E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den o illere kuvvetli yağış uyarısı---

Meteoroloji'den o illere kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den o illere kuvvetli yağış uyarısı
19 Haziran 2023 - 12:53 borsagundem.com

Meteoroloji; bugün sağanak yağış beklenen bölgeleri açıkladı. Vatandaşlara, oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olun uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde, öğle saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzeyinde yerel kuvvetli, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde ise yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceği bildirildi.

Ayrıca, Çorum, Amasya ve Tokat'ta da bugün yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Bugün akşam saatlerinden sonra ise Giresun çevreleri ile Trabzon'un batısında kuvvetli, Trabzon'un iç ve doğusu ile Rize ve Artvin'de yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Gece saatlerinden itibaren de Kocaeli, Bolu, Karabük ve Kastamonu'da kuvvetli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun kuzeybatısında yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Meteoroloji'den 'sarı' alarm! Kuvvetli sağanak bekleniyor

 

Meteoroloji'den 6 bölgeye sağanak uyarısı

 

Doğu Akdeniz için sağanak uyarısı yapıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)