E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteorolojiden yarın için yağış uyarısı---

Meteorolojiden yarın için yağış uyarısı

Meteorolojiden yarın için yağış uyarısı
28 Ocak 2020 - 17:57 borsagundem.com

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, İstanbul'da dün başlayan yağışlar cuma gününe kadar etkili olacak. Yarın akşam yağmurla birleşecek lodos, soğuk havanın etkisi ile İstanbul'da kuvvetini artıracak. İstanbul'da yağış 3 gün hakim olacak.

Marmara ve Ege’de lodos yönünden kuvvetli rüzgar sıcaklığı tırmandırıyor, Marmara’ya yağış getiriyor. Ege Bölgesi ise kuvvetli sağanağı Perşembe günü alacak. Akdeniz parçalı bulutlu, bölge geneline Perşembe günü sağanak yağış geliyor. İç Anadolu Bölgesi’nde de yağış ağırlıkla Perşembe günü. Karadeniz’de Bolu dolaylarına Perşembe günü kar geliyor. Doğu Anadolu’da bölgesel kar geçişleri var. Malatya-Elazığ dolaylarında Perşembe günü karla karışık yağmur, Cuma ise kar bekleniyor. Güneydoğu’da yoğunlaşan bulutlar yerel yağışlar bırakabilir.

Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Tekirdağ ve Gümüşhane çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YURDUN İÇ KESİMLERİNDE DON VE BUZLANMA VAR

Yağışların; Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATIDA HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR

Hava sıcaklığı batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)