E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'den Gelecek ve DEVA'ya Cumhur İttifakı çağrısı---

MHP'den Gelecek ve DEVA'ya Cumhur İttifakı çağrısı

MHP'den Gelecek ve DEVA'ya Cumhur İttifakı çağrısı
29 Haziran 2020 - 20:07 borsagundem.com

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nin yapacağı en doğru işin Cumhur İttiafı'na katılmak olduğunu söyledi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yeni kurulan Gelecek Partisi ve DEVA Partisi için "Bunlar naylon parti. En küçük darbede delinebilecek, örselenecek yapıdalar" ifadelerini kullanarak, yapacakları en doğru şeyin bir an önce Cumhur İttifakı’na katılmak olduğunu söyledi. Yalçın, Cumhur İttifakı’nın ‘siyasetin tüm limanlarına hakim olacak şekilde büyüyeceğini’ savundu.

Beyaz Gazete’den Pınar Işık Ardor’un sorularına yanıt veren Yalçın yeni kurulan iki partiyle ilgili olarak, “Politikanın yeni dinamiklerine göre bunların halk nezdinde itibar kazanma şansları yok. Yapacakları en iyi iş, bir an evvel Cumhur İttifakına iltica ve iltihak etmek olur” dedi.

“Gelecek ve DEVA partilerinin geleceğini nasıl görüyorsunuz? Kimden oy geçişi olabilir? Cumhur ittifakından mı Millet ittifakından mı?” sorusunu yanıtlayan Yalçın, şu ifadeleri kullandı: 

“Bunlar naylon parti… En küçük darbede delinebilecek, örselenecek yapıdalar… Seyircisi olmayan bir futbol takımı gibiler. Bunlar tabansız… Seçmen kitleleri yok… Üstelik çaplarına bakmadan kemikleşmiş siyasi parti oylarına talipler… Aslında bunlar, daldan bir elma düşmesini bekleyen sürüngenler, ağına bir böceğin takılmasını bekleyen örümcekler, savanda bir canlının kendi kaderiyle ölmesini veya parçalanmasını bekleyen akbabalar, aslanın yemlerinden artanla yetinmek zorunda kalan sahra tilkileri gibiler. Bıkkın ve küskün seçmenlerin tuzaklarına düşmesini bekliyorlar. Oysa yıllardır oy verdiği partiye bir şekilde tepkili olan Türk seçmeni bile öylesine bilinçli ki bunları ancak mizah malzemesi yapar."

"Şimdinin kimi muhalifleri yelkenleri indirip bizim limanlarımıza yanaşacak"

İki partinin de hiçbir şansları olmadığını savunan Yalçın şunları söyledi:

“Teşbihte hata olmaz. Yaz gelecek, yonca bitecek de bunlar yiyecek öyle mi? Ayrıca artık siyasette de iklim değişikliği var. Politikanın yeni dinamiklerine göre bunların halk nezdinde itibar kazanma şansları yok. Yapacakları en iyi iş, bir an evvel Cumhur İttifakına iltica ve iltihak etmek olur. Uzun vadede zaten şimdinin kimi muhalifleri de yelkenleri indirip bizim limanlarımıza yanaşacak. Cumhur İttifakı giderek daha büyüyecek ve bütün siyaset limanlarına hâkim ve kalıcı olacak.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vah vah 30 Haziran 2020 07:21

    yazık ki sayın siyasetçi hala öğrenememiş rakibi küçümsemenin ne kadar büyük bir hata olduğunu maçın sonunun rakibi aşağılayarak garanti altına alınamayacağını hayat yaşayarak öğretecektir muhtereme naylonmu poşetmi olduğunu kimlerin koltuğunu kaybetmemek adına nasıl çark edip yamalık vazifesini layığıyla hala devam ettirdiğini size cevap sandıkta gelecek

  • Seyfo30 Haziran 2020 00:54

    Yukarıda verilen örnekler bir tanesi insanları örümcek ağına düşen böceğe benzetmiş,ekosistem kendini yeniler ve döngü devam eder,ekosistem yenilenmeye mecburdur,size güle güle

  • Milli29 Haziran 2020 23:53

    Bu aşağıdaki doviz örneklemesi sadece genel gerceği yansıtan bir küçük detay bir küçük imgeleştirme! Herseyiniz aynı! Milli oynamaya devam! Sürekli millilik edebiyatınızın her kes farkında artık! Hani dovizcikleri 3.00 liralardan başlayarak toplamasalardı belki o kadar çıkmazdı. O kadar milli iselerdi adamların dolarla ne işleyi bar, lirada kalsalardı! Büyük karla en zirvelerde milli hareketlerle dovizi bozarak anlamı nefir?

  • Ömer29 Haziran 2020 22:50

    Yaf cımhur ityifaki ülkeyi nereye götürdüğünün farkında değil ssnırım! Ekonomik olarak, hukuk olarak, eğitim sşstemi olarak, dosyal adalet olarak, dış ilişkiler olarak, yolsuzluklar olarak. Bireyerl toplumsal özgürlükler olarak, basın yayın özgürlüğü olarak, mafya işleri olarak, doğayı koruma okarak, sanayi ve tarım üretimi olarak. her alanda git gide bir kötüleşme berbatlaşma süreci devam efiyor. Heöde en milli dloganlar eşliğinde. Doviz iki katına çıktığında en milli hareketlerlr hepdi dovizi bozdurduğu gibi. Oysa öncedinden hepsi dovizi dipte toplamış ve sanki devülasyonu biliyormuş kar etme ve milli olma aksiyonunu bekliyormuş,

  • Oliiii29 Haziran 2020 23:54

    Ayık gezin biraz...Gece gündüz kafa bulutlu...

  • AHMET ÖZBİR29 Haziran 2020 22:27

    GELECEK, DEVA'sı olmayan zihniyet CHP'ye sevdalıdır. CUMHUR İTTİFAKI'na gelmeleri DAVA'ya zarar verir, REİS'i üzer. Zor günde yani FETÖ'nün Türkiye'yi işkale kalktığında REİS'in yanında ölümüne olmaları gerekirken hançerleyenlerden bize zerre fayda gelmez.

  • rerew30 Haziran 2020 07:40

    hadi len geri kafalı cahil.

  • Ayrancı30 Haziran 2020 07:35

    Ayranı az çek özbir

  • ender29 Haziran 2020 22:15

    stepne partisi olmayın.

  • Yakında siz patlatırsınız 29 Haziran 2020 21:46

    Geçmiş dönemlerde en büyük naylonları kim patlattı. Yakında en büyük naylonu da siz patlatırsınız hazırlık çok ama o talimat henüz yok öyle mi ?

  • Güney29 Haziran 2020 21:30

    Öncelikle düzgün konuşmasını bir öğrenseniz madem ki siz çok farklısıniz millet MHP yi niçin iktidar yapmıyor AKP'nin gölgesinde edebiyat parçalıyor AKP dışındaki bütün partiler bunlara göre zillet partisi bu söylemlerinizin karşılığını elbette millet hatırlatır.

  • Trader29 Haziran 2020 21:09

    Devlet Bahçeli'den sonrası var mı Semih bey ? O gittikten sonra siz patlamayın naylon gibi? Yoksa AKP'ye mi katılırsınız?

  • Kaçan Grup29 Haziran 2020 20:43

    ne kadar seviyesiz bir üslup 

  • fafa29 Haziran 2020 20:40

    Ne güzel kelimeler seçiyorsun!ana avrat küfretmediğin kalmış.Bu nasıl davet anlamadım.Yiğidim,ne olur bir gün de insanları kırmayacak,üzmeyecek,aşağılamayacak bir kaç kelime kullan.Bu kelimeleri okuyan karşı taraftaki hakkında ne düşünür?Bir gün de gül at,neden hep diken?

  • EKRİST29 Haziran 2020 20:55

    oyunuzu ona göre verin.verirseniz muhalefet partilerine ekmek dahi bulamazsınız.

  • İşsiz bora 29 Haziran 2020 20:35

    Yazık oldu yazık... Seçimde bay bay hepinizi olacaksınız.... Halk iş aş peşinde.... Krediler patladı.... Ailelere dağılıyor intiharlar artıııı.

  • DarkNight29 Haziran 2020 20:22

    Türkiyede her is naylon degil mi?