E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMehmet Şimşek gelecek hafta bankalarla toplantı yapacak---

Mehmet Şimşek gelecek hafta bankalarla toplantı yapacak

Mehmet Şimşek gelecek hafta bankalarla toplantı yapacak
08 Haziran 2023 - 18:23 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelecek bankalarla bir toplantı yapacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Türkiye Bankalar Birliği üyesi bankalar ile gelecek hafta bir araya geleceği öğrenildi.

Dünya'da yer alan habere göre, konuya yakın bankacıların verdiği bilgiye göre toplantının gelecek hafta perşembe günü olması bekleniyor.

Üst düzey bir bankacı, "Bu doğal olarak yapılması gereken bir toplantı" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...09 Haziran 2023 12:08

    Faiz lobisine karşı çıkan biri vardı noldu sesi kesildi.

  • Ssk Emekli 09 Haziran 2023 10:08

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • Borsa09 Haziran 2023 09:11

    Mehmet Bey ne yapsın. Meclis Başkanı uhdesindeki vekilleri korumalı, Adalet ve İcişleri Bakanlığı destek verip adalet ve güven yeniden tesis edilmeli. Uluslararası mahkeme kararları ülke menfaati için tanınmalı. Milyonlarca mülteci geleceğimizi değistiriyor. Güç gösterisi bir kenara bırakılıp hukuk icra edilmeli. Yoksa gelen parada sınırlı kalır. Artık paramızın değer kaybettiği yeter. Ne araba alınabiliyor ne ev. Tüm hayallerimiz yok oldu.

  • Mucise Reis : )09 Haziran 2023 09:10

    şimdi sen ne yaparsan yap.. bir kişi çıkarda bir konuşmasında faiz haram zart zurt diyebilme ihtimali var mı ? biz programımıza sadığız onların bunların ne dediği önemli değildir deme ihtimali var mı  ? işte bu ihtimallar bişe şiöşek ismini 2. planda tutuyor. çünkü güven diye bişe kalmadı... şimsi şimşek cuma günü görevden azlimi istiyorum diyebilir mi? şaşarmıyız ? işte sorun bu. senin yaptıklarına yabancı tiyatro yapıp paramı kapacak gözü ile bakıyor. geçmişin belli. CV belli, sen ne yaparsan yap asla vede asla yabancı Tamamen kendini globalde ve güvende hissettmeyecek. onlarca kez kandırılı aldatıldı parası ile kilit yedi. borsa ucuz ucuz dendi borsadan yüzde 200-300-400 kazandı ama dolar  23kat artınca TL kazançları zarar etti, globalde, bu durumda arsa, ev, vb aldı, oda depremden sonra düştü güvensizlik verdi. şimdi arsa, vb. bakıp uzak durmaya başladılar. otomobil alacka halı yok ya 10 bin us dlık araç ülkemizde 25 bin lerde.. neren cazip ?

  • xyz09 Haziran 2023 08:55

    Bizim Kemal kılıçtaroğlu ne güzel yurtdışından 300 milyar dolar sizlere getirdim diyor idi bu paralar acaba hangi bankada yatıyor da ekonomiye girmiyor bileniniz varmı.Eğer Millet İttifakı gelse şuan dolar 10-15 TL olur idi arkadaşlar.

  • Yusuf 08 Haziran 2023 23:50

    Demek ki isim ile bir halt olmuyormuş.hepimiz dört gozle bekledik Mehmet beyi.sonuc 3 günde döviz yüzde 15 arttı.geldiginde döviz düşmezse bile yatay olsaydı o zaman derdik helal olsun diye.olan bizlere oluyor.benzine 2.70 krş zam.boyle bende yönetirim ekonomiyi.55 yaşına geldim her hükımet kurulunca biraz sabır disimizi biraz sıkalım vs vs.Artık hangi siyasetci olursa olsun sadece ALLAH bir dedigine inanacagım.masallara karnım tok artık.

  • kaportacı salim usta sanayiden09 Haziran 2023 07:53

    abijim sen ekonomi bilmiyon boşa fikir sölüyon .dövizin çıkması lazım zaten sorun da buydu .şimşek döviz basacak hali yok .sorun şuki çok önemli tuik rakamlarını rehber yaparsa zaten nebatiden farkı kalmaz.sorun tuik rakamlarının ekonomiye yön vermesi .ilk gün bu konuda çok önemli bir güvensizlik yarattı.şimdi bugün merkeze gelen yeni başkan şerefine borsa % 3 falan yapacaktır.yapmazsa bilinki para piyasaları bunlardan umutsuz .halk zaten tuik sınavıyla Sn.şimşeke güvensilik oluşturdsu.yaşa ve gör .bizde sorun yok bizde para ve türevleri çok sorun 15 bin bayram ikramiyesini istemeyen emeklide .açlık ötesi sisteme giriliyor .

  • Yorum08 Haziran 2023 23:43

    Borsada yukarı marjı yükseeelt o zaman herşey yoluna girer

  • Itri08 Haziran 2023 20:35

    Faiz lobisine diz coktuler. Merkez bankasi %8 faizle borc veriyor bankalara. Onlar da vatandasa %40a veriyor.

  • Bir dost08 Haziran 2023 18:39

    Yabancı senin için gelirmi genel duruma bakarak mı gelir. Memnuniyetsizliği belli; ilk gün ve sonrası şöyle yapıyor : alt dudağını üst dudağına bastırıyor, nasılda bu işe girdim der gibiydi.