E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP bir ismi belediye başkanları listesinden düşürdü---

MHP bir ismi belediye başkanları listesinden düşürdü

MHP bir ismi belediye başkanları listesinden düşürdü
25 Haziran 2020 - 10:25 borsagundem.com

MHP, Hafik Belediye Başkanı Çuhadaroğlu'nun, tutum ve davranışlarının parti ilke ve prensiplerine uymadığı gerekçesiyle belediye başkanları listesinden düşürüldüğünü açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Twitter hesabından Sivas Hafik Belediye Başkanlığına seçilen Selahattin Çuhadaroğlu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Durmaz açıklamasında, Çuhadaroğlu'nun belediye başkanları listesinden düşürüldüğünü belirterek, sebebinin ise MHP'nin ilke ve prensiplerine aykırı tutum ve davranışları olduğunu vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • necati güneş25 Haziran 2020 10:45

    aaaaa a

  • ismail25 Haziran 2020 10:42

    Türkiye böyle yozlaşıyor. Parti onu başkan seçiyor. Seçilince aynı ahlaki çizgide olmayınca parti olarak kendi belediye listesinden düşürüyorsunuz. Bu insanı tanımam. Particiliğin döndüğü bir memleket iflah olmaz. Halka alternatif diye seçtiriyorsunuz. Madem öyle Siz değil halka yetki verin. O vatandaşı halk listeden düşürsün. İleri demokrasiye geçme zamanı gelmedi mi?