E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP ve HDP'li vekillerden şaşırtan selamlaşma---

MHP ve HDP'li vekillerden şaşırtan selamlaşma

MHP ve HDP'li vekillerden şaşırtan selamlaşma
24 Şubat 2016 - 11:02 borsagundem.com

HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Meclis’de arka sıralarda kafa tokuşturarak selamlaştı.

TBMM'DE dün ilginç bir olay yaşandı. HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Meclis'te kafa tokuşturarak selamlaştı.
Meclis Genel Kurulu bu esnada ilginç bir ana tanıklık etti. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan bir ara grup sıralarının arkasına yöneldi.
Buraya kadar her şeyin normal olduğu bir anda iki milletvekili önce tokalaştı ve ardından kafa tokuşturdu.

Milliyetçi Hareket Partililerin sembol selamlama şekli olan kafa tokuşturmanın HDP'li bir vekille yapılması şaşkınlık yarattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KÜRŞAT24 Şubat 2016 13:35

    TÜRK KÜRT Kardeşdir gerisi kalleştir ne olur yıllarca kız alıp kız vermişiz şu yabancı PKK KÖPEKLERİNİ DİGER YABANCI FIRSATCI it sürülerini bir araya gelerek saf dışı bırakalım titren ve kendinize gelin herkesin hevesi kursağında kalsın.

  • turan24 Şubat 2016 11:30

    akp nin aldığı yüzde elli oy çok başarılı olduklarından değil işte bu dengesiz basiretsiz mhp,chp yönetiminden kaynaklanıyor bu gibi insanlar olduktan sonra akp yüzde 80 oy bile alır.Akşehir bir umuttur önü açılmalı