E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMerkel ile Başkan arasında döner krizi---

Merkel ile Başkan arasında döner krizi

Merkel ile Başkan arasında döner krizi
17 Kasım 2020 - 08:23 borsagundem.com

Ağırlıklı olarak Türklerin tekelinde olan döner dükkanları önlerinde oluşan uzun kuyruklar Almanya’da yeni bir krize nedeni oldu

Başbakan Angela Merkel'in, önlemlerin sıkılaştırma ve “nezle olanların da karantinada kalması” önerisi, eyalet başbakanları tarafından makul karşılanmadı.

Zirvede başlayan döner tartışmasının ardından bir sonuç alınamadı. Kararlar salı ya da çarşambaya kaldı. Zirve Berlin'de olduğu için, Berlin Belediye Başkanı Michael Müller ile yüz yüze görüşen, diğer eyalet başbakanları ile görüntülü bağlanan Merkel, “grip karantinası” istedi.

Almanya Başbakanı Merkel, korona zirvesinde Berlin Belediye Başkanı’na, 'döner için oluşan kuyrukları' hatırlatarak önlemlerin sıklaştırılmasını istedi. Berlin Belediye Başkanı ise Merkel’e karşı çıktı. İkili arasında çıkan döner krizi, zirveyi sonuçsuz bıraktı.

Biden’dan Çine karşı ortak blok önerisi

ABD'de 1 milyondan fazla çocuk Kovid-19'a yakalandı

İstihdamı Teşvik Yasası Resmi Gazete'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ARMİKYAN TERZİOĞLU17 Kasım 2020 11:24

    Pis almanlar Türkler sizden daha temizler her beş vakit abdes alıp ellerini yıkıyorlar sizler götlerinizi dahi yakamayıp mendille silip işinize gidiyorsunuz.bize yardım etse idiniz bugün KARABAG asla kayıp etmez idik.