E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMergim Berisha Almanya'ya transfer oldu---

Mergim Berisha Almanya'ya transfer oldu

Mergim Berisha Almanya'ya transfer oldu
31 Ağustos 2022 - 10:31 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Salzburg'tan kadrosuna kattığı fakat istenilen performansı gösteremeyen Berisha, Almanya'ya transfer oldu.

2 Eylül 2021 tarihinde RB Salzburg'dan 5 milyon euro karşılığında transfer edilen fakat istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Mergim Berisha, kendisine kulüp bulmak için ülkesi Almanya'ya gitti. Mainz, Stutgart ve Augsburg ile görüşen 24 yaşındaki oyuncu; Stutgart ile anlaşma aşamasına gelinmesine rağmen, Augsburg'un maaş teklifi Berisha'yı ikna etti.

Maaş konusunda Berisha ile anlaşan Augsburg, Fenerbahçe ile yaptığı görüşmeler sonrasında, sarı-lacivertli takımı da ikna etti. Augsburg, 300 bin euro kiralama bedeli ve 4 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncularından Mergim Berisha, kiralık olarak Bundesliga ekiplerinden Ausburg’a transfer olmuştur. Futbolcumuza yeni takımı ile başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'li Enner Valencia PFDK'ya sevk edildi

 

Fenerbahçe Szalai yerine Becao'yu düşünüyor

 

Darphane Trabzonspor'a hatıra parası bastı, Fenerbahçeliler ayaklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)