E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMehmet Şimşek'ten 'Kılıçdaroğlu' beğenisi: Açıklama geldi---

Mehmet Şimşek'ten 'Kılıçdaroğlu' beğenisi: Açıklama geldi

Mehmet Şimşek'ten 'Kılıçdaroğlu' beğenisi: Açıklama geldi
31 Mart 2023 - 22:54 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını beğenip geri çeken Mehmet Şimşek, "8 yaşındaki oğlum yanlışlıkla beğendi" dedi

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını beğendi. Daha sonra beğenesini geri çektiği görülen Şimşek, beğeninin 8 yaşındaki oğlu tarafından yanlışlıkla yapıldığını belirterek, "Maalesef oluyor böyle şeyler. Kamuoyunu gereksiz yere meşgul etmişiz…Affola!" açıklamasını yaptı.

Bir süredir ekonominin başına geçeceği söylenen ancak geçen hafta Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la baş başa görüştükten sonra aktif siyasete girmeyeceğini açıklayan Mehmet Şimşek, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyası paylaşımını beğendi. Şimşek'in daha sonra beğenisini geri aldığı görüldü.

"8 YAŞINDAKİ OĞLU YANLIŞLIKLA BEĞENİ KOYMUŞ"

Konuyla ilgili bir paylaşım yapan gazeteci Uğur Dündar, "Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir tweetini beğendiği haberleri çıkınca, İngiltere'deki ortak arkadaşımızı aradım. Onun verdiği bilgiye göre 8 yaşındaki oğlu IPAD'ıyla oynarken yanlışlıkla beğeni koymuş. Mehmet Bey durumu fark edince beğeniyi geri almış." ifadelerini kullandı.

"MALESEF OLUYOR BÖYLE ŞEYLER"

Uğur Dündar'ın paylaşımını alıntılayan Mehmet Şimşek de "Maalesef oluyor böyle şeyler! Kamuoyunu gereksiz yere meşgul etmişiz…Affola!" açıklamasında bulundu.

AK Parti'den Mehmet Şimşek açıklaması

 

Eski Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

 

Mehmet Şimşek'ten Ali Babacan açıklaması

 

CHP Mehmet Şimşek'le görüştü iddiası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSAZEDE30 Mayıs 2023 10:38

    NE BAHARLAR GELDİ AMA KEMAL ABİ SEN BAHAR GÖRMEDİN ARTIK SONBAHARDASIN

  • Yorum02 Nisan 2023 19:08

    Yine baharlar gelecek bir daha dönmem diyen Mehmet Şimşek baba evine dönecek

  • Yorum02 Nisan 2023 19:05

    Adam olacak çocuk Ayrıca babasıda beğenebilir adam AKP den iyi kurtuldum diye sevinmiyor mu sanıyorsunuz

  • Takip02 Nisan 2023 12:06

    Tamam da niye takip ediyorsun derler

  • Kem söz sahibine aittir01 Nisan 2023 19:53

    Borsa Gündem ziyaretçilerinin IQ ları oldukça yüksek olduğu için, akla ziyan yorumlar yazan küfürbaz trolleri mantıklı yorumlar yazmaya davet ediyorum.

  • baran02 Nisan 2023 03:26

    Ne Sinan Ateş ne de Katilleri beni hiç ilgilendirmez. Ben kendimden sorumluyum.  Kişileri ikon yapmaya çalışmaktaki gayeniz belli. xyz denen hasta sol söylemleri kullanıp maça sıkıştımı da dini argumanları kullanan tam bir hastasın Tipik fetoşçu olduğun için binbir surat gibi nik atıp kendiniz komik ve zavallı duruma düşürüyorsun. Çünkü samimiyetin yok çünkü verecek cevabın yok. Ayrıca kiminin az  ya da çok milliyetçiliği kuruk ya da kişiler belirlemez. 15 temmuz gibi er meydanlarında belli olur. Korkaklar kaçar halk kovalar.  

  • Yarası olan gocunur01 Nisan 2023 21:37

    baran, sana tavsiyem gerçek milliyetçi Sinan Ateşin katillerinin bulunması için mücadele ederek trol yorumlar yazmaktan vaz geçmen.

  • baran01 Nisan 2023 21:29

    IQ sü çürümüş xyz yine o hastalıklı halinle işin gücün burada dislike atıp zırvalamak olmuş. 

  • baran01 Nisan 2023 20:14

    Küfür ehli ortada pkk fetoi daeş işbirliköileri tek millet olmuş Türkiye Cumhuriyeti devletine saldırıyor . Sen ahmakça nezaketten bahsediyorsun.  Deli misin divanemisin. Zoruna gidiyor yazdıklarım.  Gerçek olduğunu bildiğin içinde nezaketten kibarlıktan dem vuruyorsun. Allah akıl fikir versin.

  • Yerli ve millî 01 Nisan 2023 13:01

    4 partili fotoğraf çektirmiş, seccadelerin üzerinde fon yapılmış ama KK farkedememiş. ..Hadi o fark edemedi Canan K da fark edememiş... Hadi ikisi edemedi diğer iki hanım da fark edememiş... Hadi hepsi fark edemedi çekimi yapanlar da fark edememiş... Yetmedi resmi pazarlayanlar da fark edememiş.... Eeeee Mehmet bey de fark edememiş laf mı yani...

  • baran01 Nisan 2023 15:52

    K:K her hali ile sakın bana bulaşmayın yanarsınız diyor!  Ahmak oğlu ahmaklar da bundan güzellikler hayır ve doğruluk bekliyor.  

  • Ali01 Nisan 2023 09:20

    Beğense ne olur rakibi takdir etmek kötü birşeymi?Siyasetten başka bişey yok ülkede konuşulan..

  • Az kaldi01 Nisan 2023 08:25

    Bir gün herkes doğru yolu bulacak az kaldi

  • Çok çok az kaldi02 Nisan 2023 10:32

    Ahmak diyenden bakara makara ya sesin çıktımı ....ahmağın önde gideni

  • baran01 Nisan 2023 20:10

    Yoruma bak hizaya gel. Ahmağa ne anlatırsan anlat anlamak istediği gibi anlar.  

  • Çok çok az kaldi01 Nisan 2023 16:09

    Fötonun kardesleri baran az kaldi o zamanda kandırıldık dersiniz..

  • baran01 Nisan 2023 10:45

    pkk ve fetoşçular ile ancak cehennemin yolunu bulursunuz.

  • kaportacı salim usta sanayiden01 Nisan 2023 07:45

    mehmet bey devletçidir.demokrattır.birde zarifdir.oda artık millet iitfakı bireyidir.seçimden hemen sonra yabancı yatırımcı iin kolları sıvayacak .yasasınnn aydınlık millet ittifakı geliyoooo .

  • xyz01 Nisan 2023 00:28

    Sehven olmuş. Demekki Mehmet Şimşek'in şahsi telefonu ve laptopu evde elden ele dolaşıyor. Hemde sekiz yaşında beğeni koyabiliyor. Şaka gibi.

  • vatandas01 Nisan 2023 14:44

    ufacik çocuk nerden bilsin begeniyi.cocuk kk ye bir pandik atıyım dedi ama artık devir degisti eskiden pandik atınca zıplarlardı simdi ohh ne güzel oluyoo:))diyolar

  • Ahmet Özbir01 Nisan 2023 10:49

    adam fakri zaruret içinde yaşadığı için çocuğuna laptop alamamış, 3 çocuğu ile tek telefon kullanarak idare ediyor. o köftehorlar da kılıçdarcı oluyor ve beğeni atıyor. sonra olaylar olaylar

  • baran01 Nisan 2023 10:27

    Doğruluk ne bu serseme göre?  Pkk ve fetoşçuların serbest kalması. Türkiye yi silahsızlandırma.  Yunanistab a boyun eğme. Amerika ya köpeklik edereken bütün ideolojik pisliklerile toplumun değer yargılarını hiçe sayma.  Homoseksüelliği teşvik etmek ve hoşgörü ile bakmak. Türkiye ye yapılan her türlü yatırımları geri itmek. Bunu alenen her biri itiraf etmiş olan bu iitifakın kendisidir.  Tam bir rezillik abidesi olan bu ittifak velev ki kazanmış olsun.  İnsanlık evet insanlık diyorum sonunu hazırlamış olur.  Bu yazdıklatımın siyaset ile falan ilgisi yoktur. Bu küfür ehli ile mazlum insanın açık mücadelesidir. Din bezirganlığı yapan fetoşçu ile el ele kol kola verip başkalarını fetoşçulukla suçlaöak tam bir ahlaksızlıktır. Anlamamakta ısrar edenler rezil olmaya mahkumsunuz.

  • Murat 01 Nisan 2023 05:11

    Ne olmuş yani 8 yaşındaki çocuğa telefon mu alacaklar babasının telefonu oyun veya video izlemek için alabilir sehven beğeni yapabilir Kılıçdaroğlu sehven hemde 8 kere şerefsiz siyaset yapacağım değince şaka olmuyor ya bırak bu işleri