E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMeler'in ifadesi: "Seni öldüreceğim" dedi---

Meler'in ifadesi: "Seni öldüreceğim" dedi

Meler'in ifadesi: Seni öldüreceğim dedi
12 Aralık 2023 - 15:51 borsagundem.com

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler ifadesinde, "Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben, 'Seni öldüreceğim.' dedi." beyanında bulundu.

Süper Lig'de dün akşam oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından sarı lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca ve bazı kişilerin saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'in müşteki olarak ifadesi, tedavi gördüğü Acıbadem Ankara Hastanesinde alındı.

Maçın bitiş düdüğü sonrası, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ve yanında bulunan iki şahsın sahaya girerek orta alana kadar geldiklerini anlatan Meler, şunları söyledi:

"Faruk Koca benim sol göz altıma yumrukla vurdu, yere düştüm. Ben yerdeyken tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun diğer yerlerine tekmeyle vurdular. Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi. Bana vuran Faruk Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibarettir."

"Bu iş benim için bitti"

Uğradığı saldırı sonrası Ankara'da özel bir hastanede gözetim altına alınan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’in moralinin son derece bozuk olduğu ve kendisini ziyarete gelen hakem arkadaşlarına, "Bu iş benim için bitti. Artık devam edemem" dediği ifade edildi.

FIFA Başkanı Infantino'dan Halil Umut Meler açıklaması

 

Hakeme saldırıdan tutuklanan Faruk Koca'nın ilk ifadesi!

 

Hikmet Karaman: Faruk Koca bana da saldırdı!

 

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı

 

Skandal olaydan sonra hakemlerden ortak açıklama

 

Futbolda utanç gecesi dünya basınında...

 

Halil Umut Meler hakemliği bıraktı

 

Ankaragücü Başkanı Koca adliyeye sevk edildi

 

Türkiye'de tüm maçlar süresiz ertelendi

 

Türk futbolunun kara gecesi: Başkan hakeme saldırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)