E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMedvedev: Organizasyonda kim varsa hesap verecek---

Medvedev: Organizasyonda kim varsa hesap verecek

Medvedev: Organizasyonda kim varsa hesap verecek
20 Aralık 2016 - 00:13 borsagundem.com

Rusya Başbakanı Medvedev, Rus Büyükelçi Karlov’un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi sonrası sert bir açıklama yaparak, "Bu organizasyona kim katıldıysa herkes bunun hesabını verecektir" dedi

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi ile ilgili, "Sadece Rus Büyükelçisine ateş etmediler, yüksek değerler içeren barış ve insan hayatından yana olanlara ateş ettiler" şeklinde konuştu. Medvedev ayrıca, sorumluların hesap vereceğini ifade etti.

Medvedev, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Karlov’a yapılan suikastın dehşet verici bir suç olduğunu söyledi.

Karlov’un fotoğraf sergisinin açılışında Türk arkadaşlarına Rusya’nın işbirliği, dostluğu, yardımını, barışı koruma ve uluslararası terörizmle mücadele çabalarını anlatırken vurulduğunu ifade eden Medvedev, "Andrey Karlov’un silahı konuşmasıydı. Fakat katil başka dilde konuştu ve bu dil Andrey Karlov’un hayatı boyunca değerlerini koruduğu normal insanlar için kabul edilebilir bir dil değildi. Ve Kahraman gibi hayatını kaybetti” açıklamasında bulundu.

Uluslararası kurallara göre büyükelçiyi öldürmenin uluslararası uygar ilişkiler dışında olan, çok ciddi suç olduğunu vurgulayan Medvedev, "Rusya bunu cezasız bırakmayacaktır. Bu organizasyona kim katıldıysa herkes bunun hesabını verecektir. Sadece Rus Büyükelçisine ateş etmediler. Yüksek değerler içeren barış ve insan hayatından yana olanlara ateş ettiler." ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ulas20 Aralık 2016 08:41

    Kelimerle Oynayıp Halkından Özünden Ayrılanlar Dogrunun Yanında Olmayanlar Alcaklıgı ve Zalimligi Hak Bilenler Halkına Halk Diyemeyenler Zaten Cehenimin Bu ve Öteki Alleminde Yer Ayırmislardır.Cırpının Bu Son Cırpınısınız Ve bu Garanti Ayrıca Sayın Cumhur baskanımız İcin Kullandıgımız Söyleme Dikkatinizi Cekerim.

  • saye20 Aralık 2016 00:42

    benim merakım kılıçtaroğlu ne diyecek

  • hayat20 Aralık 2016 00:21

    Tamam işte. Erdoğan'ın gücünü artırmış olacaksınız. Birlikten kuvvet doğacak. Bir daha söyleyeyim, şu zor anlayan Rus başbakanına: Bunu Fetö yaptı. Aklına kazı bunu!