E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeral Akşener'e sürpriz danışman---

Meral Akşener'e sürpriz danışman

Meral Akşener'e sürpriz danışman
21 Şubat 2018 - 18:41 borsagundem.com

Merhum Erbakan’ın yeğeni Sabri Erbakan'ın, Meral Akşener'in danışmanı olarak atandığı bildirildi

Eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın yeğeni Sabri Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı olarak atandı.

Necmettin Erbakan’ın, Ege Üniversitesi Göz Polikliniği’nin kurucusu olan ağabeyi merhum Prof. Dr. Selahattin Erbakan’ın oğlu olan Sabri Erbakan, Refahyol hükümeti döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müşteşar Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı ve Bayındırlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevlerinde de bulunan Sabri Erbakan İYİ Parti’de Hazine, Dış Ticaret ve Bayındırlık konularında Akşener’in Danışmanı olarak görev yapacak..

Sabri Erbakan, 2007'de AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı olmuş daha sonra 2010'da Mustafa Sarıgül'ün Türkiye Değişim Hareketine katılmıştı.

CHP'DEN ADAY OLMUŞTU

Sabri Erbakan Kasım 2013’te CHP ’den Fatih Belediye başkanlığı adayı olmuştu.

Akşenere sürpriz danışman

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.21 Şubat 2018 23:47

    Akp Mhp ile birlik oluşturuyor ise Chp de yeni Parti+ Genç p.+Saadet p. ile birlikte seçimlere katılır BİR İHTİMAL CEM UZAN'I CUMHURBAŞKANI ADAYI GÖSTERİRLER DİĞER BİR İHTİMAL DE İNTERNETTEN 100 BİN KİŞİNİN OYU İLE CEM UZAN'I ADAY GÖSTERİRLER SEÇİLİR/SEÇİLMEZ ORASINI BİLEMEM

  • Sezen toker21 Şubat 2018 23:41

    Sn Akşener İçişleri bakanıyken terör bitmişti.

  • emekli21 Şubat 2018 19:30

    olur olur dünyayı kurtarır.bakanliğini unutmadık

  • Algı21 Şubat 2018 18:57

    Büyük başkannnnn ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracak büyük lider bizleri din istismarcılarından ,kadın katillerinden çocuk tecavüzcülerinden devlet mallarını abd ye satmaktan emekliye insan muamelesi yapıcak çiftçiyi kurtarıcak,göbeklerini kaşıyarak yan gelip yatan taşeron patronlarından herşeyden önce sarayın kapılarına kilit vurup fakirin hakkını vericek