E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMesut Özil'den derbi paylaşımı---

Mesut Özil'den derbi paylaşımı

Mesut Özil'den derbi paylaşımı
07 Şubat 2021 - 14:22 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray ile oynadıkları ve 1-0 mağlup oldukları derbiye ilişkin paylaşımda bulundu

Fenerbahçe'nin yeni transferi yıldız oyuncu Mesut Özil, dün oynanan ve 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eren derbiye ilişkin Instagram'da yaptığı paylaşımda açıklamalarda bulundu.

Mesut, yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Takımımla çıktığım ilk derbimin daha farklı sonuçlanmasını isterdim, dün akşamki sonuçtan dolayı çok üzgünüz. Fakat ben Fenerbahçe'ye takım arkadaşlarım ve taraftarımızla büyük zaferler ve kupalar kazanmaya geldim. Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak."

Hindistan’da selden yüzlerce kişi hayatını kaybetti

Yerli parmak izi tanıma sistemine geçiliyor

Marmara için ‘fırtına' uyarısı

Biden’ın ekonomik planı için bir sonraki önemli tarih

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sss07 Şubat 2021 20:08

    Bu fener düşmanı operasyonlar varken çok zor...

  • Metallica 07 Şubat 2021 16:18

    Sozle, sovla mesut olunmaz, ancak Turkiye futbolunu kurtaracak ve ileri tasiyacak fikirler ve uygulamalar ile olur. Lige 30 yas ustu 3 yabanci transfer kisitlamasi getirilmeli, takimlar gelirinin %30 unu yerli oyuncu yetistirmeye ayirmalidir, yabanci genc transfer hakki sinirsiz olmali, hem yetistirilen yerli genc oyuncular ve transferle gelen potansiyelli genc yabanci  oyuncular herhangi bir sinirlama olmadan rekabet etmelidir. bu oyuncularin yurtdisina transferleri ile elde edilen gelir ile takimlar bu yonteme yatirimini arttirarak buyume yoluna girmelidir.