , kayıp kargaşa ittifakı bozar. Ama unutulmasın ki. Türk  Devlet imkan ve kabiliyetleri herhangi bir x devleti devre dışı bırakacak güçdedir. Yani rakip ittifat, devlet imkan ve güçlerini kullanmaya devam edecek.

  • Ehehe29 Mayıs 2023 11:41

    zaten belediye seçimleri olmasa m.akşener şimdiye kumar masasında noter olarak çalışmayı bırakırdı :D chp hdp ittifakında kalmazdı ama genede tüm bedeli kk ya yıktılar kendileri aldılar pastayı kenara çekildiler :D

  • borsacı29 Mayıs 2023 06:51

    TÜRK milletinin kan can düşmanı hayin pkk hdp terörö örgütü ve destekçilerine hadi şurdan deyip osmanlı tokadını indirdi.