E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMetro seferleri normale döndü---

Metro seferleri normale döndü

Metro seferleri normale döndü
26 Temmuz 2018 - 08:55 borsagundem.com

İstanbul'da dün etkili olan sağanak nedeniyle aksayan M1 Havalimanı-Yenikapı hattındaki seferler, sabah saatlerinden itibaren yeniden başladı

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "M1 Havalimanı-Yenikapı hattımızda çalışmalar tamamlanmış olup, tüm hatlarımızla birlikte güne seferlerimiz normal olarak başlayacaktır." ifadeleri yer aldı.

Dün etkili olan sağanak nedeniyle M1 Havalimanı-Yenikapı ve M1B Bağcılar-Yenikapı hatlarında aksaklıklar yaşanmış, Bayrampaşa -Yenikapı istasyonları arasında seferler, İETT otobüsleri ile gerçekleştirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika26 Temmuz 2018 12:36

    Bir sonraki yağmura kadar seferler devam eder, yine seferler kesilir.

  • Okie Dokie26 Temmuz 2018 11:50

    O metrolar içinde sabah aç nefes kokusu ile terden leş gibi olmuş kıyafetlerinizle ayakta sıkış tepiş nasıl seyahat ediyorsunuz. Bir spor araba çekin rahat edin.

  • baturayersin26 Temmuz 2018 10:45

    İSTANBUL çöküyor alt yapısıyla ulaşımıyla gelişim yok her aynı tek yaptıkları İnşahat her yer betondan bina ne cevre düzenlemesi sokak araları kaçak işyeri geçilmiyor yurtdışından gelenler ya kaçak çalışıyor yada fuhuş yapapıyor