E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMelania Trump, Einstein vizesini nasıl aldı?---

Melania Trump, Einstein vizesini nasıl aldı?

Melania Trump, Einstein vizesini nasıl aldı?
03 Mart 2018 - 07:41 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump'ın eşi Melania Trump'ın ABD'de yaşamak için aldığı vize ortalığı karıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Slovenyalı eşi Melania Trump’ın (48) ABD’ye ‘sıradışı yeteneklere sahip olan’ kişilere verilen ‘Einstein vizesi’ ile yerleştiğinin ortaya çıkması tartışma yarattı.

Washington Post gazetesine göre model olan Melania Knauss, 2000 yılında ABD’ye kalıcı oturma izni için başvurduğunda kendisine ‘sıradışı yeteneklere’ yönelik EB-1 vizesi verildi. Bu vize genelde akademisyen, çok uluslu şirketlerin üst düzey yöneticileri, Olimpik atletlere ya da ödüllü oyunculara veriliyordu.

ÇOK AZ KİŞİYE VERİLİYOR

Melania Knauss’a bu vizenin verildiği yıl Slovenya’dan sadece beş kişi bu vizeden alabilmişti. 1990 yılında EB-1 programını hazırlayan komiteye başkanlık etmiş olan Demokrat Partili kongre üyesi Bruce Morrison, “Buna Einstein vizesi diyorduk” diyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie03 Mart 2018 18:27

    Size ne olum nasıl aldıysa aldı. Kadın ABD başkanı ile evli. ABD'ye bizim köylü mehmet ağa bile giriyorsa bu kadın elbette girecek.